- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
j.bravo #5296 üzenetére
Nekem 2 db 10 centis hasadas volt az alja es a palast osszeadasanal.
Volt az Obi-bol ilyen PVC javito szettem - atlatszo folia es vinil ragaszto.
Azzal kivul/belul megragasztottam (kivulre folt, belulre folt) es kibirta a szezont.
Az aljan ha ragasztod, akkor arra biztosan nyomja ra a viztomeg a gyari muanyag reszt.
Ha meg akarod tartani, akkor a teljes kinyult reszre alulrol ragassza egy vekony foliat. Az az uj folt majd egyben tartja. Legyen kicsit nagyobb a kinyulasnal, akkor jo lesz.(De en azert 5 ev hasznalat utan kikukaztam a medencet. Nemelyik laba gyakorlatilag elrozsdalt. A gyerek megpiszkalta a labujjaval es bele ment, azaz teljesen atrozsdalt. (utana elmagyaraztam, hogy rozsdas szarokat nem piszkalunk, csunya dolog a tetanusz))
(A medence test valoszinuleg kibirt volna meg 1 evet, de a vazban nincs mar tobb. Taknyolni meg nem akarok. (iden is az egyik labba 2 virag karot dugtam, mert lathatoan gorbe volt. Azok kb betonvas kemenyseguek, tuti nem hajlanak el)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest