- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
-
aesir
veterán
-
Versus123
aktív tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Tangerine
senior tag
-
AmunRa
senior tag
-
Tangerine
senior tag
-
AmunRa
senior tag
-
behappy
aktív tag
-
tts
addikt
-
snt
senior tag
-
Don Vittorio
őstag
Szerintem meg iszonyatosan rossz hangszín, iszonyatosan képzetlen hang. (Semmi támasz, szar légzés, semmi finomság: csak üvölteni tud - Edmond női kiadása. A nővéréhez hasonlóan folyamatosan egy hajszálnyit fölé énekel, épp csak annyira, hogy kaparjam tőle/tőlük a falat. Zenei, szakmai szempontból rémes. Nem értem, Pély mit evett rajta.)
Nekem, ahogy az előzőt Ibolya nyerte meg, úgy ezt Boogie. Persze a két bentmaradtnak is örülök, mert Palcsó megdöbbentőt fejlődött, Caramel meg tisztán énekel. (Vele az egysíkúság a bajom. De legalább finom, árnyalt, nem egy üvöltő bika.)
Ps.: És akkor még azt nem is említettem, hogy mennyire idegesítő volt ez a ''hisztishülyepicsavagyokésmégbüszkeisrá'' ars poetica Gabikánál. -
[amne]
senior tag
-
Tangerine
senior tag
-
dat
senior tag
-
dat
senior tag
-
Achill3uS
nagyúr
-
atuci
őstag
-
Yutani
nagyúr
-
joey7
őstag
-
Ottoka
őstag
-
Ottoka
őstag
-
Kidus
őstag
-
atuci
őstag
Véleményem szerint nem lett volna árulkodás ha szólsz, mert ezért vannak a modok, illetve ez egy jópofa közösség és szerintem aki ide akar tartozni az veszi a lapot és hallgat az okos szóra. Ha nem akkor jöhet a mod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
joey:
''még 1 megjegyzés: egy ilyen topik simán elbírja az ilyen hangnemet.sztem.''
Szerintem meg egyik topik sem bírja el!
[Szerkesztve] -
Ottoka
őstag
-
kíváncsi
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
Cane
őstag
-
Race-Face
tag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
szatocs
őstag
-
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
-
joey7
őstag
-
Kidus
őstag
-
joey7
őstag
-
BLiNk3r
senior tag
-
Kidus
őstag
-
BLiNk3r
senior tag
-
Calogero
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
busman
veterán
-
béla12
tag
-
amdk7
aktív tag
-
szucsi
őstag
-
szucsi
őstag
-
szucsi
őstag
-
Kencsi
csendes tag
-
divot
veterán
Tulajdonképpen mindenkinek Boogie tetszett jobban, épp ezért mondták azt, hogy ő már mehet ki a nagybetűs életbe, nincs rász szüksége, hogy a TV2 tovább babusgassa. Pierrot őt akarta benntartani, Presszer pedig azt mondta kb., amit az első mondatban leírtam. Szóval ez a zsűri kedvence szöveg ezért volt rossz duma részedről.
-
maddog
tag
-
maddog
tag
-
maddog
tag
soma volt ubergaz aki azt hazudta hogy nem tud donteni-mifele zsuri ez?
meg bakats tibor (azt hiszem o) aki azt mondta azt ejti ki akit jobban szeret es azert tartotta benn totgabit mert boogie ugyis eleg jo-majd mas versenyeket is igy kellene eldonteni hogy a legjobbakat kiejtik mert ok mar ugyis tul jok, versenyezzenek a gyengebbek-pont ez a verseny lenyege nem?-kurva jo
meg gaz volt pely barna is aki azt mondta azert essen ki boogie mert idosebb
mindezt ugy hogy a zsuri is nyilvan nagyon jol latja hogy totgabi csak nehany szamot tud viszonylag jol elenekelni -
divot
veterán
Én értem, hogy ha x-ért rajongok, akkor az x-el szemben induló y-t nem kedvelem. De Tildy, picit nézz már magadba: Pierrot vagy Presszer szerinted úri szeszélyből kedvelte Boogie-t?
Legalább őket tiszteld meg azzal - már ha egyáltalán elismered a munkásságukat -, hogy döntésüket nem tartod diletánsnak. -
woodpaul
őstag
-
tts
addikt
-
tts
addikt
-
joey7
őstag
-
brownus
veterán
-
woodpaul
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
ByB
addikt
Csak az ő személyes szimpátiájuk mögött ott áll egy olyan agyi kapacitás is, amivel közülünk kevesen rendelkeznek és ez nem más, mint a zene magasfokú ismerete!!! (Jó Settenkedőnek nem, de ő a fogalmazáskultúrája miatt kell!!!)
Mezei szavazó:
- Szavazok, mert el tudom képzelni, ahogy Tomika kényeztet az ágyban...
- Nem szavazok, mert nincs pénz a kártyámon... -
ByB
addikt
-
joey7
őstag
-
ByB
addikt
Sokat fejlődött? Ez így igaz, de még így sincs köze a zenéhez!!! Caramelnek, Torreznek és Boggienak belülről jön, ömlik belőlük... Itt nem babusgatni kell az embereket, hogy jól van Tomika jövőhéten tán még jobb leszel... Itt azoknak kell lehetőséget adni, akik tehetségesek és Palcsó nem az!!!
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
brownus
veterán
-
dbali
aktív tag
-
tts
addikt
-
Mazka05
őstag
-
Pet_i
senior tag
-
snt
senior tag
-
dannnnn
senior tag
-
brownus
veterán
-
tts
addikt
-
mahatma
aktív tag
-
Trak
addikt
Szerintem mindketten nagyon rosszak voltak tegnap...
Boogie nem is énekelt, Eszter pedig olyan hamiskás, semmilyen volt. És nem csak Edmund hangossága miatt, alpból nem tudta rendesen énekelni azt a számot. Az elején nehezen indult, utána javult egy kis időre, de azután rossz volt az egész...
Boogie-t amúgy sem szeretem, Eszterrel semmi bajom, de annyira neki sincs jó hangja, hogy bent maradhasson.
Eszternek a saját számai állnak jól, mint ahogy a Torresnek is a gitáros, latinos számok, nincs értelme nagyon mással próbálkozniuk. -
kymco
veterán
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek
Sajnálom Esztert de innen már csak tényleg a jók vannak és mindenkiért kár aki kiesik.
De hogy soma is megsiratta a 2 tót nyivákolását az nagyon nem tetszett, de ez szubjektív.
Erre döglik (meg ha jól tudom t.g pózolt is valami magazinnak) a nép nem a jó hangú énekesekre pl. caramell palcsó stb.
''Kár hogy büntetlenül nem lehet embert ölni mert lenne egy - két jelöltem a pierot és a presser között a zsűriben'' -nagyon együtt vagytok, nagyon ott volt- na ez aztán a szakmai értékelés Ja meg dorina felhúzta a produkcót magával na eddig sem kedveltem az említett embert de elüthetné már a Hófehér Jaguár.
Thx
Rem t. g. a következő kieső -
aesir
veterán
-
Loretto
veterán
-
aesir
veterán
-
Flashy
veterán
-
Pet_i
senior tag
-
busman
veterán
-
Flashy
veterán
-
Obi-1
őstag
A zsűri nagyon bunkón csinálja ezt az egyhangú győzelmes dolgot. Ha legalább kicsit beszélnének, de idegesítő, hogy minden alkalommal csak benyögik, hogy ''mindenképpen az Eszter/ Gabi a jobb énekes''.
Persze lehet, hogy tudatosan csinálják.
Egyébként:
A Pál Tomi és a Bálint Ádám is a legelső produkcióban nyújtotta a legtöbbet, ezt el kell ismernem, de nem ők voltak a legrosszabbak, csak rossz volt a dalválasztás. Caramell és Eszter mindig ugyanúgy tolja, Dani az elején pocsék volt (George Michael), azóta a megúszós számokkal él meg. Tóth Gabi no comment. Boogie talán a legérdekesebb, aki legalább különböző előadásokat produkál. Még a Palcsó Tomi is szimpatikus, szerintem nagyon sokat belead az előadásaiba.
Szavazatmanipulálást nem tudom, nem is nagyon érdekel. Nekem egyik ipse sem ér meg egy szavazat, pláne nem egy album árát. -
Nyuf
senior tag
-
Max6
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ilyen alapon pl. Charlie sem lenne sehol,