- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem meg nagyon jó nyomja!Aki kicsit más vagy egyedi a stílusa,nem olyan mint a többi sablon azt ki kell szavazni?Azért van ennyi ''tenyészett''kozsó banda semmi extra énektudással, némi tánc tudás ami ugye gyakrolással megtanulható!
Nekem nagyon tetszett Boogie, a tánc lehet kicsit sok volt de illet a számhoz(Jamiroquai énekeese is így mozog) végre valami egyedi ami nem sablon! -
tildy
nagyúr
Hát szerintem Tóth Vera is csinált sztár.
Lehet akármiylen tehetséges, ha az emberek nincsenek oda a hangjáért.
Nem tudom, Ádámról nekem nem jött le ez , hogy ''nem átlagos, emgszokott'' ember, de őszintén szólv akármilyen is nem érdekel(értsd nem zavar).
Jól énekel , a többi már csak rizsa.
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Nekem meg már Boogieból van elegem, kicsit unalmas h a zsűri agyonsztárolja, pedig egyáltalán nem tehetségesebb mint rajta kívül még 1-2 ember aki ott énekel.. Bálint Ádámnak jó hangja van, a Romeó és Júliát és jól adta elő, erre mit csinál a zsűri? Nem értenek a musicalekhez (ők mondták) de azért kritizálnak, meghogy ez az ő világa, hát Istenem, musicalszínész a srác.. Szóval kicsit unalmas h Boogie egy Isten, a többi meg csak úgy van..
Bartók Eszti se nagy durranás szerintem, én a Levit hagytam volna bent...
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Játék a szavakkal...
Még mindig a saját véleményemet írom egy fórumba, nem tudom minek kellene hozzátennem hogy ''szerintem''. Ha Neked gondot okoz, hogy ideírom a véleményem, akkor ne olvasd.
Ebben a műsorban nem Kozsó-féle csinált sztárokat keresnek, hanem valódi énekeseket, akik tudnak valami értéket nyújtani a közönségnek. Példa erre az előző széria 3 nyertese.
Az hogy meleg nekem semmi gondot nem okoz, viszont a felépített imidzse nem ez, ezért hamis az egész ember. Hivatkozok megint az előző szériára: Bartók Krisztiánnak nem volt probléma felvállalnia magát, így a szememben hiteles maradt. -
Sixkiller6
őstag
megint az a gondom, h szerinted.
egyrészt nemtom honnan veszed a bátorságot, h melegnek nevezz vkit, az alapján h hetetne 2 percet szerepel a tv-ben.
amúgymeg, miért ne lehetne ott a helye, elfogadhatóan énekel, jól áll neki a színpad, ő mozog a legjobban a társaságban, szexin néz a kamerába...
ideális popsztár. -
aesir
veterán
Bálint Ádám.
Akinek mellesleg semmi, de semmi keresnivalója az előadók között. Egy jó iparos, mert hangja van - énekelget kicsit, de nem előadja hanem promotálja a dalokat, ettől hamis a baba. Hasonlítsd össze az eddig két ''drámai'' előadást:
Egyfelől Bálint Ádám török ámokfutása, másfelől Pál Tamás tegnapi musicalprodukciója. Innentől nem kérdés hogy ki az előadó, és ki szeretne annak látszani. -
aesir
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ha angolul csetelek akkor sem használom, mert annyi időm mindig van hogy kiírjam a dolgokat. Arról nem is beszélve hogy teljesen nevetséges mikor beírják egy fórumba: ''Földön fetrengve röhögök''
-
Sixkiller6
őstag
-
tildy
nagyúr
Szerintem jó hangja van az esztinek.
Sokan enm szeretik a ''nyvogós'' hajlításait, szerintem ha nem használja gyakran , akkor nincs gond vele.Szépen énekel, ráadásul emészthetőbb hangszíne van mint Tóth Gabinak, akinek csak a hangké(pzett)sége jó, de a hangjától én spec a falra a mászok. -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
egyetértek veled!
aesir: te meg elég érdekesen látod ezeket a dolgokat... -
beeboy
addikt
kíváncsi vagyok a Palcsó meddig húzza.
aranyos srác, de kevés itt a hangja -
zoleeE 13
tag
na én utálom a megafrászt gyökér egy műsor
-
aesir
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem használok ilyen rövidítéseket, mert értelmetlen. Az ''imho'' biztos nagyon trendi, de ez egy magyar fórum. Az ''szvsz'' pedig felesleges, mert ha írok egy hozzászólást, akkor nálam alapértelmezett hogy a saját véleményemet írom le. Ha mégsem, akkor azt külön meg szoktam jelölni, hogy ''XY szerint...''
Amennyiben figyeltél kiderült, hogy a zsűri is most jutott el arra a pontra, hogy finoman szóltak Caramelnek, most már mutasson mást is. Meg fogja kapni ugyanezt Bartók Eszter is, mert mindkettő sablonos. -
Sixkiller6
őstag
''...csak egyféleképpen tudnak énekelni. Hullaszánalom...''
hát nemtom. ölég sok befutott ''zenész'' örülne, h ha úgy tudna énekelni, mint caramel.
amúgy nem igazán értem, h miért kéne nekünk itt polihisztorokat keresni?! az egyféleképpen való éneklést hívják szvsz stílusnak. pl karamell szinte csak soulos, funkys dolgokat énekelt, és ezt nagyon máshogyan nem lehet, mint soulosan, funkysan.
szerintem nem egyféleképpen énekelnek, hanem nagyjából azonos stílusú dalokat.
szerinted ennek a műsornak az a célja, h találjon egy olyan zenebohócot, ski minden szerepet el tud játszani? kétlem...
bocs h ezt így mondom, de kissé zavar az ahogy megmondod a frankót. néha odatehetnél egy szvsz/imho-t... ami neked hullaszánalom az másnak tetszik, és elismeri h vmit nagyon tudnak, mégha nagyon más stílusban nem is mutatták meg, h mire képesek, de lehet h nem is kell, h mást énekeljenek...
no offense -
kymco
veterán
A feleségem azt mondta, hogy a szerinte Tilla ittas volt. Természetellenesen laza volt. Akkora hülyeségeket mondott, és még csak poénos sem volt.
Sajnálom Leventét, szerintem a leggyengébb Ádám volt.
De érdekes volt P. Barna, mikor az elején leszögezte (Somával), hogy a musical annyira távol áll tőlük, hogy nem igazán tudnak hozzászólni..... Még szerencse, hogy ez volt a tegnapi program..... Talán mást kellett volna küldeniük maguk helyett a zsűribe
. -
sanzik
senior tag
-
aesir
veterán
Bartók Eszti és Caramel megint bebizonyította hogy csak egyféleképpen tudnak énekelni. Hullaszánalom. Torres végre jó volt. Bálint Ádám meg mit keres még mindig ott???
-
BLiNk3r
senior tag
azért erre nem számítottam, hogy Bartók Eszter és Bella Levi...
-
BLiNk3r
senior tag
Nekem Palcsó Tomi, Caramel, Bartók Eszter és Pál Tomi előadása tetszett a legjobban.
Soma meg nem értem, hogy tud ilyeneket mondani tv-ben, a családja helyében égne a pofám rendesen... -
tildy
nagyúr
Torres ma angyon frankón teljesített, magam is meglepődtem.
Caramell , palcsó jó volt, Eszterke is szupi volt szvsz.
Bella levi is hozta a formáját. -
BLiNk3r
senior tag
na mizu, csak én nézem?

-
BLiNk3r
senior tag
na most nem alszom el az elejét...Ez a filmzenés verzió remélem jó lesz és tutaj zenéket választanak

-
Qorthral
őstag
Felfel, vki tuti tudja

-
Qorthral
őstag
Nem tudja valaki a ma esti dalcímeket?
-
kymco
veterán
-
Solad
addikt
Az en negymemam unokatesujanak az egyik szomaszedja meg lattott az utcan egy embert, aki allitolag jelentkezni akart, csak vegul nem ment el a legelso meghallgatasra. Na o mondta, hogy...

-
kymco
veterán
Nekem kollégám az egyik kieesett nagyon közeli rokona.....
A kiesésekor az egyik szervező azzal vigasztalta, hogy a szavazáskor NEM volt az utolsó kettőben...... Csak hát ő nem olyan típus, amit el tudna adni a tv2 hosszútávon....
Nagyon meglepett az infó, de van annyi bizalmam az informátorom felé, hogy elhittem neki. -
Solad
addikt
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Musical es filmzene nap lesz.
Kiesett Timi
-
Dreamcaster
senior tag
Hi!
Tudja valaki milyen kategóriájú dalokat énekelnek holnap? -
-
Slayer Valor
őstag
ideje volt már átnevezni a topicok

-
Biaggio
őstag
Egy barátnőm az Anastacia-koncerten beszélgetett velük, autogrammot kért. Nincsenek annyira bezárva

Nem hiszem, hogy a műsor előre le lenne zsírozva. Ez már több valóságsó és vetélkedő kapcsán felmerült, szvsz nem éri meg egy ilyen esetleges botrány senkinek. Azt elképzelhetőnek tartom, hogy jónéhány embernek van már szerződése kiadókkal, stb., de az nem a végeredmény
-
somé
őstag
válasz
behappy
üzenetére
''Szintén újítás, hogy információk szerint ezúttal nem járhatnak majd ki-be az énekesek a házból/ba, így szinte be lesznek zárva a megapalotába. De jó környezetben, jó társaságban ez talán nem akkora tragédia.''
''Tizenkét énekes költözött be nemrég a Megasztár luxusházába, azonban nem mindegyikük viseli jól a bezártságot''.
Viszont kilógnak,de csak éjszakára... -
somé
őstag
Egy hetente megjelenő magazinból idézet:
...''Az igazi fordulat azonban a napokban következett be.Ádám Annával,régi kedvesével játszik az Operettszínházban:..egy darabban duettet énekelünk-meséli Ádám-és az egyik dalban........stb''
Az újság febr 18.-i kiadású,tehát akkor már bent volt a Megaházban...
Akkor hogyis van ez? -
eri
tag
Eyg ismerősöm találkozott az egyik jelölttel és azt mondta, hogy már rég vége, csak titokban tartják a nyertest, ugyhogy a szavazás is átverés.
-
arpi6k
addikt
Itt megtaláljátok az összes videót jó minőségben. Minden fönt van! Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Hülyék.Nekem norvégiából egyedül ez volt az egyetlen lehetőségem, hogy tdujam nézni az előadásokat!
És nem csak én voltam egyedül külföldről, aki nézte!!!
Másrészt, khm khm, leállunk az axeleróval egy paktába?
Nehogymár más is nézhesse ugye?
Merthát axesoknak ingyen van...

-
PapaMaci
őstag
Sajnos nem láttam egy részt sem (mivel egy ideje már a TV-met kiraktam a lakásbol), de nagyon érdekelne, hogy szerepelt Timi!
Valaki legyen szives összefoglalni nekem! -
aesir
veterán
Kellemes meglepetésként ért, hogy a TV2 fizetőssé tette az ismétlés videók megtekintését.
Gratulálok!!!
Hogy szakadna rájuk az ég... -
kalema
csendes tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Nem tudom, hogy láttál-e az előválogatásokból valamit?
Hááát örüljünk, hogy ezek vannak a döntőben!!! (Igaz néha nem jön össze nekik a dolog, de legalább megvan rá az esély, hogy egyszer majd megtalálják az elveszett hangjukat vagy tehetségüket.)
Caramel - lel egyetértek, nekem is ő tetszett a legjobban (bár én csak a tv-ben néztem), a favoritom még Bartók Eszter.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Akkor ne enekeljen olyat. Nem tudom, mennyire van beleszolasuk a dalokba, de tegnap borzalmas dolgok is szulettek szep szammal.
Nem vagyok Vegtagkeksz rajongo, de a szakallas koloknek illett volna tisztaban lennie, h soha nem fogja normalisan elenekelni, ahogy valoszinuleg Fred Durst is csak a studioban volt ra kepes, eloben meg alakit rajta.
Ahogy elnezegettem ket-harom emberkenek van eros hangja, a tobbiek inkabb eloadok, mint enekesek, ami egyaltalan nem baj, csak nehezze teszi az osszehasonlitast. -
Ráczkölke
tag
Ez az egész úgy ahogy van: NEM ÉRDEKEL !!! Csak a csajok miatt tapad a szemem az Orion tévémre, dehát sajnos ők meg fogyatkoznak...

-
ipgirl
tag
most értem haza a döntőről. nagyon jó volt!!! Teljesen más, mint a tvben. A hangosítás is más, mint a tvben. Mindenki szuper volt. Legjobban Caramel tetszett!

-
Kidus
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére

-
Kidus
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Van esetleg valami saját anyagod mutatóba, amit megosztanál velem?
Kíváncsi vagyok rád
-
aesir
veterán
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Minek? Nem politikus...

-
Don Vittorio
őstag
Neki az megy - neki megy az. Nem is azzal van a baj. Amiket mond, és ahogy. Iszonyat béna mondatok jönnek ki a szájából, és még akkor is kínossá teszi amit mond, amikor egyébként tök igaza van. Mert szakmailag általában igaza van. A szubjektív dolgaival nem szoktam egyetérteni, de az megint csak nem baj.
-
aesir
veterán
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Mellesleg a hófehér jaguár című megagagyit sem tudja senki úgy elénekelni mint ő...
-
Kidus
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Az a süküdüm tényleg borzasztó választás volt

A Pély meg a szokásos... -
Kidus
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
megasztar.hu

-
Kidus
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Minden lében kanál, de mintha nem tudná, hol a határ.
Fura... a teljesítménye is. -
Don Vittorio
őstag
Valaki mondja meg, ki az a Bálint Ádám!
-
tildy
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Én mint írtam sem boogiet sem Gabit nem komálom, viszont ha választani kéne akkor boogie.Viszont a zsűri gabit választaná

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már az előző körben ki kellett volna esni,erre benntartják...

.