Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Na én tépek innen nem tudom hány embernek van itt zenei háttere, ismerete(nekem nulla de nem mélyedek olyanokba bele amihez nem értek) de olyanokat írkáltok.. megyek kvékezni
tts ezt ugye nem gondoltad komolyan''félrebeszél''
Ja igen meg az is szánalom ahogy ''szigorúan szerintem'' manipulálják a szavazatokat ne mondja már nekem senki ha valaki múlthéten szerette az adott illetőt akkor a héten már nem szereti nevetséges...
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Nem tudom, egyesek mit hisztériáznak. Sokak nem képesek belátni, hoyg ebben a csapatban két embernek van TOVÁBBFEJLESZTHETŐ hangja/képessége, a Boogie, Torres és Caramell már készen vannak, nem lehet többet kihozni belőlük. Ezért fogja megnyerni vagy a TG vagy a PT a Megasztár2-t. Én szívem szerint PT-nek őrülnék jobban, őt valahogy jobb képességűnek láton/hallom, mint TG-t.
Egyébként én most Torres kiesésére számítottam, de a közönség (vagy a szavazógép) benntartotta. No comment.
Boogie jó volt, jobb mint Torres, de a végén úgyis csak három maradhat... -
Sianis
addikt
Mindegy, én elismerem Gabi hangját, de számomra nem ad többet, mint azt amit már egyszer hallottam. Úgy látszik, hogy Tapolcán nagyon gazdagok laknak, ha így lökik fű alatt a zsetont befelé. Presser-t nem tudom feldolgozni, elásta magát, tehetséges zenész, de egy töketlen barom.
-
-
tts
addikt
''és ekkora crazyegyéniség emberek elöl szívja el a levegő''
nem vagytok néhányan egy kicsit őrültek?
Bassz ez csak néhány kölök aki megpróbál valamit lesz ami lesz alapon, de ilyen duma, hogy ekkora crazyegyéniség meg Presser is öregszik már és félrebeszél - bárhol Európában. Azért maradjunk már a földön. -
Gh0sT
addikt
Csak úgy kiváncsiságképpen megkérdezném, hogy fel tudnátok állítani egy sorrendet a mai 5 versenyző között? Ki a legjobb és ki a leggyengébb? 1-től 5 ig...
-
Sianis
addikt
válasz
dannnnn #1873 üzenetére
Szvsz is Tores srácosnak hihetetlen tehersége van ehhez a zenéhez, nagyon elemében volt, és a Ladánybenések is csak elismerően bólogattak, ellenben csinibaba után, bevágtak (véletlenül) egy pillanatato, ahol a frontember igencsak nemtetsző arcal beszélt társához. Van ilyen, gyorsan le is keverték. Kár, hogy nem pártatlan a verseny, riportok többségében is Gabi mesél....
-
kíváncsi
őstag
No comment....
ByB: nem a Palcsót kell szidni tényleg sokat fejlődött és jól rakja már két adás óta. Inkább azokat szidd akik szavaztak.
Tildy ilyet ne mondj, hogy csak a gitárral volt tehetséges.....
Én egyszerűen utálom a Torresnek a sunyi fejét ránézek és dühbe gurulok mint Bud Spencer
Különben Settenkedőt csípem de ezért most nem. Mi az, hogy a Gabinak kell mennie tovább mert ez egy tehetségkutató??????????
Egy fiatalabb embernek egy 17 diákmesterembernek nincs az életében még több esélye, hogy bizonyítson mint egy 35éves srácnak????????????
tényleg ilyenkor egyszerűen... Torresben mi a jó valaki mondja meg??? Tényleg mindig mindenbe próbálta/próbálja becsempészni a reggea stílust a zenékbe ennyi semmi más nem tud. Caramel bebizonyította, hogy tud, nem ''csak'' Carameles lenni.
De miért a Boogie
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Szerintem pont jó, hogy a közönség dönt , ki az utsó kettő...
Igy legalább az marad benn, aki tényleg úgy énekel, táncol, vagy bármi, hogy az eladható.
ÉS a sztárság erről is szól...
Mania : nekem is ez jutott eszembe.
Tóth Vera a hangjával, hangja miatt, nincs is a címlapokon , stb, miközben azért pl. ott van Gáspár Laci, vagy Ibolya, sokkal jobban szereti zenéjüket a nép.
Legalábbis én mindenképpen...
Lehet valakinek a hangja iszonyat képzett, ha mellette a hangszín kellemetlen.
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Sokat fejlődött? Ez így igaz, de még így sincs köze a zenéhez!!! Caramelnek, Torreznek és Boggienak belülről jön, ömlik belőlük... Itt nem babusgatni kell az embereket, hogy jól van Tomika jövőhéten tán még jobb leszel... Itt azoknak kell lehetőséget adni, akik tehetségesek és Palcsó nem az!!!
-
dannnnn
senior tag
estet mindenkinek: ahogy irtam mar elöbb én imádom bob marleyt. amit előadott Tamás az egyszerüen egy nagy szar volt. (akinek tetszik annak ne ettszen!!)
viszont sztem torresnek valami iszinyat ragge hangja olt és ccsucs volt. neki kellett volna marlyet énekelni. -
Pet_i
senior tag
-
Sianis
addikt
FASSÁG, FASSÁG, FASSÁG!
A kicsi cica mica, már a testét is áruba bocsájta, hogy bent maradjon (CéKáeM) és előny, hogy ő az egyetlen leányzó. Mai teljesítmény nála? Pffff. Meg az a műanyag reggi? Kacagnom kell, Jamaikában egy ilyennel helyszíni tarkónlövés. Mai eredmény, csalódás Presserben, először kimondta, hogy ki a jobb, aztán marad annál amit a zöldhasú mondott neki. Fortuna is Boogievan volt. Kíváncsian várom, hogy mit tud a csajos rock terén felmutatni, mivel én is abban a m,űfajban mozgok, hígulok, élek. Magas hang egyedül és semmi más! Ilyet már láttunk, ez már egyszer nyert, egy lemezet a hülye sem vesz meg kétszer!
FASSÁG, FASSÁG, FASSÁG! -
Mazka05
őstag
No comment..
-
törölt tag
Hát ettől kész vagyok...
Ezt a rossz dumát!!
(tom, már írtam)
elengedni a kezét, meg ilyenek,..meg fej, vagy írás pfff, bázze, ezért érdemes volt odaülni.
A legnehezebb helyzetben is döntenie kell, jól nézünk ki....azért van ott a fene enné.
Nagy kedvencem volt Boogie, mégha csoda is kellett volna hogy ő nyerje meg.
De ezzel a rossz dumával megindokolva kiejteni!
óriási gáz. -
ByB
addikt
Félreétés ne essék, itt most azokra lányokra gondolok, akik Palcsó matchboxozó évfolyamtársai mellett lazán elbarbiznak!!!
-
tildy
nagyúr
Bocs de boogie szerintem csaka fémgitárral nyújtott hatalmasat, és csak zsűri kedvence volt..
A jamiruqai dal meg egyenesen...khm.. na mindegy.
Palcsó meg rengeteget fejlődött.
A palcsó macthbozó ''osztálytársaihoz'' gondolod pl. a szüleim is? (Nekik ő jön be...)
Gratulálok
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
Azért annyira nem kell egyiket sem sajnálni, szinte mindegyik csinál majd egy lemezt, meg hasonlók.
Ja a kocsi meg a lakás, hát sajnos ilyen az élet, semmit sem adnak ingyen, és _csak egy maradhat_ -
ByB
addikt
Miért??? Miért?? Miért? Ott van az a kis bwuzi Tomika, akinél szürkébb embert nem látott a hátán a föld és ekkora crazyegyéniség emberek elöl szívja el a levegőt!!! Szégyelje magát a aki Palcsókára szavazott... A lányok inkább nézegessék Brad Pitt arcképét, akik meg szeretik a zenét szavazzanak Caramelre vagy Bugira!!!
Miért adnak a kezünkbe ilyen lehetőséget, hogy ''döntsünk'' mi, amikor közünk nincs hozzá... ELKESEREDTEM!!! -
Mania
senior tag
Most nagyot csalódtam a zsűriben....még hogy tehetségkutató
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Kár, hogy éppen a rockos műsorról marad le a srác. Azzal a fémgitárral nyomott volna egy jót...
-
törölt tag
ezt...ezt..mit lehet erre mondani?
speciel most Phély Barna-val értek egyet, mi ez a rossz duma?
tehetségkutató vagy mi a szösz?
Kieshet persze, hogy kieshet, de ilyen rossz dumával! -
MarKoo
addikt
Boogie áll a legközelebb a szívéhez, mégis őt küldi el....
-
BLiNk3r
senior tag
ááá ezt nem hiszem el...
-
brownus
veterán
''Settenkedő''
-
Biaggio
őstag
Szép volt, Boogie!
Hajrá Gabi -
snt
senior tag
Beszarás
Durva volt...
Szerk.: Torresnek kellet volna most mennie, kettő közül meg Gabinak, dehát ez van... kell 1 csaj is sajnos
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gézu
őstag
Gyerünk Bakács,mond meg a frankót...
-
atuci
őstag
2-2, na ki lesz?
na csak bent maradt a csaj
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Nos, lesz itt sírás-rívás... A szokásosnál ezúttal jobban.
Szerk:
Mindig az első megérzés a helyes. Mikor megmondtam már, hogy Boogie...
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Wehehehhehehe
Erre vártam
-
atuci
őstag
na , Boogie vagy Gabi, GAbi vagy Boogie!
Hihetetlen izgalmak -
kypre
tag
hát most azért kiábrándúltam, Torres..nahát nahát...
-
Szólista
senior tag
zsüri kedvencek a kivégzőhelyen
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hehe, gabi vagy boogie...
Mondtam.
Már a kezdetek óta ezt a napot vártam...Végre eljött a napom...
[Szerkesztve] -
Kinti
csendes tag
Sztem ma elso ket helyen Palcso es Caramel volt
Nagyon tetszett.
Ma Torres kevesbe,de rem.Gabi es Boogie áll majd kinn.
szoismetles,szoismetles...
[Szerkesztve] -
törölt tag
sztem Boogie és Tóth Gabi fog kiállni, és Tóth Gabi megy.
Nincs értelme tovább bent tartani sztem, amit jelenleg tud, azt sztem már megmutatta. -
woodpaul
őstag
Lefogadom, hogy Caramell és Palcsó Tomi húzott el a szavazatok terén...
-
snt
senior tag
Megasztár 1-es csillagdal...
-
dat
senior tag
Gabinak és Torresnek nem feküdt a swing. Mondjuk Torresnek mázlija volt, mert neki legalább a reagge jól ment. Mai sorrend:
1.Palcsó (fejlődik a srác rendesen)
2.Caramel
3.Boogie
4.Torres
5.Gabi -
ToBeY
nagyúr
Toth Gabi nagyon szar volt szvsz szerint.... Tores sem volt sokkal jobb
-
tildy
nagyúr
Hát pedig nagyon ott van a srác. Főleg , hogy a családjában szinte mindenki zenélt, őt meg ''fel se fedezték''.
Ha nem si isten, de nagyon tudÉs szerény
Szal szimpatikus is.
Amúgyis a zsűri a tóthg , boogie párost isteníti állandóan az egekbe, akkor is, mikro egyértelműen nem énekelnek jól egy adott számot.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
aztán küldtetek-e már sok-sok SMS-est?
-
Pet_i
senior tag
Szerintem ma Torres és Gabi közül lesz választás és Torrest fogják hazaküldeni. Kár, hogy ma Gabi gyengébb volt.
-
woodpaul
őstag
Hehe, örülök, hogy többheti pártfogoltam, Tomi ma sokak szívébe belopta magát. Jósolni próbálok, de nem könnyű; mégis szinte biztos vagyok abban, hogy Torres és Boogie között fog a zsűri választani, és Boogie-t juttatják tovább... vagy Torrest?
-
ToBeY
nagyúr
Mekkorát alakitot ma is Caramel fantasztikus volt!
és a sorrendem kb ugyan az mint brownus -nek -
pink75
aktív tag
piró:
ahogy aszt jamaikába szokták vót mondani
hó van a bili -
kypre
tag
Szerintem is nagyon elfáradt a Tóth Gabi. No meg azt se felejtsük el, hogy Ő a legfiatalabb, és ha korban nem is, de lelkileg és érettség szempontjából biztos. Egyzserűen még kellett volna két év, hogy elindúljon ezen a versenyen...viszont ha azt nézem, Ő is nagyon sokat fejlődött a kezdetek óta..szóval hosszútávon talán jót tesz majd neki.
Szerintem Torres menjen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GT710 passzív videokártya
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest