- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dib0079
csendes tag
Nekem is ZX300 van és tökéletesen működik. Nem azzal van szerintem a baj, hanem a szivattyúd teljesítményével. Nekem inverteres szivattyúm van (https://www.aquagem.com/hu/inverpro-aquagem-most-silent-inverter-pool-pumps-for-wholesale.html), amivel a fordulatszám szabályozás révén tökéletesen lehet szimulálni a problémádat. Kicsi a vízáramod! Előtte az INTEX gyári szivattyúját használtam, aminek a doksijában 8m3/órát írnak, de szerintem a fele sem igaz! Most, hogy van kakaó (akár 25 m3/óra) tele szoktam tömködni a ZX300 tartályát szűrő golyókkal és elképesztő, hogy mit szed ki a vízből. Írtam a kálváriámról korábban erről. Amivel felszereled a gégecsövét a medence befolyó részére, azon a szürke adapteren van egy fehér gomb, először én sem vettem észre. Aztán a doksijában megtaláltam, hogy azt benyomva vagy sem lehet állítani, hogy mekkora vízáramú szivattyúra van kötve. Egy próbát megér, nekem majdnem a víz szintjéig felmászik a falon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest