Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
z123456789
"Nem rég cseréltem FW-t. 3.0.0-ról 3.0.2-re."
Miért nem 3.0.6-ra? Az a legújabb végleges firm."youtube miért nem működhet a 3.0.7 fw-v"
Biztos, hogy van internet elérésed? Tudom, hogy banális, de az ördög nem alszik..."miért maradnak ott az eredeti skin menüfeliratai a bal oldalon?"
MENÜ -> Egyéb -> Főmenü címkéi: Kijer1cho
Ha a Movies mappádban csak almappák vannak és azokban a filmek, akkor az almappákat kell hozzáadni a kedvencekhez, a Movies-t nem.[ Szerkesztve ]
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
rappit4
őstag
Ha valaki megválna MED600-asától dobjon nekem egy pü-t légyen szíves.
-
z123456789
addikt
válasz Monngoose #3101 üzenetére
Elsiklottam felette, észre sem vettem. Pedig logikus hogy ha van 3.0.7 beta, akkor van 3.0.6 gyári...
Na mindegy.
Közeledek a hiba szűkítéséhez. Az a hiba valóban hogy nincs net. De nem értem hogy miért?Beállítottam fix helyett DHCP-t, most jó. :/
Köszönöm a műsik megoldást is
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Igen gyakran történik meg az ,hogy egy film elindításakor nincs magyar hangsáv ,miközben a hangsávok között ott a magyar is. Ilyenkor el kell indítanom egy másik filmet ,ott kiválasztani egy másik hangsávot ,majd vissza a magyarra ,és ezután egy ideig minden ok lesz.
Nincs semmi a lejátszón csak egy TV.
Jelenleg a legfrissebb beta van fent ,de ugyan ez volt a helyzet a végleges verziókkal is.
Szerintetek mi lehet a gond? -
z123456789
addikt
válasz z123456789 #3104 üzenetére
Eszkalálódik a dolog.
Ha fix az IP akkor van NFS szerverem, és kommunikál a Zyxel-emmel, viszont nincs Youtube, és Internet.
Ha DHCP van beállítva, akkor meg nincs NFS, de van net és Youtube.Na ez hogyan lehet?
-
Disque
aktív tag
válasz z123456789 #3106 üzenetére
Hogy vannak bekötve a cuccaid, mert nekem gyanús, hogy 2 routered is van, vagy valami hasonló kavarás lesz
-
z123456789
addikt
1 routerem van.
DE!
Elég nagy gubanc volt a rádiós netemmel kapcsolatban mire DMZ-be helyezték. Lehetséges ez a hiba forrása?
De nem értem akkor sem, mert eddig működött rendben, csak miután elkezdtem lecserélgetni az FW-ket, utána nem ment.A bekötés klasszikus:
1 router és abba megy bele 4 eszköz:
-med
-NAS
-PC
-PC -
Monngoose
aktív tag
válasz z123456789 #3108 üzenetére
Próbáld meg a következőt:
1. Jegyezd fel a DHCP altal kiosztott beállításokat (IP cím, alhálózati maszk, átjáró, stb).
2. Állj át fix IP-re a lejegyzett beállításokkal.
3. Konfiguráld újra az NFS-t (a routerben) a fenti beállításoknak megfelelően.Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
Danika256
aktív tag
Szevasztok
Szuperül működik a realtekes wifi adapterrel a Med, minden szuperül megy. Ennyiért nagyon megérte. Már csak egy HBO stream link tenné teljessé az örömöt. A többi amiket beírtatok szuperül megy. Kerestem gyűjtőoldalakat, de azok már mind régiek. Valaki tud valami jó oldalt?
-
jsk
senior tag
válasz modflow #3112 üzenetére
Készítesz a notepaddal egy valami.iptv filet. Abba kell beleírnod a linkeket. Pl.:
#EXTM3U
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (National)
http://xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8Elmented egy pendrivra v. külső hdd-re. A lejátszón megkeresed a filet. Rányomsz. Utána az internet menüben kiválasztod az iptv-t. Ott lesz a valami.iptv. Katt rá, és látni fogod a file-ban megadott csatornákat. Már nézheted is, ha élő a link.
Egyébként a mede8erforum.hu-n szépen le van írva mindez.
-
Möhe
addikt
Hali.
Az miért van hogy van egy adott filmet szaggatva játszik le a MED600? Nem tudom miért pont azt,mert se nem nagy se nem hibásan jött le a file.
Konkrétan a magon így van fenn: Az elit alakulat S01 1080p
Ott mindenki a hangjára panaszkodik (PC-n) ,de nem a képére. Megnéztem PC-n is, azon szépen viszi a filmet és hangot is. MI lehet a gebasz? -
jsk
senior tag
Ha valaki ilyen címmel tesz fel valamit egy torrentoldalra, akkor az egy "hivatalos" release-t kódolt át. Ha tisztességes, akkor a technikai info-ban ott van a forrás (az valószínűleg hibátlan). Ebben az esetben nem értett hozzá az illető, azért problémás a file. Azzal a lejátszó sem tud semmit kezdeni, ha rosszul kódolták át. Esetleg segítségedre lehet a mkvmerge, de a helyedben másik release-t szednék le, mint hogy újrakódolgassam.
-
Zjunior
veterán
Segítsetek!
Adott egy Bluray film.
Bd iso 50.
Kerestem hozzá magyar feliratot mert az nem volt benne csak angol.
Hogyan tudom kitallozni h le is jatsza?
Köszönöm szépen!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Möhe
addikt
válasz Zsmester89 #3121 üzenetére
Hol van rá rendes felirat?
A holnap határa főnixes kiadásán van, azt leszedtem jó volt. Ebből van valahol hasonló verzió? -
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Music jukebox-al kapcsolatban tudna valaki segíteni? Satu hülye vagyok hozzá, hogy mit kéne csinálnom a zenékkel. Próbálgattam azt a programot, amit a Guide-ban írtak, de nem értem, hogy mit is kéne pontosan csinálnom. Használ valaki egyáltalán ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
rappit4
őstag
válasz TazLeacher #3128 üzenetére
Sejtem, hogy nem mp3-aid vannak, ha igen akkor van beépített. Az a program igencsak bonyolult és tapasztalataim szerint bugos is. 2x próbálkoztam vele, de egyszer sem sikerült. (FLAC-okkal)
-
Zsmester89
őstag
Nem BDMV-be is be lehet rakni hozzá a feliratot, én pont azt csináltam az új Transformersnél.
Zjunior
Betudod másolni, a filmet tartalmazó mappába kell, azonos néven mint a főmappa van, csak ugye a kiterjesztés .srt.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
bbmt
senior tag
válasz Zsmester89 #3132 üzenetére
Hogyan? A stream mappába tettem,az alap, hogy ugyan az a név.A kiválasztási lehetőségnél megjelent a felirat,de hiába választottam ki,nem jelent meg a filmen. Asszem Godzilla BD50 volt.
Aztán a külföldi meder fórumon valaki nyitott erről egy topikot és ott írták, hogy egyszerűbb átkonvertálni iso-ba és akkor működik is.És valóbanA kanál a gyengék villája
-
Monngoose
aktív tag
válasz TazLeacher #3128 üzenetére
Én a zenei jukeboxot ez alapján csinálom.
A lényege a TagScanner program, annak is (főleg) a mede8er-es .xml fájl készítő lehetősége. Le kell tölteni hozzá egy szkriptet pl. innen, majd a .tse fájlt berakni a tagscenner script könyvtárába.
Ha minden kész, a kedvencekben szken az albumra (mindegyikre külön, nálam így működött rendesen).Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
bbmt
senior tag
-
Zsmester89
őstag
Őszintén én nem szoktam foglalkozni egy ekkora file-al, bedobtam a steam, a bdmv és a fő mappába is (amiben a bdmv és társai vannak). Arra figyeltem csak, hogy a fő mappa neve egyezzen az srt nevével. 1 feliratot látott a med, azt kiválasztottam és ment is rendesen.
Szerintem ez neked is menne, gyorsabb mint a ISO-ba konvertálgatni, nekem már nem az első filmem, amit így csináltam.
Esetleg a felirattal lehet hiba.
Tessék[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zjunior
veterán
válasz Zsmester89 #3142 üzenetére
Filmekhez album borítót h csinál a jukebox? ebbe tudtok segíteni? sajna nekem piros x et mutat hiaba scannelgetem...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
puszta123
tag
Sziasztok, tervezek egy ilyen médialejátszót venni, de lenne pár kérdésem:
-a wifi nélküli verzió is tudja a DLNA-t? Ha wifiset veszek, és attól még kábellel csatlakoztatom a routerhez, mellette a wifi aktív marad?
-mennyire bírja a gép, ha sosincs kikapcsolva? Szeretném otthoni média tárhelyként használni, hogy rajta keresztül érjem el a többi eszközről a rádugott külső vincsi tartalmát. Korábban egy Eminent 7075-ösöm volt, az majd' 5 évig bírta kikapcsolás nélkül, és jól vitte ezt a funkciót.
-HDMI-vel csatlakoztatnám a tv-hez (nagy valószínűséggel Samsung UE40F6100 lesz), akkor az hangot is átvisz ugye? Van optikai kábelem meg házimozi erősítőm, akkor az optikai kábelt a médialejátszóból kell az erősítőbe dugni vagy a tévéből?
Köszi a válaszokat, és bocs, ha hülyeségeket kérdeztem
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
Zjunior
veterán
-
őstag
válasz puszta123 #3144 üzenetére
Az utolsóban tudok segíteni. A lejátszóból HDMI-n megy a hang és a kép a tv-be, egyben a lejátszóból mehet az optikain a hang az erősítőbe. Ha nem kapcsolod be az erősítőt, akkor a HDMI-n keresztül tudod nézni a tévét hanggal, ha kell az erősítő, akkor a tévét lenémítod és az erősítőről fog jönni a hang a a képhez.
Gondolom akkor nincs HDMI az erősítőn, azért kérdezted, mert úgy lenne a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest