- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
N.otorious #2864 üzenetére
A módját még nem tudom. Lehetséges, hogy vízszint fölé kell emelni, és akkor bele lehetne nézni nyomás alatt is. A másik megoldás homokszűrő esetén, ha a szűrő zárt állásban van, illetve a medence bemenő ágának ledugózása. De lehet létezik más megoldás is, mondjuk ha van zárt állása az adagolónak. Jelenleg ismerkedek a témával.
-
luciferc
őstag
válasz
N.otorious #2584 üzenetére
Nem, mert az 4,5 bar nyomás lenne, ami 45m magas víznek felel meg. Gondolj bele, a 3,6 m-es kör medence területe kb 100E cm2, ha 90cm magasan van benne a víz, akkor van benne kb 9m3 víz, ami 9000kg, ha elosztod, akkor 1cm2-re mindössze 90g jut.
-
havri1
félisten
válasz
N.otorious #2401 üzenetére
Így van, illetve különböző érzékenységű is van ha jól emlékszem arra, amit a villanyszerelő mondott.
Arra jó, hogyha gebasz van, ad még egy esélyt. -
havri1
félisten
válasz
N.otorious #2268 üzenetére
13 gyerek volt múlt hétvégén nálunk, 8 volt egyszerre benne max +1 felnőtt, ugráltak stb, semmi gond nem volt.
-
válasz
N.otorious #2268 üzenetére
Nem tudom sajnos, nincs sok tapasztalatom, én két puha pereműt koptattam el 4 év alatt (abból viszont 4 métereseket), sokkal jobb volt kisebb (7-8 év alatti) gyerekeknek. Idén vágtam bele csak a fémvázásba, 2 hete van felállítva.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
N.otorious #2219 üzenetére
Szuper örülök. Csak el ne felejtsd öblinteni a homokot. Hiába jelzi rendben van még, nekem már enyhén szivárgott vissza 24h után. Öblintés és ment végső KO szűrés a maradék vasnak :)
-
hakydakillah
senior tag
válasz
N.otorious #2184 üzenetére
Szia, én most erősen rácáfolok arra amit neked irtak. Se csapviz, se vegyszer, ne tedd, én ezzel több éve szenvedtem.
Iszonyat magas a vas szint a kúti vizemben, nekem nem sárgás szokott lenni klórtól, hanem sötét barna, szinte már fos szinű. Sok-sok fel-le engedés, vegyszerek, sepciális vas lebontó és kúti vizre való vegyszerek után, amik semmit se segitettek, jött a homokszűrő.
Klór sokk bele, abban a pillanatban homokszűrő bekapcs egy egész éjjelre (7-8 köbös medence). Reggel szűrő öblintés, és kár nem tudok videót küldeni, de ez jön ki belőle: [kép]. Szűrő öblintés után újabb 2 órát neki, és hónapokon át tiszta viz. Kiveszi az összes vasat, mehet utána bármennyi klór, nem sárgul / barnul.
Én most 31 köbös új medencével és kuti vizzel játszottam el ugyanezt. Itt 24h kellett hozzá, de ugyanaz az eredmény. -
spiky03
veterán
válasz
N.otorious #2180 üzenetére
Vasas vízhez ajánlom a Dewant-ot.
Nálunk is vasas és azt használjuk a szomszédokkal, nem sárgul be tőle a víz.
Sőt olyan is volt, hogy raktam bele klórt, amitől ugye besárgult sajnos, de utána aDewant azt is kihozta belőle. Én is homokszűrős vízforgatót használok. -
havri1
félisten
válasz
N.otorious #2182 üzenetére
Barnás sárgás lesz, arányoktól függően.
-
axioma
veterán
válasz
N.otorious #2180 üzenetére
vasas kutvizzel ket lehetoseged van 1. elfelejted 2. nem kloros vizkezelest hasznalsz; mivel tobbe kerul vastalanitani mint amennyiert csapvizzel feltoltod (ha meg a szine zavar akkor a 2. is kiesett, bar nem tudom hogy van-e alternativ vizkezeles ami homokszurovel megfoghatova teszi a vasat, nem remlik)
-
ANDROID???
addikt
válasz
N.otorious #1628 üzenetére
Mennyi a két okdal között a különbség?
Mi van a medence alatt, beton?Egy 4-5 cm különbség a két oldal között, egy 5000 liter vagy a felett, úgy hogy esetleg alámoshat a víz, abszolút nem veszlytelen.
Nekem pl, alámosott az egyik oldalnak és 2 vagy 3 láb lejjebb került 4-5 cm-vel, elég jelentősen feszesen állt az az oldal, mivel kb 13500 liter van benne, így nem maradhatott le kellett engedni, mert ha még tovább alámos a víz és süllyed, szépen szétpattan a medencetest és visz mindent. Jó esetben csak kimegy a víz belőle, de ha épp rosszkor, akkor megy a gyerek is, aztán ekkora vízet nem könnyen állít meg semmi már ha elszabadult.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
N.otorious #1382 üzenetére
Ez nem direkt medencéhez van, de lehet, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest