- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
j.bravo #5296 üzenetére
#5297 FőDudu, #5287 Vesa:
Hát, az alján a berohadt rész nem is olyan kicsi, de némi nátrium-hipoklorit ezt a problémát akár még meg is oldhatná; a nagyobbik probléma hogy a fotózott részt kivéve, nem a lenti fotón látható egyirányú nyúlás, hanem furcsa gyűröttség/dimbesdombosság jelentkezett az aljfólia kerülete mellett 10-15cm szélességben (mintha mondjuk gyöngykavics ágyra raktam volna a nyárra, pedig nem), illetve mintha ridegebb, merevebb is lenne az anyag az aljzat közepéhez képest, ami teljesen lágy, ahogy kell.
Szóval lehet hogy búcsú lesz ebből, pedig a vázszerkezet és az oldalfólia szinte teljesen épek. -
FőDudu
veterán
válasz
j.bravo #5296 üzenetére
Nekem 2 db 10 centis hasadas volt az alja es a palast osszeadasanal.
Volt az Obi-bol ilyen PVC javito szettem - atlatszo folia es vinil ragaszto.
Azzal kivul/belul megragasztottam (kivulre folt, belulre folt) es kibirta a szezont.
Az aljan ha ragasztod, akkor arra biztosan nyomja ra a viztomeg a gyari muanyag reszt.
Ha meg akarod tartani, akkor a teljes kinyult reszre alulrol ragassza egy vekony foliat. Az az uj folt majd egyben tartja. Legyen kicsit nagyobb a kinyulasnal, akkor jo lesz.(De en azert 5 ev hasznalat utan kikukaztam a medencet. Nemelyik laba gyakorlatilag elrozsdalt. A gyerek megpiszkalta a labujjaval es bele ment, azaz teljesen atrozsdalt. (utana elmagyaraztam, hogy rozsdas szarokat nem piszkalunk, csunya dolog a tetanusz))
(A medence test valoszinuleg kibirt volna meg 1 evet, de a vazban nincs mar tobb. Taknyolni meg nem akarok. (iden is az egyik labba 2 virag karot dugtam, mert lathatoan gorbe volt. Azok kb betonvas kemenyseguek, tuti nem hajlanak el)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest