- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Ott látod a kábelen a fi relét !
-
poli27
veterán
Igen a konnektor előtt van egy doboz, amin 2 gomb van...

-
havri1
félisten
Nekem is ilyen van, csak lehet kisebb/nagyobb, de van rajta. Hm..
-
poli27
veterán
Talajra kell tenni,a szivattyú nem önfelszívó.... ezért kell a medence alsó pontjával egyszintbe lennie...
-
havri1
félisten
Nekem semmi sem védi, bírnia kell, esőt is, napot is.
FI relé nincs rajta gyárilag?
Magasság? Hát, talajra kéne tenni.. -
havri1
félisten
Ha a nyomás nem növekedett meg, és a fizikai max jelzés alatt van, szerintem az ok.
-
Gömbike
senior tag
Bármelyik akvarista boltban kapsz.
-
ANDROID???
addikt
Ezt a remek műszert el is engedem gyorsan..

A lidl verzió esetleg ph-ra?

Gyakorlati tapasztalat érdekelne főleg. -
Vesa
Topikgazda
Persze, rá van írva. Ami nekem volt azt úgy kellett, hogy a fóliadarabra kellett nyomni a ragasztót, alaposan szétkenni rajta, majd félbehajtani a ragasztós oldalával. Így be a víz alá, ott szétnyit és a lyukra ragasztani. De olvasd el azt amit veszel, mert nem biztos, hogy azt is így kell.
-
Vesa
Topikgazda
Van direkt vízalatti ragasztó...Ez csak egy típus, ha rákeresel, találsz még többfélét. Ezeket direkt erre találták ki.
-
axioma
veterán
Es? A cipo is vizre van kitalalva... de ahogy jolesik. Sejtettem hogy ebben a topikban ilyet leirni is szentsegtores...
-
ANDROID???
addikt
Hát ez nem jött be.
Nedves a felület kívül esély nincsen arra, hogy odatapadjon.
-
DoItYourself
addikt
Most vettem én is onnan, mert elfogyott a fekete. Nehéz választás volt, mert a köv. színekben volt elérhető a termék: libafos-zöld, citromsárga, narancssárga, rózsaszín.

-
DoItYourself
addikt
Ha csak tűszúrásnyi a lyuk, akkor kívülről duct tape. Nálam már kb. egy hónapja fent van kettő is, még tart.
-
axioma
veterán
ha nem a markahuseg fontos, akkor patex ciporagaszto... meg persze egy folt
-
papg79
tag
Szia, köszi a választ, valahogy megpróbálok alá tenni valamit. Sajnos nincs alatta beton, hanem kemény agyagos talaj egy mezőgazdasági fólia, padlószőnyeg, meg a medencéhez kapott alátét fólai van alatta.
-
Gömbike
senior tag
Igen.
-
FőDudu
veterán
Eleg az. Foleg ha betonon all.
Itt a talp nem tud oldalra megcsuszni - a medence aljahoz hegesztett szalag meggatolja az oldal iranyu mozgasat. -
havri1
félisten
Feltoltésnél figyeld a lábakat, igazgasd, hogy ne feszüljön. Időigényes, de szerintem egyik legfontodabb rész.
-
Gömbike
senior tag
XPS-t
-
Gömbike
senior tag
-
havri1
félisten
Nem tudom, eloszlik a súly, akkor összenyomja e, szerintem nem fogja (a fólia alatt). Én a ledöngölt talajra homokot tettem, a lábak alá pedig deszkából 20x10-es lapokat. Nem törte el, nem süllyedt meg. Fontos, hogy ne süllyedjen meg, az adja az egész merevítését, iszonyat súly van a lábakon.
Mondjuk méretfüggő is. -
havri1
félisten
A talpak pontosan abban a magasságban kell legyenek, mint a fólia alja.
Ha magasabban van, feszülni fog a fólia, ha alacsonyabban, akkor laza lesz a fólia. Vízbe legyen minden!
A keret is, és a medence alatt is, pár cm még nem gáz, de instabil lesz az egész, ha sok van benne! -
Gömbike
senior tag
Az XPS-re fekete fóliát tettem. Semmi gond vele.
-
N.otorious
senior tag
Ha otthon leszek megmérem, föld van alatta, sima vékony habszivaccsal.
-
FőDudu
veterán
Fel centi?
Nalunk ket nap alatt egy csik a mintan ami kb 2 centi.Azaz tobb a parolgas is annal amit emlitesz.
-
Vesa
Topikgazda
"Esetleg az a gond, hogy nem a radiátorozott helyiségben tartottuk a radiátortól 1-2 méterre 22 fokban?"
Biztos nem, mert én ott tároltam (fűtött garázs). Kínai vacak, ennyi a megfejtés.
-
FőDudu
veterán
Tegyel oda egy frottir torolkozot. Az felfogja a lecsorgast, ha azon belul lesz folt, akkor folyik.
-
FőDudu
veterán
Hajtas?
En feltekertem, nagy meretu muanyag zsakba raktam a ket veget, jonapot..
Dobozaba visszarakni kb lehetetlen kuldetes. Szerintem.Parkoloban a kocsi helyen megszaradt (ment bele vagy 2 doboz hintopor), majd az oldalfalait befele forditva egyik vegetol feltekertuk. Jo hosszu lett, de felfert a padlasra mint egy szonyeg. ott fektetve taroltuk.
Eddig meg birja.
Szerintem a hajtasnal tuti tul sokat kap az anyag, foleg ha a gyari dobozaba visszeroltetitek.Nekem egy csavar fejnel lukadt ki - mert en lefurtam az XPS lapokat a foldbe jo hosszu csavarokkal. Hiaba sullyesztettem, valaki ratalpalt es ott a csavar feje kicsit megszurta az aljat. De pont latszott a lerakasnal, hat kapott egyet a post-it jellegu patchbol.
-
FőDudu
veterán
Ha volt benne viz es nem szarazon jarattatok, akkor csak kicsit le volt fojtva.
Attol meg semmi baja nem lesz.Az enyem ezert hovedett - eleve a vizet is 35 fokig szereti.
Ha nagyon meleg van es a viz is 30 fok folotti, akkor neha pihen par percet - majd ujra folytatja a munkat. -
Vesa
Topikgazda
Ez lyukas szerintem is...Ugyan ez volt nálam...idén előszedtem az 1 szezonos medencét, és ahogy töltöttem fel, tócsa volt alatta/körülötte. Kicsi a valószínűsége, hogy oldalt adta meg magát (bár nyilván az sem kizárt), általában az alján szokta, mert vállalhatatlanul vékony ott az anyag.
Ha esetleg megtalálod a szivárgást, majd kérlek mesélj a technikáról, mert nekem nem sikerült lokalizálnom a lyukat sehogy sem.
-
N.otorious
senior tag
Az nem párolgás, egy apró lyukon szivárog szerintem.
-
Vesa
Topikgazda
Ha ereszt, akkor tócsa van alatta!
Nekem a legújabb probléma ami eddig még nem jött elő, hogy kilyukadt a vízforgató gégecsöve.
Tényleg nem tudom miből gyártanak ezek a kis kínaiak, de hogy nem _anyagból_, az biztos. -
FőDudu
veterán
Nekunk heti 5-10 centit kipacsalnak es parolog is.
Az kb 1m3 viz. Nejem szokta utan toltogetni.
Szoval lehet csak kipacsaljak, vagy vartnal jobban parolog. -
Piftuka
veterán
"esetleges lyuk, hogyan fedezhető fel a leg egyszerűbben??? "
Ételfestéket keversz vízzel viszonylag sűrűre, és egy fecskendőbe töltöd, majd azzal a víz alatt (víz alá dugva) nagyon lassan, óvatosan apró adagokat nyomsz a vízbe.
Elvileg "füstszerű" csíkot húz, és megindul a távozó víz irányába.
A műveletnél ne üzemeljen a vízforgató, és várj, amíg egészen sima lesz a víz. Óvatos mozdulatokkal mozogj benne. -
cementelek
csendes tag
Én a praktikerben vettem 880Ft- ért 40x40x4 beton járdalapot. 12 db van a lábak alatt. Két délután raktam őket vízszintbe, besüllyesztve a talajba. Viszont 1 hete tökéletesen áll a medence. Nekem a talajon 1 fürdőzés után megsüllyedt 2-3 láb 8-10 centit.
-
gt4r4
tag
Jó kérdés, bár nagyon süllyedni nem fog tudni a talajon, kérdés mennyire tartja a szintet, ha beállítod, ugye ez csak gumi, valamennyire bele süpped a lába. Mekkora medence am? A járda lapból elég lenne a 40x40 is bőven. Én most vettem a függő napernyőhöz 50x50x5-ös járdalapot, nem rossz a fizikumom, de 15 db-ot kiszintezni lerakni biztos jó móka lenne. Ez a gumilap olcsóbb valamivel, de én tuti járda lapot tennék.
-
gt4r4
tag
Nekem 20x30x5, vagy 6-os van, nincs vele gond, annyi a lényeg hogy ne álljon ki a széle, az 50x50x6-os járdalap több mint elég, slag vízimértékkel be kell őket szintezni, és akkor príma lesz. Én gumi lapot nem tennék, stabilabb a járda lap. Ha nagyon árnyékos helyen van a medence akkor tehetsz alá xpst, ha napos helyen van akkor felesleges pénzkidobás, nekem a 15m3-es is úgy fel tud melegedni 28-29 fokra is akár.. Szóval örülök ha este vissza hűl. Takarással talán többet érsz, szolár takaró esetleg, a hő úgy is az oldalán meg a tetején fog elmenni, értem hogy a föld hűti alulról, de mivel nem süllyesztett medence, így ez nem számottevő,szerintem. Ha nagyon szigetelni akarod akkor oldalt kéne, meg alul is mehet már.
-
Vesa
Topikgazda
Minek kell a PUR hab?
A betonkockával óvatosan, mert bár eleinte úgy tűnik, a lábak 5-10cm-el odébb vannak mint a medence alja, de ahogy telik meg vízzel és nyúlik az anyag, szép lassan teljesen oda fog érni. Amivel csak az a gond, hogy ha ott egy éles betonlap van, az bele fog állni a fóliába, ami nem tesz jót a medence egészségének. Lehet tenni alá, de fentieket kalkuláld bele az elhelyezésnél.
-
Piftuka
veterán
Be, higgy nekem. Éppen tegnap porszívóztam a "porcukor" finomságú homokszemcséket a medencéből, pedig én nem is a gyári ajánlott 0,45-0,85-össel, hanem a 0,5-1.2 mm-es szemcseméretűvel használom a gépet). És a beüzemelés napján végig rajta volt a frottírzokni a befúvón.
Nem sok... pár gramm (néhány "kiskanálnyi") a legapróbb szemcsékből, de bizony a medencébe bejut a fokozatos vízforgatás mellett.
Nyilvánvaló, hogy az üveggel sem lenne másként.
-
Piftuka
veterán
Csak mert meglepődve írtad, hogy (a nyilvánvalóan 38 mm-es) a vízforgatóhoz adott csőcsatlakozód tökéletesen illik a záró csapos, függőleges, felátvezető medencecsatlakozódhoz.
Azért, mert utóbbi is 38 mm-es.
Szóval nem meglepő. 
Gondolom, ilyen "csapos átmenő csatlakozóról van szó, ugye? (Bal oldali, függőleges része a "Jet" fúvóka szettnek.)

A 32 mm-es csatlakozást a ~2,5-5 méteres felfújhatós, és fémvázas hobbi medencékhez gyárilag adott vízszintes csatlakozók használják.
ui.: Én az üvegtöltet helyett mindenképpen homokot használnék a helyedben. Korábban leírtam, hogy miért...
-
ANDROID???
addikt
Lehet, hogy nagyobbat kellett volna venni?

-
Piftuka
veterán
Mi a típusa a vízforgatódnak?
-
ANDROID???
addikt
mindenhol az volt írva, hogy az Intex medencének a csatlakozása 32mm, így ki sem bontottam, de most hogy a hétvégén fel kellene már végre állítani azt a medencét, elkezdtem keresgélni hol tudok ma vagy holnap reggel venni két ilyen átalakítót. Persze közben eszembe jutott, hogy lehet meg kellene nézni azt a két menetet, hogy mennyi is az a 32...

A medence falára csavarozandó műanyag menetre (a csaposra) szó nélkül tökéletesen illeszkedik a homokszűrős vízforgató menetes csöve.
Jó, hogy nem mentem érte sehová.
A legközelebbi medencéstől hoztak nekem egy zsák belevalót, igaz ez üveg. Hát nagyon remélem ez jó lesz.
-
Piftuka
veterán
Klassz! Ebben már lehet oda-vissza úszni egy-két hosszt.

Mi is tervezzük, hogy a jelenlegi, "szezonális", felfújhatós medencéről áttérünk egy fix telepítésű, ~5,5 méter hosszú, ~3-3,5 méter széles fix változatra a közeljövőben.
Tulajdonképpen hely van neki, bár a jelenlegi kert egy részét be kellene áldozni miatta. Viszont abban már azért tényleg lehet "úszkálni" is. Meg persze nagy előny, hogy nem kell a szét-, ill. összeszerelésével foglalkozni. Ott van mindig. Amikor akarjuk, csak vízzel kell feltölteni, és használni.
(Persze beruházás szintjén azért jóval nagyobb költség, mint a felállítható hobbi medencék.)
-
Piftuka
veterán
Ilyen medencétek van? --> MARIMEX Quick Set 5,49 x 3,05 x 1,07m

-
Piftuka
veterán
Itt írtam erről: [link]
A szűkítés miatt nem kell aggódnod. Vagy így, vagy úgy muszáj, mert ezek a vízforgatók mind 38 mm-es csatlakozóval rendelkeznek, a hobbi medencék ~3-5 méteres méret között pedig 32 mm-essel.
Nem romlik a hatékonyság szignifikánsan, és kb. a gyár által számolt adott óra alatt átforgatott vízmennyiséggel számolhatsz.
-
GoZoL
senior tag
Szerintem igen. Óránként 6 m3 vizet forgat meg akkor 2,5 óra alatt átforgatja az egész vizet.
Hol lehet most kapni? Én is szeretnék idén ilyen vízforgatóval indulni. -
Lanash
senior tag
Barnulás a vas tartalomtól függ.
Bevizsgálatlan kút vízben szerintem ne fürödj. Vannak olyan területek ahol életveszélyes anyagokat tartalmazhat a víz. -
spiky03
veterán
Ha a foldre gondolsz akkor igen.
Pontosabban nem feltoltve csak a gumilapok lettek vizszintbe hozva, igy annyi fold kerult alajuk, hogy jo legyen.
Amugy fuves talaj van alatta.
Jah meg az elejere raktunk be murvat mert ott mar lelogott a furol a murvas reszre.
Gondolom majd megfog sulyedni, ha benne lesz a viz.
De remelem azert eldolni nem fog.
Jovore meg lehet majd alakutok meg az aljan ha szukseges lesz.
-
axioma
veterán
Medence aljahoz: korbefutkarozas + vizbe meritett slag egyik veget kidobni, masikkal a kozeperol a szoszt felszippantani. A tobbit a kozlekedoedeny megoldja.
-
RR-13
őstag
Szerintem kb. mindent felsoroltál, ami kellhet, és ami védi és tisztán tartja majd a medencét.

Elvileg minden kiegészítőhöz mellékelnek még bilincseket stb, így azoknak össze kell majd passzolniuk a végére.
Klór az mindenképpen kell majd, én a 3 az 1-ben tablettát vettem tavaly, amiben klór, algaölő, pelyhesítő van.
50db van egy dobozban, és kb. 1 hétig elég 3 tabletta úsztatóban, ha jól emlékszem. (457x107 cm-es medencéhez)
Pontaqua Aquamulti MINI 1kg -
RR-13
őstag
Amit linkeltél azt nagyon kevés helyen lehet kapni, és ha Neked megéri, akkor vedd meg, mert aztán jön a vásárlási dömping.

Azért nézz utána az oldalnak, mert nem magyar oldal!
Ehhez, amit linkeltél minden van, és a szűrő sem alapszűrő, még ha papír is.
-
Piftuka
veterán
Én is úgy gondolom, hogy megéri egy nagy teljesítményű, jó szűrőt vásárolni hozzá. A kis méretű szűrő éppen arra nem alkalmas, amire szánnád: minél gyorsabban átcserélni a medence teljes víztömegét.
(Persze, ahol folyamatos, 24/7 üzem alatt van a szűrő, ott elegendő a kisebb teljesítmény is. Csak érintésvédelmi, biztonsági okokból én inkább azt választom, hogy csak akkor szűr a berendezés, amikor nem tartózkodunk a medencében.) -
RR-13
őstag
Szerintem az ovális, mert a két végére kisebb erő hat, mint a téglalap alakúra, ezáltal "tartósabb" lehet.

A fekete meg nem éri meg a felárat...
csak esetleg akkor, ha a fekete erősebb anyagból van... -
Piftuka
veterán
Garanciát "látatlanba" nem lehet sajnos adni ezeknek a medencéknek a tartósságára vonatkozóan.
Talán láttad, hogy éppen erről beszélünk mi is.
Ami a kiegészítőket illeti... arról még itt is megoszlanak a vélemények. A "nagykönyv" szerinti vízkezelés rendkívül "pepecs" munka, és egy csomó extra dolog szükséges hozzá.
PH érték mérő teszt, savasító, lugosító, klór, pelyhesítő, vagy kombinált tabletta (és ahhoz egy úszó adagoló)... A vízforgató berendezés tudásától függően szükség lehet medenceporszívóra is, esetleg "skimmer"-re...
Majdnem azt lehet mondani, hogy "a határ a csilagos ég".
A kérdés, hogy mennyi időt, energiát és pénzt szánsz a medencéd üzemeltetésére.
Az "alapszett" a medence, a vízforgató, valamilyen kombinált tabletta, és erősen javallott egy mezőgazdasági takarófólia (ha nem szeretnél drágán gyári, erre a medencére készített fóliát használni.)
A vízforgató célja a medence szennyeződésének szűrése, a kombinált tabletta a különféle kórokozók, és a vízre "káros" organizmusok elszaporodásának gátlása, a sötét takaró felület pedig azért szükséges, hogy a használaton kívüli medencében a napsütés hatására ne termelődjön alga.
A melegítő kapcsán nem tudok nyilatkozni soha nem használtam; és nincs is rá szükség, mert a 3.5 méter átmérőjű medencénk esetében nyáron mindig az volt a probléma, hogy túl meleg volt a víz, nem győztük cserélni-hűteni.
Viszont érdemes visszaolvasni ebben a topic-ban, mert Batman, Fődudu és több másik fórumtársunk hasznos gyakorlati tanácsokat írt a medence használatával kapcsolatban.
-
Steady74
addikt
Mi is csővázas medencét vettünk [link] gyorsan össze sikerült rakni, most töltődik vízzel. Csapvízzel nyomjuk tele, ugyan van egy fúrt kút is a kertben, de csak 4-5 méteres, és nem tudom volt-e régebben valami ülepítő vagy akármi errefelé, szóval maradtunk a vezetékes víznél. Vettem hozzá egy medencefűtést, de holnap küldöm is vissza, mert 1 fokot emel 8 óra alatt a leírása szerint, annyi áramot nem fogok áldozni rá. Papírszűrős vízforgató van hozzá, vettünk tartalék szűrőt, de ahogy olvasom gyorsan használódik. Digitális oktatás itthon tartja a lányaimat így azért vettük, hogy mozogjanak majd a vízben is egy kicsit, meg hát a meleget majd nyáron jobb lesz elviselni. Vettem hozzá egy szkimmert is a felületi szennyeződések tisztítása miatt, meglátjuk mennyire lesz hasznos. 16m3 víz megy bele elvileg, milyen kezelést javasoltok a vízhez? [link] ilyet javasoltak a vásárlás során, szóval ezt rendeltem meg egy felszínen úszó adagolóval. Bízom benne, hogy nagyon nem lőttünk mellé ezzel a szettel.
-
gt4r4
tag
Jók lehetnek, viszont ha fémvázas, mindenképp tegyél a lábak alá valamit, én az enyém alá 20x30-as szürke térkövet tettem, ja és geotextília.
Amúgy igen, inkább áldozz egy kicsit többet, mert utána a hibák elvisznek még akár többet is, és csak bosszankodik az ember. Én ha állandóra tudnám csinálni a medencét, akkor a Gre-n gondolkodnék, meg gondolkodtam is.. Földbe nem akarom. -
batman.
senior tag
Szia!
Ezek „régi” 10-20 éves infók, mert egy ideje fémpalástost használok. Ja, és felfújható pereműről, mert a rudakból álló fémvázasom soha nem volt.
A medence test intex: legalább dupla vastag, és esztétikusabb is belül mintás stb… , bestway: egyszínű, vékonyabb anyag, de a célnak megfelel.
Felfújható rész: anyagában ugyanaz mindkét medencénél, érzésre talán az intex vastagabb, de talán a bestway volt jobban javítható. (az intexnek szebb a színe) Nálam kizárólag ezek miatt lettek selejtezve a medencék. 3-4 év alatt elöregedett megbarnult, kirepedezett. Az első lyuk jelentkezése után javítófolt, majd a szezon végén qka.
Szivattyú: az intex nagyobb és jobb keringtető szivattyút csomagol, nekem ebből nem volt gondom, mert az első medim intex volt, aminek a szivattyúja talán 10 évnél is tovább bírta, az újakat eladtam apróhirdetésben.
Szerelvények, csövek, + felszerelés: jobb az intex.
Ugyanakkor azt azért meg kell jegyeznem, hogy nekem márka függetlenül nagyjából ugyanannyi idő alatt mentek tönkre. -
ANDROID???
addikt
Elvileg lesz rá kötve ilyen is.
-
Chal
addikt
Én is pár hete vettem medencét, sokat olvastam, itt és egyéb helyeken fellelhető infók alapján a két márka között nincs nagy eltérés, talán az Intex picivel jobb minőség, de elhanyagolható (legalább is net szerte ez a mondás, saját tapasztalatom nincs), szóval én nem ez alapján döntenék.
A takaró és a szkimmer ára összesen 10kHUF körül lehet a medencés webshopokban, a hőmérő filléres tétel. Szóval innét nézve 32eFt vs. 45eFt áll egymással szemben, viszont nagyon lényeges kérdés még, hogy melyik szettben milyen forgató van, mert az még döntő tényező lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- E-roller topik
- Projektor topic
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- ASUS notebook topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Mobil flották
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Napelem
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval nem meglepő. 

Vesa