- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
alvó üzem mód biztos nem gond mert használat közben sem látja a gép fix email címre gondoltam már én is azt viszont nem tudom hogy kell beállítani
-
Met
nagyúr
válasz
charlie1975 #4696 üzenetére
Adtál neki fix ip címet?
Nem tudom, hogy az e a megoldás -
Apaf3j
tag
válasz
Nem tudom, lehet hogy hülyeség, de nem megy alvó üzemmódba a Med? (Igazából gőzöm sincs, hogy ilyenkor is látható-e a hálózaton, csak egy ötlet, amit én megnéznék.) Mintha lenne a menüjében ilyen opció.
-
z123456789
addikt
válasz
Én ehhez nem tudok sajnos többet hozzá tenni, mert én meg semmit sem állítottam a win8.1-en. Csak a MED-en kellett ezeket belőni, és ment.
Ne haragudj, remélem más tud segíteni. -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4695 üzenetére
jó kérdés annyirra nem vágom a hálozat kezelést de ahhoz képest mikor ment semmit nem változtattam csak le lelettek kapcsolva a gépek meg ujraindítva azóta nem jó.persze azóta már próbáltam minden félét állítani a windowsba is de nem sok sikerrel.(win8.1)
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4694 üzenetére
A windowsban minden be van állítva jól?
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4693 üzenetére
nálam is így van és nem megy
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4692 üzenetére
Nálam így van windows (7 illetve jelenleg) 8.1 mellett a beállítás:
Hálózat:
-Vezetékes hálózat beállításai BE
-Eszköznév X3D
-SMB szerver BE
-Hálózati távvezérlés BE -
charlie1975
aktív tag
már ezerszer végigmentem minden beállításon és még sem megy nem tudná valaki pontoson leirni hogy melyik menüpontban minek milyen állásban kell lennie?
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4686 üzenetére
Ahogy Apaf3ej mondja, be kell kapcsolni a SAMBA engedélyezést, illetve a hálózati beállításoknál is be kell kapcsolni az engedélyeket.
Bogarászd át kicsit, menni fog az, nincs olyan sok menüpont. -
Apaf3j
tag
válasz
charlie1975 #4686 üzenetére
Nálam a Med-en az SMB szervert kellett bekapcsolni, hogy lássa a PC. De persze gondolom lehet más ok is.
[ Szerkesztve ]
-
gógyi
aktív tag
válasz
dgyuri0123 #4679 üzenetére
dgyuri0123-nak nem a 4.0.0fw van fent és csinálja, viszont z123456789 -nek már a 4.0.0 van és előfordul néha.
Na most nekem is 4.0 és nem tapasztaltam GT60-on. Itt valami más lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dgyuri0123 #4685 üzenetére
Szerintem a vészmódos telepítésnél nem nézi milyen az fw, csak felteszi ami a pendrive-on van.
-
charlie1975
aktív tag
Lécci segítsetek még mindiog nem boldogulok az SMB beaállításával.tegnap valahogy sikerült megoldanom minden működött azóta csak med lekapcsolása volt meg a számítógép kikapcsolása ma mindkettő bekapcs és azóta meg sem jelenik a számítógépen a med a hálozatnál.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
z123456789 #4684 üzenetére
WD nél át kellett írni a "ver" fájl verzióját nagyobbra, mint az aktuális. Az persze WD volt.
Med-nél lehet, hogy simán megy a Downgrade is. Meglátjuk, ha hazaértem.
Azért kösz.
-
aldebaran
addikt
válasz
dgyuri0123 #4682 üzenetére
Még nem tudom, most meló helyen vagyok.
-
aldebaran
addikt
válasz
z123456789 #4680 üzenetére
Nekem ugyanez a hiba. Tegnap este vettem észre egy természetfilmnél. Szerintem, visszaállítom eggyel régebbi fw-re.
-
z123456789
addikt
válasz
dgyuri0123 #4679 üzenetére
Mostantól jobban figyelek én is rá.
Most melyikkel használod? Mert nekem 4.0.0 van. És ezzel csinálta ezt. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
z123456789 #4678 üzenetére
Nem hülyültünk meg, ráadásul hiába állítom át a HDMI-t auto módra, visszaáll magától a rohadékja.
Persze nem mindig csinálja. Gondoltam a 4.0.0 fw-re én is, hátha jobb lenne azzal, bár eddig semmi ilyen jellegű gondom nem volt, vagy csak nem vettem észre.
-
z123456789
addikt
válasz
dgyuri0123 #4677 üzenetére
Akkor nem hülyültem meg, vagy mindketten meghülyültünk.
Nekem ennyire nem kritikus, de rajta kaptam én is hogy röcög a kép, mondom mia f@sz???
Erre 60 HZ-en ment a kép, megnéztem a menüt, és nem automatikusra volt állítva a HDMI kimenet. Azóta nem tudom hogy előjött-e ez, de szerintem már nálam sem először fordult elő 1 hónapon belül.
Lehet valami FW bug. Marhán ki akarták dobni már a 4.0-t biztos... -
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Valaki ismer olyan hibát ( MED600), hogy időnként (egyre sűrűbben) az fordul elő, hogy a 23.976-ot 60 Hz-en játssza a vas, akármelyik ilyen képkocka sebességű anyagomat próbálom megnyitni.? Csak a ki-be kapcsolás segít, utána már jó és 24 Hz-en ketyeg a plazma. Eddig, kb. 1 éven át hibátlanul működött, mostanában szinte naponta jön elő ez a bibi.
Esetleg ötlete lenne valakinek? Ezzel szervizbe vinni..... szerintem esélytelen a javítása.
Bármilyen ötletet elfogadok a kuka említésén kívül.Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok pont ilyen problémám lenne nekem is sehogy nem tudom megoldani hogy a számítógépem lássa a medre dugott vinyót.Jó lenne ha valaki szájbarágósan letudná írni milyen beállítások kellenek a meden és a számítógépen pontosan hogy működjön a dolog köszi előre is
-
Apaf3j
tag
válasz
dgyuri0123 #4670 üzenetére
Köszönöm, de ezt természetesen én is próbáltam, ámde semmit sem lát a PC (sem a Med-et, sem a rákötött USB meghajtót). Ilyenkor mi lehet a gond?
-
-
Apaf3j
tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy, hogy a Med600-ra csatlakoztatott USB meghajtóra a hálózaton keresztül tudjak másolni?
-
Monngoose
aktív tag
válasz
andrew-msi #4665 üzenetére
Nagyon szívesen!
Egyébként a firm fejlesztői a gyári oldalon az emergency módot ajánlják inkább (tudom, mondhattam volna előbb).
Én a bétákat menüből, a véglegest emergency-vel szoktam frissíteni. -
Monngoose
aktív tag
Hááááát... Maradjunk annyiban, hogy ezen jót mosolyogtam...
Nálam is ugyanez a bekötés (a régi Denonom nem HDMI-s) és semmilyen csúszást nem tapasztalok. És nem azért, mert nem vagyok rá érzékeny és nem veszem észre.
Korábban a Samsung BD felvevőmet használtam. Szinte mindent lejátszott, de egyes filmeknél nem stimmelt a lipsinc. A Samun is volt korrekciós lehetőség, de nem használt. Mivel mindent eredeti hanggal nézek, nagyon zavaró volt, főleg, ha az ember már tudja, és tudat alatt direkt keresi is a hibát. Ez volt az egyik oka, hogy megvettem a medet, azóta semmi gondom. Pedig az elején szinte csak ezt figyeltem, de szerencsére semmi.
Az, hogy a TV-n megszólaló hang szinkronban van-e az erősítőével, nem érdekel (úgyis lenémítom). A lényeg, hogy az erősítőével szinkronban legyen, azzal pedig halál pontos. -
Apaf3j
tag
Szata.68, sikerült életet lehelned az NFS-kapcsolatba?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
MED600-ason mi okozhatja a hang késését a tv-hez képest?
Eddig nem tűnt föl, de most határozottan tapasztaltam, hogy minden esetben, minden formátummal lejátszva csúszik a hang, ha együtt szól a Med600-asról optikai kábelen hajtott Pioneer hm erősítő és a tv saját hangszórói is. (ami ugye csak a hdmi-n keresztül kap képet-hangot)
Persze, ha lehalkítom a tv-t, nincs baj, de úgy érzem, hogy a csúszás olyan mértékű, hogy a beszédhangok sincsenek így szinkronban a szájmozgással a képen.
Kérlek segítsetek!
Köszi!
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4654 üzenetére
Ennyi!
-
Monngoose
aktív tag
válasz
andrew-msi #4653 üzenetére
Ha menüből frissítesz, akkor megmaradnak a beállítások.
Ha az emergency módot választod (bekapcs. gomb nyomva tartós módszer), akkor minden beállításod törlődik.
Egyébként a beállítások elmenthetők, úgyhogy utóbbi módszer sem gond. -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4652 üzenetére
Közben nekem is sikerült megcsinálnom úgy hogy hozzáadtam az adatbázishoz a filmem és onnan ismerte fel a yadis
-
andrew-msi
aktív tag
Sziasztok!
Frissítés után a készüléken mindent újra be kell állítani?
Pl kedvencek, settings,.... -
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4651 üzenetére
Persze, ne haragudj, nem aartalak húzni, csak közben el kellett lépnem.
Én úgy tudtam megcsinálni hogy beolvastattam egy teljesen más filmet.
1
2
3
Aztán már szerkesztheted is.
Ha tanácsolhatom, esetleg keress valami kevés infóval ellátott filmet, akár csinálj magad egyet TMDB-n. Sőt, ha TMDB-n megcsinálod, akkor akár Yadisban már nem is kell szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4650 üzenetére
Elárulod a megoldást?
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4649 üzenetére
Itt is vagyok.
Nekem van egy megoldásom.
Ez egy kis házi videó. Működik minden.
A fotókért és a TV-n levő képekért elnézést, nem a minőség volt a cél.
Ja, és a videó adatai mind stimmelnek, tehát azt be is állítja frankón.[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4648 üzenetére
köszi remélem valami nagyon hozzáértő tud segíteni
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4646 üzenetére
Fú...passz.
Kezdeném előről. De várj meg valakit, biztos vannak jobb ötleteik. Srry... -
Tamás007
csendes tag
Sziasztok! Van egy Samsung 48H6400 Tv-m és egy Med600 lejátszóm! 3d mozizáshoz mit kellene beállítsak a legjobb képminőséghez?
-
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4645 üzenetére
már próbáltam egy a yaDISmede8er által generált xml fájlt átírni az én filmemhez és azt berakni de úgy sem működött. igen persze minden más filmnél jól működik
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4644 üzenetére
Nem tudom.
Én a helyedben "leyadisoznék" egy normál filmet, majd az enyémet, és összevetném a két film beállításait a yadisban. Ha minden hasonlóan meg van adva, akkor működnie kell a yadis2mede8er-nek is.
Más filmmel működik egyébként? -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4643 üzenetére
az a gond ha a film mappájában nincs xml fájl akkor a med a scannelésnél maga próbál hozzá borítót és leirást és xml fájlt generálni és persze nem ismeri fel mivel nincs a film adatbázisban a saját filmem.ezért kell a yadis után átfuttatni a filmeket a yaDISmede8er programmal mert az csinálja meg az xml fájlt a filmekhez de sajna a sajátomhoz nem generál
-
z123456789
addikt
válasz
charlie1975 #4642 üzenetére
Ja értem!
Bocs.
Pedig szerintem ha minden adatot kitöltöttél, akkor annak a yadis2mede8ernek le kéne generálnia.
Elvileg a yadis2med... csak indexeli a képfile-okat. Tehát ha azok a yadis után bekerültek a film mappájába, akkor működnie kellene.
Elképzelhető hogy a két program mappájában kell keresni a hibát. De abban a többiek jártasabbak, nem akarok kitöröltetni olyat amit nem kéne. -
charlie1975
aktív tag
válasz
z123456789 #4641 üzenetére
Köszi de úgy látom félre értettél.olyan filmet szeretnék megcsinálni jukeboxos nézetre amit én készítettem tehát a med szkennelése tuti nem segít rajta.azért próbáltam a yadisban magam hozzáadni az infokat és a borítót meg a hátteret,ami sikerült is de onnantól nem boldogulok tovább vele.
-
z123456789
addikt
(#4637) Met
Jobban jártál így, ahogy elnézem. Egyébként a ceruza gomb az, ha jól emlékszem, tegnap én sem találtam meg elsőre.
Főleg ha több filmet is másolsz egyszerre. Ráadásul így nem fog kikapcsolni 2 óra után sem.(#4638) charlie1975
Elképzelhető hogy a MED által generált file zavar be. Nézd meg a film mappáját, és törölj ki onnan minden file-t a filmen, és feliraton kívül. *.xml, *.jpg, nfo file ha van stb. Csak a film és a felirat maradjon!
Aztán próbáld meg utána még egyszer! Előtte a topic leírás szerint ellenőrizd a két programot hogy rendben vanak-e a beállíátsok?(#4639) gboszi
Szia!
Nem ismerem a popit, de megnéztem egy két videót, leírást. Személy szerint nekem jobban tetszik az ömlesztett borító felület, mint hogy lapozgatni kell, illetve ha kiválasztom a filmet, és bejön a leírás, nem sok adatot mutat a Popcorn. Persze gondolom ezeken lehet változtatni mókolt felülettel, skinnel stb...
Továbbá nem látom hogy a v8 3D képes? A chipset mára már tök mindegy, mert az új Realtek-ek is olyan jók mint a Sigma processzorok. Árban elég kedvező, illetve az 5 év gari sem mindegy (még ha használtan is veszel, több mint valószínű hogy garis lesz). És a formája is jobban tetszik a MED-nek.Nem vagyok fanatikus MEDista, nem is akarok súlyos véleményt alkotni, mert ez az első média lejátszóm. Nem is akartalak meggyőzni, csak felsoroltam amik nekem szembetűnő különbségek.
(#4640) kali
Grat! Üdv a klubban.[ Szerkesztve ]
-
sziasztok,
beszereztem a napokban én is egy med600x3d-t, előtte már tájékozódtam több fórumon is a típussal kapcsolatban, és azt is kaptam, amit a specifikációja és a felhasználói tapasztalatok alapján vártam, elégedett vagyok vele.
a firmware frissítéssel kezdtem, utána bekonfiguráltam, utóbbihoz ebben a témában is találtam hasznos infókat, amiket a készülék menüjében leírtak alapján nem lehet megtudni, csak később tapasztaltam volna meg a gyakorlatban, de így már nem lesz vele gond.
a gyártói oldalon és a kapcsolódó hazai fórumon a regisztrációt megejtettem.
nem mondom, hogy napi szinte lesz használva, mert a házimozi is majdnem minden ilyen jellegű igényemet/igényünket kiszolgálja, de kellett ez is a boldogsághoz. -
gboszi
senior tag
Üdv,
popbox V8-ról váltanék med600-ra. Van esetleg valakinek tapasztalata mindkettő készülékkel? Főleg képminőség, kezelhetőség érdekelne. Vagy olyan tulajdonság, ami csak az egyikben van, és nagyon hasznos...ilyesmi. Köszi
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy egy saját filmhez a yadisban beállítottam amanuálisan a borítót a hátteret meg az adatokat szépen meg is jeleníti de yaDISmede8er nem generál hozzá xml fájlt így a lejátszóra csatlakozáskor a tv n már nem jelenek meg úgy ahogy azt a yadisban beállítgattam mi a megoldás ilyenkor?
-
Met
nagyúr
válasz
z123456789 #4636 üzenetére
Lehet nekem is működik, rossz gombot nyomkodtam
Férfi ember ugye nem olvasgat, nyomkod, ha olvasgatni akarnék könyvet vettem volnaMost már mindegy, rádugtam a pc-re, a 8,2 MB/s-ből lett 38,2 MB/s
-
Monngoose
aktív tag
válasz
z123456789 #4630 üzenetére
"Melyik meghajtó hova van bedugva? És hol akarjuk kiadni a másolási parancsot?
A Mede8erben van másolási parancs?"
Igen, van. A Szerkesztés gombbal lehet elérni ahogy fentebb írtam (van ezen kívül még Törlés, Mozgatás, Átnevezés, Új mappa és mindezt lehet kötegelten - egyszerre több fájllal, könyvtárral - is csinálni).
Két, az USB2-es portokba dugott eszköz között működik, ezért nem értem, hogy külső-belső között miért nem. Gondolom a belső vincsi is megjelenik a Saját médiában meghajtóként, így a rajta lévő agyag is elérhető, ill. másolási célként is kiválasztható. Ha nem, akkor nem értem miért. Nem logikus... -
Met
nagyúr
válasz
z123456789 #4632 üzenetére
Még néztem az elején, gondoltam elég lesz a 2 óra és ha file átvitel van akkor azt aktív folyamatnak éli meg.
Hát nem -
z123456789
addikt
Jaja, ha több mindent másolok, akkor én is kitépem a helyéről, (nem szívesen) és odabattyogok a géphez vele.
Azért kapcsolt ki mert be van állítva a "készenlét 2 óra után". Egyéb beállítások alatt találod azt hiszem, vagy az általánosban...megtalálod, keresgélj csak![ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz
z123456789 #4630 üzenetére
Szuper, így egy kicsit gyorsabb lesz
1-1 filmmel még nem lenne gond de ez sok ahhoz, főleg hogy 2 óra után kikapcsolta magát -
z123456789
addikt
válasz
Monngoose #4626 üzenetére
(#4626) Monngoose
Lehet hogy én értettem fére, de akkor tisztázzuk!
Melyik meghajtó hova van bedugva? És hol akarjuk kiadni a másolási parancsot?(#4627) Monngoose
A Mede8erben van másolási parancs? Ezt sem tudtam(#4628) Met
Így van. Fogod azt a kék kábelt (3.0 szabvány) Bedugod a Med-be a MEDfelelő helyre (), a másik végét meg a PC egyik 3.0 USB portjába, és a PC felismeri mint külső meghajtót. A TV ha be van kapcsolva, és a MED csatornáján van, akkor egy nagy 8-ast fog mutatni (valami ilyesmit), jelezvén hogy külső meghajtóként van csatlakozva. Így, a MED-en semmilyen funkciót nem érsz el a távirányítóval, addig amíg le nem csatlakoztatod a PC-ről.
Ahhoz pedig használd ezt! (Ezt meg a MED-es fórumon ajánlják.)(#4629) Tido
Szerencsés.
Ahogy mondtam nem fogom technikailag alátámasztani, olyanoktól olvastam, akik eddig nagyon sokat sgítettek, és amit idáig elhittem nekik, az úgy is volt, illetve nem csalódtam benne. Többek között a HM topic lakói ők. Ha felteszed a kérdést, akkor kifejti neked bővebben biztos, de ha rákeresel is tudsz pár hsz-t olvasni róla.[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
válasz
z123456789 #4620 üzenetére
Hát én még életemben nem áramtalanitotam HDMI bedugás előtt. annyi, hogy az eszközök ki voltak kapcsolva.
Nem is hallottam még ilyenről! : -
Met
nagyúr
válasz
Monngoose #4627 üzenetére
Nincs másolási lehetőség
De ezt találtam a magyar fórumon Hát a mellékelt USB3-as kábelt bedugod a hátlapi host csatlakozóba, a másik végét meg a számítógéped USB-portjára. Ahogy egy külső merevlemeznél is csinálnád. Utána bekapcsolod a lejátszót, és feljön a számítógépen, mint USB-s lemez. -
Monngoose
aktív tag
válasz
z123456789 #4622 üzenetére
"Az csak hálón keresztül megy."
Ez biztos? Két külső között simán lehet másolni, csodálkoznék, ha a külső-belső között nem lehetne...[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz
z123456789 #4622 üzenetére
3.0-s a külső vinyó
Monngoose köszi
-
Monngoose
aktív tag
Még pár fontos dolog ennél a konfignál:
HDMI kimenet: Automatikus
SPDIF kimenet: Továbbküldés
AAC/MP3 hangok dekódolása: Be (ha az erősítőd nem tudja dekódolni)
Térhatású hang: AC3, DTS (5.1) (Optikán nem megy át a HD hang és csak ennél a beállításnál szedi ki a HD-ből az 5.1-es 16 bites "magot". Ha itt Automatikust állítasz be, a HD hangot lekeveri sztereóra).[ Szerkesztve ]
-
home98
csendes tag
válasz
z123456789 #4617 üzenetére
Köszönöm a választ.Akkor kotorászok a pénztárcámban.
-
Met
nagyúr
Okok, akkor áramtalanítom, végül is nem tart semeddig.
Kérdés, rádugott usb-s külső vinyóról tudok másolni a belső vinyóra? Vagy csak hálózaton keresztül megy?
Vagy a medert rádugom a pc-re az usb kábellel, a külső vinyót is és úgy másolok?
Melyik a gyorsabb? Mert most hálózaton keresztül 8,2 MB/s-el másol. -
z123456789
addikt
Legalább a főkapcsolót nyomd le!
Nem vagyok szakmai zseni, de a HDMI-ben akkora feszűltség van, hogy tud cifra dolgokat csinálni. Nem egy ember számolt már be róla itt PH-n is hogy volt amit utána szervizelni kellett. Lehet hogy sose lesz vele gondod, de én nem kísérletezgetnék. -
Met
nagyúr
válasz
z123456789 #4617 üzenetére
A 220-ból is ki kellene húznom a tv-t?
Nem elég ha ki van kapcsolva?
-
z123456789
addikt
(#4614) home98
Elvileg mindegyikkel működik, amelyik tetszik.(#4616) Met
HDMI kábelt csak áramtalanított készülékbe dugj/húzzál ki!
Amúgy nem nagyon kell figyelni semmire. Bogarászd át a menüt, és ami nem világos kérdezd meg nyugodtan! nincs túl bonyolítva a dolog, rá fogsz jönni.
FW-t cseréltél már?[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Egy Med800-al lettem gazdagabb (bele egy 2TB WD AV került), regeltem a fórumba a kártyaszámmal, a gyártó oldalán a gyáriszámmal.
Mit kell tennem, mire figyeljek?Hálózati lejátszás nem lesz mert egy tv van csak, a filmek mozgatása miatt kell a lan.
Képet hdmi-n kap a tv, optikán megy a hang az erősítőbe. -
home98
csendes tag
Sziasztok!Milyen vezeték nélküli billentyűzetet ajánlatok egy 1000X3D-hez?Kb. 3méterről használnám.
-
mikoljan
tag
Nagy bit-rátájú teszt állományok: [link]
-
Monngoose
aktív tag
válasz
lionshamlet #4610 üzenetére
A két fontos linket itt találod.
-
lionshamlet
senior tag
-
z123456789
addikt
válasz
lionshamlet #4607 üzenetére
(#4607) lionshamlet
Javaslom kunyeráld el említett topic társunktól azt a kettőt amit saját maga készített. (Én abból használom az egyiket, számomra az a legjobb.)
Olyan oldalt én sajnos nem ismerek, ahol Templates-ek vannak, a skineket pedig le tudod onnan tölteni amit előbb írtam, de a magyar fórumon is van egy-pár. Illetve a gyári magyarított is megtalálható ott.(#4608) Monngoose
Várjuk, várjuk.[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
válasz
z123456789 #4606 üzenetére
Már dolgozom rajta.
Lesz benne 3D-s filmcím, tükröződő adatok és borító, több hely a plotnak nagyobb betűvel, stb. -
lionshamlet
senior tag
válasz
z123456789 #4606 üzenetére
Aha, vmi hasonlóra.
Láttam is itt vhol egy hobbit hatterkepes megoldást, ahol horizontalisan helyezkedett el a menusor, az tetszetős volt. -
z123456789
addikt
válasz
lionshamlet #4605 üzenetére
Skin-ekre és Templates-ekre gondolsz?
Tényleg! Monngoose kollégának vannak jó kis Templates-ei.
Kedves Monngoose!
Nincs valami újdonságod, amiben még hosszabb leírás olvasható?[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
Szepnapot!
Akinek nem a megszokott, általános OS, Jukebox menüje van, az megosztaná itt pár kép kíséreteben?
Akár letoltesi linkekkel megtamogatva. -
z123456789
addikt
Ebben a hsz-ben feltett kérdésemre tudna valaki válaszolni?
Tegnap este frissítttem az adatokat, de még mindig ugyan azokat tölti le a yadis tmdb-ről, és hiányoznak adatok, borítok stb... :SSZERK.: A borítót törölni nem lehet, de amelyik a legtöbb csillagot kapja, az kerül alapbeállításra TMDB-n, ez már meg van.Ebben a pillanatban megtörtént az összes adat frissítése. Yadis-ban reload information-ra mentem a keresés gombnál. (Bár tegnap így sem sikerült. :S)
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Este letöltöttem 2 filmet megpróbálni. Egy 25 gigás 3D BD ISO ment minden gond nélkül (igaz,hogy 2D TV-n,így lehet,hogy 3D módban széteshet a kép,azt nem tudom) de egy 45gigás sima BD iso meg-meg akadt SMB-n.
Szóval ha megjön a router és lesz időm akkor azért rámegyek az NFS-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...