- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Yadis 2.3 -ban amikor rákeresek egy filmre és alapból beállít egy hátteret és egy borítót, olyankor még lentebb ki szokott dobni néha több fajta borítót és hátteret is. A gondom az, hogy csak megnyitni lehet őket, kicserélni nem... Tehát a felajánlottak közül hogy lehet másik hátteret betenni az adott filmhez?
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz
dgyuri0123 #4792 üzenetére
Mint ahogy már írtam a 2Tb külső hdd-vel való indításkor nem tud bekapcsolni rendesen, hanem 10-15 mp után kikapcsol. A 2. indítás már rendesen lemegy...
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Zsmester89 #4794 üzenetére
Lényeg a fordulatszám és a Red-ek 5400-on pörögnek. A 4TB-os biztosan, azért nincs hangjuk. Általában a 3.5"-es HDD-k fordulatszáma 7200, így természetesen jóval zajosabbak.
-
Zsmester89
őstag
WD red
0-24ben is pöröghet, hangja mégsincs.
-
dgyuri0123
nagyúr
Toshiba és WD Passport,
Nincs semmi hangjuk, mert 5400-asok, így a leghalkabb zene hallgatása közben sem hallani a hangját. Esetleg 10 cm-ről nagyon halk surrogást.
Korábban a 3.5"-os 7200-as fordulatú WD úgy remegtette ( zengette) az egész szekrényt, hogy át kellett raknom a 10 mm vastag üvegpolcú hifi állványra. Na úgy már kussban volt, de a 2.5"-osak ilyet nem csinálnak.
(#4790) sirály69: továbbra sem értem, minek neked a több áram?
[ Szerkesztve ]
-
gógyi
aktív tag
válasz
dgyuri0123 #4787 üzenetére
2.5"-os USB 3.0-ás HDD-im vannak és minden szempontból tökéletesen együttműködnek a Med600-al.
Milyenek? Nem sustorognak halk zenehallgatás közben?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sirály69 #4785 üzenetére
Minek a 3.0-s USB, nem értem?
Bármekkora bitrátájú BD50-et le tud játszani USB-ről és NFS-ről egyaránt HD hangokkal együtt. Persze a hálózatos lejátszás csakis LAN-on tökéletes.
A WiFi felejtős BD50 esetében LAN-on, ezt mindenki tudja.2.5"-os USB 3.0-ás HDD-im vannak és minden szempontból tökéletesen együttműködnek a Med600-al.
Másolás sebessége kb. 15 MB, ami nem egy villám, viszont nem kell hurcolászni a vinyókat.
[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
válasz
sirály69 #4785 üzenetére
Igazából nincs sok értelme az USB 3.0-nak mert nincs ami kiszolgálja.
A hálókártya sebessége a gyenge láncszem a sorban, de mivel azon is átmegy minden amit le tud játszani, így ez van, ezt kell szeretni, de szerintem egy gyorsabb hálókártya többet érni mint az USB 3.0.
A 800-ason van USB 3.0 slave de azzal csak a beépített HDD-t lehet elérni, a külső USB-s eszközöket már nem. -
-
gorog67
aktív tag
A MED600X3D-t nézegettem, csak nem tetszik, hogy csak USB2.0-s a külső tár csatolója. Többen írták, hogy az is elég a lejátszáshoz és a 3.0 csak fájlmásoláshoz kellene, de most ezt olvastam itt: "...a belső wifi kártya olyan 38 Mbites filmekig használható lejátszásnál is. Az USB csak 20 körül." Akkor most mi az igazság? Mégiscsak jó lenne az a 3.0?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát nem először idegel fel a Nas-om az biztos... (Mondjuk ez a Synology topicba tartozik)
Most is már a fél világnak korlátlan hozzáférést adtam a megosztott könyvtáramon, de mégse képes szerencsétlen 600-as egy feliratot rátölteni...A lesajnált 325-ösöm meg alapból tudja harmadáron..,
És igen tudom hogy user error, de rohadt idegesítő hogy nincs normálisan dokumentálva ez a csoda..:
-
Monngoose
aktív tag
Most vettem észre, hogy nem ugyanarról a bétáról beszélünk, nálam a jan. 29-i van (volt) fenn. Az info gomb problémáddal nem vagy egyedül (hacsak nem te írtál az angol fórumra is), bár a probléma már a jan. 29-i verziónál is jelentkezett.
Ahogy látom, egyéb gondok is vannak, pl. az egyik szkin-tervező panaszkodott, hogy a saját képek nem működnek az új firm-mel.
Én egyelőre visszaraktam a 4.0.0-t...[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
-
Monngoose
aktív tag
Nálam az info gomb továbbra is jól működik, viszont a borító felrakása nem tetszik. Egyrészt túl nagy, sokat kitakar a képből, másrészt felesleges csicsának tartom (mintha egyéb javítani való már nem lenne).
Van ember, aki filmnézés közben meg akarja nézni a borítót (pl. mert elfelejtette, hogy milyen filmet néz)?!
Ráadásul ugyanez az ablak látható, amikor a film tetszőleges helyére akarsz navigálni és most a borító miatt "összenyomódott" a csúszka, így érzéketlenebb.
Az about.jpg-ken is megjelenő Megnézett ikon hasznos, de ronda - a szem és a pipa együtt nekem már sok.
Amit viszont már ideje lenne megoldani: a Kedvencekben és a Genre könyvtárban a kurzor végtelenítése. Nekem a kedvencekben elég sok jukebox van, így ha a végén lévőket akarom elérni, akkor jobb lenne, ha a balra gomb is működne és így az elsőről rögtön az utolsóra ugorhatnék. Arról nem is beszélve, hogy ha valamelyik jukeboxból visszalépek a kedvencekbe, nem marad azon amelyikből kiléptem, hanem mindig az elsőre ugrik.
Stb., stb... -
YxVs
senior tag
Feltettem a legfrissebb 4.0.1 Feb1 bétát.
Ti is tapasztaltok olyat, hogy filmnézés közben az Info gombra előhozott infókat nem lehet eltüntetni a gomb ujboli megnyomásával, hanem ki kell várni, hogy magától tűnjön el. A filmek borítói egyébként szépen megjelennek.
Hozzáteszem nem minden filmnél tapasztalom ezt.
Ez a 4.0.0.-nál nem volt így.[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
aktív tag
A minap matattam a routerbeállítások között és feltűnt, hogy valamelyik firmware frissítés megváltoztatta a Med1000 MAC-address-ét. Ez lehet ?
-
Ispy
veterán
Azzal lehet kezdeni valamit, hogy ha egy könyvtárat hozzáadok a kedvencekhez, akkor csak a gyökér könyvtárak jelenjenek meg benne? Az a bajom most, hogy a sorozatoknál mindegyiknek van egy saját könyvtára (ezt szeretném látni) és azon belül vannak az évadok, de most az évadokat is kirakja a kedvencek közé.
Így a kb. 30 sorozat helyett van kb. 240 ikonom a kedvencekben.
[ Szerkesztve ]
-
kabar
senior tag
válasz
#48967168 #4766 üzenetére
Annyira nem emlékszem, de a synology-n a windows-os elérésre is lehet beállítani írási/olvasási jogokat a megosztott mappa tulajdonságainál azt hiszem. Itt van valahol az NFS-es beállítás is. NSA 325-ösöm nincs de olyanra is csináltam NFS-t médialejátszó miatt, és ott is volt azt hiszem ilyen menü, ahol meg lehetett választani a jogosultságokat, csak ott azt hiszem nem kellett külön-külön megadni az egyes IP címeket. De majd jön Tonyk, és kijavít. Meg az is lehet, hogy más a hiba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Med600X3D-t használok már egy ideje a legnagyobb megelégedésemre. A kedvenc funkcióm a feliratok automatikus keresése és letöltése a filmekhez, iszonyatosan kényelmessé teszi a filmnézést.
Sajnos ez a funkció szőrén-szálán eltűnt a masinámból...
Pontosabban úgy csinál mintha letöltené "Felirat letöltve" de nem jeleníti meg magát a feliratot. Egy ősrégi 3.0.2-es firmware-t használtam, de hiába frissítettem 4.0.0-ra, a jelenség ugyanaz...
A film file mellé berakott feliratokat ugyanúgy megjeleníti, úgyhogy végképp nem értem...
Találkozott már valamelyikőtök ezzel a jelenséggel? Esetleg valami tipp? (felmerült egyéb okokból is a 800-asra váltás gondolta, ott van ilyen probléma?)
Előre is köszi!
-
aldebaran
addikt
Van új firmware: V4.0.1_Beta_29Jan2015
-
jsk
senior tag
A med600-as mekkora méretig ajánlott képminőség tekintetében? Most 101 cm-es a tévé, de majd feljebb akarok váltani méretileg.
-
Disque
aktív tag
válasz
zjuhasz #4753 üzenetére
Ha a windows jelszót kér belépésnél azt meg lehet oldani.
A futtatásba (WinKey+R) azt kell beírni, hogy: control userpasswords2
Itt kiválasztani a felhasználóneved és kivenni a pipát a számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni elől. Kérni fogja majd a jelszót és ezután már a belépéskor többet nem kell megadni.Szerk: Most nézem a netplwiz is ugyanaz mint amit én írtam
[ Szerkesztve ]
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
charlie1975 #4752 üzenetére
módosítottam a felh. nevet ékezet nélkülire (netplwiz) beállítottam egy jelszót, így megy is minden,a MED már hajlandó lejátszani a megosztott mappák filmjeit.
ezt köszi a segítőknek.
De nekem sincs kedvem minden egyes windowsba belépésnél jelszót írni és én sem értem, hogy ha egyszer ki van kapcsolva a megosztás jelszavas védelme, akkor a MED miért ragaszkodik hozzá... -
Madoc
veterán
válasz
charlie1975 #4749 üzenetére
Nincs windows felhasználóneved? Azt kell beirni.Semeddigvsem tart egyébként jelszavat létrehozni a felhasználoi fiokhoz,és annak nincs köze a jelszavas megosztáshoz! A win-es felhasználonév kell és annak a jelszava!!!
#4747: a megosztás jogait nézted windows-on? Mindenki írhassa-olvashatja?neked is a win-es felhasználóneved és jelszavad kell a med-be mint mindenkinek.Amúgy a fiokodat át lehet nevezni ha az ékezet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Simi2000
tag
válasz
zjuhasz #4747 üzenetére
A számtech világában kerülendő a magyar ékezetes betű (jelszavaknál, felhasználó névnél különösen), pont az ilyen hibák miatt. Sok külföldi program nem kezeli jól őket. Azt nem tudom, hogy ennek a változtatása megoldaná-e a problémádat. De a saját érdekedben a jövőben kerüld az ékezeteket, kevesebb gondod lesz
-
zjuhasz
aktív tag
nekem pont ellentétes a bajom, mint Charlienak.
A MED-be dugott hdd tartalmát elérem a PC-n, de a PC-n megosztott mappáimat nem tudom lejátszani a MED-en.
W7 alatt adott könyvtárat megosztottam. Megosztás jelszavas védelemmel kikapcsolva. A windowsban a felhasználónevem ékezetes, jelszó nincs hozzá. MED-en SMB bekapcsolva.
Ezek utána MED-en belépek a saját médiába, majd SMB szerver/My shortcut. Könyvjelző hozzáadása.
Itt a felhasználónévhez a windowsos nevem nem tudom beírni, így kihagyom, mert angol kisbetűim vannak csak, jelszó mező üres. IP címhez töltöm a PC címét.
OK gomb után egy új mappa jön létre: 192.168.1.100:guest
ha belelépek, látom a megosztott könyvtáraimat. Ha kiválasztom valamelyiket, akkor viszont feljön egy hálózati belépés ablak felhasználó nevet és jelszót kérve. Nevet ugye nem tudok beírni, jelszavam nincs. Üresen leokézva logon failed jön.
Elvesztem... -
Apaf3j
tag
Bocs, figyelmetlenség volt, már megvan a megoldás (elfelejtettem az utolsó szkennelést).
-
Apaf3j
tag
Sziasztok!
Jukebox/YaDIS kérdés: hogyan érhetem el, hogy a Movies könyvtárba utólag betett filmek a Kedvencek/Movies mappában is megjelenjenek? Azt már próbáltam, hogy a Kedvencek közül töröltem a Movies-t, aztán a Media Library megfelelő helyéről újra felvettem a Movies könyvtárat a kedvencek közé, de ez nem segített. A YaDIS-t és a Y2M-et is hiába próbálgatom, semmi változás. (A "poén" az, hogy a TV Series mappa változásai simán megjelennek a Kedvencek között lévő Sorozat mappában.)
(A filmeket PC-ről másolom a NAS-ra, aztán a YaDIS-t ráeresztem, hogy okosítsa fel a könyvtárukat.)
[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
Mi ujdonság van az új bétában?
-
Madoc
veterán
4.0.1 béta letölthető!
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4735 üzenetére
ujraindítottam még látja
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4734 üzenetére
MED-et is indítsd újra! Lássuk!
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4733 üzenetére
PC restart volt és még működik
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4732 üzenetére
Hát volt már ki-be kapcsolgatás?
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4731 üzenetére
Köszi csak maradjon is működőképes
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4730 üzenetére
Igazából felesleges az NFS így.
Akkor jó, ha hálózaton keresztül szeretnél lejátszani ezek valamelyikéből.
Mondjuk PC-ről vagy NAS-ról.
Célba értél.
Jó mozizást! -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4729 üzenetére
nekem a medre van csatlakoztatva a vinyó.azért kellett az smb hogy a pc ről tudjak a vinyóra másolni ne kelljen állandóan hordoznom a vinyót
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4728 üzenetére
Kérdés hogy milyen megjelenítőn nézed a filmeket?
Mert ha egyy 3D Full HD képes eszközön, és van igényed a BD iso/3D BD iso (jelenleg ezek tartalmazzák a legjobb, általában veszteségmentes BD lemezeket. Mondjuk ha veszel egy filmet Blu Ray-en, és lemented a PC-re mint biztonsági másolat vagy azért mented le mert te fel akarod rakni a MEDre digitális veszteségmentes formában.) lejátszásra, akkor az a samba szerveren nem mindenkinek megy át. (Akadozik a nagy bitráta miatt)
De, van itt olyan akinek azon is működnek.
Próbáld ki, teszteld, és ha neked is akad, de szeretnéd, akkor segítünk beállítani. Vagy elsőre megy, vagy végtelen sz*pás lesz. -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4727 üzenetére
Jöhet :-) miért lenne az jó nekem?
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4726 üzenetére
Yuhuuu!
Jöhet az NFS!
Persze ha rá akarsz erre a samba-ra pihenni, akkor várhatunk. -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4725 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4724 üzenetére
És akkor most működik?
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4723 üzenetére
szerencsére win hez nem kellett nyulnom
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4722 üzenetére
Na, várjuk.
Ez a végső megoldás amúgy. Windows install, MED restore. -
charlie1975
aktív tag
Sziasztok sikerült megoldanom az SMB problémát.felraktam egy régebbi szoftvert a medre majd úgy vissza a legujjabbat és most működik.kiváncsi leszek PC és med restart után is menni fog-e
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4720 üzenetére
természetesen már a munkacsoportot is leellenőriztem.az a legnagyobb baj hogy nem tudom hol a gond a meden vagy a pc én már mindegyiken szinte mindent állítottam de nem jutok semmire sajna.az a dúrva hogy egyszer már működött azóta meg semmi
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4716 üzenetére
(#4716) charlie1975
Nem mondasz hülyeséget egyáltalán, de a PC és MED közti NFS, pl nekem eddig egyszer sem jött össze. Elviekben tudom hogyan kell(ene), de nekem egyszerűen nem megy. És mivel Nas-om van, nem is megyek bele, mert csak falnak megyek tőle ha nem sikerül.
Távsegítség van, de az a te felelősséged hogy kinek adod meg a hozzáférést. Mondjuk egy egyszerű Team Viewer-es dologból semmi gondod nem lehet, mert ahhoz hogy valaki tudjon csatlakozni, neked kell megadni a gépeden megjelenő kódot.
Szóval ha neked ez OK, akkor én rád tudok csatlakozni, de annyira fogynak az ötleteim már, hogy feleslegesnek érezném.
Viszont hazafele melóból a kollégám mondott egy ötletet, mert nála is nem rég állítgattunk egy MED-et, és nála is eltűnt a SAMBA megosztás.
Megnéznéd hogy a MED Hálózat menüjében az SMB szerveren belül mi áll a munkacsoportnál?
Illetve Total Commanderben PC-n?(#4717) Monngoose
Túl sokat adott nekem ez a PH fórum ahhoz hogy ne küzdjek amíg van ötletem. -
aldebaran
addikt
válasz
charlie1975 #4716 üzenetére
nincs valamilyen külön tűzfal program, ami mindent letilt? Eset smart security, vagy hasonló?
-
Monngoose
aktív tag
válasz
z123456789 #4715 üzenetére
Hát, le a kalappal, a türelmed végtelen.
Az életben nem volt dolgom a samba-val, de most kiváncsiságból kipróbáltam. Bekapcsoltam a meden, amit már többször írtatok, majd a total commanderben a hálózati meghajtónál frissítettem egyet és máris ott volt az X3D, azon belül pedig a rádugott vincsi, teljes hozzáféréssel...
Ja, és nem kell oda fix ip, DHCP-vel csináltam[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4715 üzenetére
med és pc.bocs ha akkora hülyeséget kérdeztem.annyirra nem vágom a témát.távsegítség nincs a pc-n?
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4714 üzenetére
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Az kizárt hogy nálad működne.Először is milyen készülékek között szeretnél NFS-t?
MED és...?[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
ha már az SMB nem akar összejönn NFS megoldás működhet?azt hogy kell beállítani?
-
z123456789
addikt
válasz
dgyuri0123 #4712 üzenetére
Elvileg neki is kéne. Már újra tettem volna a wint meg nyomtam volna resetet a lejátszón is. Ha nem, akkor tuti valami tomato-s router csere.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
z123456789 #4711 üzenetére
Tényleg mondtad.
Mivel nekem csak samba van, Win7 hálózaton látom a Med-et és a HDD-ket, ha éppen be vannak dugva hehe.
-
z123456789
addikt
válasz
dgyuri0123 #4710 üzenetére
(#4709) dgyuri0123
Na várjunk csak! Én ezt már mondtam neki.(#4710) dgyuri0123
A win alatt simán (intéző, total commander) nem fogod látni az NFS megosztást. (Hiába látod azt a mappát, amit NFS-ként hoztál létre pl a NAS menüjében). Az egy Samba megosztás. Ugyan azon mappát tudod SMB-vel és NFS-sel is kezelni. A kérdés csak az hogy melyik eszközöd melyik megosztást látja?[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
z123456789 #4708 üzenetére
Most nézem a manualt és ott, mintha csak Sambán látná a win7 a Med-et és a ráakasztott HDD-t.
NFS-nél ezt nem írja a kezelési, de mivel NFS-ben nem vagyok otthon, így lehet, hogy hülyeséget mondtam.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
z123456789 #4708 üzenetére
A Med menüjében lehet ki-be kapcsolni az SMB szervert.
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4706 üzenetére
Ezt hogy is érted?
Dgyuri:Mi az hogy kapcsold be a samba szervert? Hol? -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
charlie1975 #4706 üzenetére
Kapcsold be az SMB szervert, bajod nem lehet belőle szerintem. Én azt használom és semmi gondom vele.
Win látja Med-et, Med látja hálózatot hiba nélkül. Egyszer nem látta a Win7, de Laptop újraindítás után azonnal helyre jött.
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4705 üzenetére
inkább azt nem piszkálnám meg végülis nem fix ip vel is mennie kéne.és ha megpróbálnám az smb szerverrel összehozzni az nem járható út?
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4704 üzenetére
Routered-be be tudsz lépni?
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4703 üzenetére
Köszi a medben megtaláltam hogy kell beállítani a fix ip címet csak a számítógép oldalon nem tudom hogy kell beállítani
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4700 üzenetére
(#4702) Simi2000
Ezt osztom én is. Win 7-en sem állítottam anno semmit.
A fix illetve DHCP állítással csak akkor bajlódtam amikor az NFS-sel szenvedtem. Egyszer ezt fogadta el másszor meg azt. Na azt sem értettem mondjuk.(#4700) charlie1975
A fix ip címet a med menüjében tudod beállítani. Ha jól emlékszem a hálózat menüpont alatt találod. Intrnet kapcsolat vagy hasonló.
Ott a DHCP helyett válaszd a fix-et, és adj meg neki egy címet.
És utána próbáld DHCP-vel is. Lehet kicsit meg kell "mozgatni". Ki tudja?
A legjobb viszont az lenne ha ezeket a routeredben tudnád konfigurálni, de feltételezem hogy ha nem tudtad hol kell fix IP-t állítani, akkor annyira nem vagy képben ezzel a témával. És ez nem bántás, remélem tévedek, és akkor le tudjuk ellenőrizni a dolgokat. Elképzelhető hogy IP ütközés van. (Két hálózatra kötött gép ugyan azt az IP-t próbálja használni.)(#4701) Apaf3j
Már én sem tudok mást elképzelni de tényleg.[ Szerkesztve ]
-
Simi2000
tag
Nálam nincs alvó mod bekapcsolva, mert nem hiszem, hogy az eszköz fogyasztása vágná földhöz az áramszámlát. A külső winyók is lekapcsolják magukat.
A MED-en a hálózati beállításoknál az SMB server legyen bekapcsolva, ez osztja meg az USB-s winyó tartalmát. Én windows 7-en semmit sem állítottam, és így működik a dolog. FIX IP címmel sem bajlódtam. A MED csak simán be van kötve a routerbe, és működik.[ Szerkesztve ]
-
Apaf3j
tag
válasz
charlie1975 #4700 üzenetére
Szerintem valahol valaki apró tűket szurkál viaszból készült Mede8er lejátszókba, ez okozhatja ezeket a csak egyes felhasználóknál jelentkező bosszantó hibákat
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Külpolitika
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...