- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet #2778 üzenetére
Megoldva!
Köszi! -
Zsmester89
őstag
válasz
martinkeet #2682 üzenetére
Nincs, de egyik sem túl bizalomgerjesztő. Az olcsóbb Logitech kb annyira jön ki mint amit linkeltél...
Itt szerintem hozzáértőbbek vannak(nálam)
-
Zsmester89
őstag
válasz
martinkeet #2680 üzenetére
-
k4l0cs4
csendes tag
válasz
martinkeet #740 üzenetére
ugy ertem hogy a med600-on (a radugott usb-s vinyorol) nezed a filmet es kozben toltesz a med-en megosztott file ok kozul
Elore koszi!
[ Szerkesztve ]
-
k4l0cs4
csendes tag
válasz
martinkeet #737 üzenetére
a Torrentezesi sebesseg szamomra lenyegtelen, mert azt egy masik keszulek fogja csinalni, es a tervek szerint a med600 -ra dugott megosztott vinyora. Ezert lenne fontos, hogy uzem kozben (filmnezes kozben) milyen sebesseggel lehet hajtani a megosztott vinyot.
-
k4l0cs4
csendes tag
válasz
martinkeet #737 üzenetére
szia!
Koszi, hogy szantal ram par percet!
"-írás : 12,586.1720123 Mb/s
-olvasás : 1,838.419471 Mb/s"ezt ugy erted, hogy 12.000 kbit vagy 12MB/s?, csak mert 12,586.17 Mb/s kicsit sok lenne
Esetleg megkerhetnelek arra, hogy amikor megy 1 film akkor letesztelned, hogy akkor mennyit tud?
Nagyon koszi!
-
NdF
csendes tag
válasz
martinkeet #682 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
bbmt
senior tag
válasz
martinkeet #448 üzenetére
Nekem több iptv-működik benne.
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #448 üzenetére
Nem, ugyan az, mint az Aug. 22-i zárt béta.
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #437 üzenetére
Már elküldtem neki, szólj ha kell.
-
jamez
senior tag
válasz
martinkeet #385 üzenetére
végül is nem kevés a 750kb ha állandóan megy. csak kérdés hány szálat tud futtani egyszerre.
-
Zsmester89
őstag
válasz
martinkeet #366 üzenetére
Torrenthez lehet jól jön, ha lefelé töltesz, de szerintem csak olvasásnál tudja kihasználni a 3.0-át, vagy legalább is valami ilyesmit olvastam anno. Ha tévednék, lőjetek egy komit
-
Zsmester89
őstag
válasz
martinkeet #364 üzenetére
Nekem semmi
Jó a 600-as, én blu-rayeket nézek külső 2TB-ról.
Amúgy:
Amivel másabb a 800 csatlakozóiban ugyan az mint az 1000-es.
Ezeket nem sorolom fel, még ami másabb a 600-nál:
- belső merevlemez
- kis venti hűti
- kijelző[ Szerkesztve ]
-
kene84
aktív tag
válasz
martinkeet #353 üzenetére
Ez van most jelen nálam NAS esetében magos torrenteknél, szóval ez nem a lejátszó hibája
-
Zsmester89
őstag
válasz
martinkeet #333 üzenetére
De belsőre semmi lényeges különbséget nem látok. Jó usb 3.0 meg a merevlemez..
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #333 üzenetére
Igen, tényleg tetszetős. Az új távirányító nekem jobban tetszik.
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #322 üzenetére
Az az igazság, hogy az ios userek nagy százaléka nem foglalkozik ilyenekkel csak 'menőzni' veszik
-
Sanyyka
aktív tag
válasz
martinkeet #302 üzenetére
Egyetértek Veled.
Szerintem is a legjobb mp a Mede8er.
Belenéztem a Pi-be, lenyűgözött a 3D élesség, tényleg nem focizik egy osztályban az mkv és az ISO.
Viszont amiatt, hogy a moziban látott térérzet nincs meg nekem sajnos a Mede8er - Panasonic 55st50 kombóval a 2d-re pedig nem jobb az arkülönbözetével a WD-nél ez készülék, sajnos nem tudom megtartani.
Ha összejön, júniusban szeretném eggyel nagyobbra cserélni a tv-t és inkább abba rakom bele ezt a pénzt.
Tehát amíg el nem romlik a WDtv, azt használom, de a következő lejátszóm jó eséllyel Mede8er lesz.A zoomolásra az előző HD ready Pana tv-mnél "kaptam rá", mivel ott minőség romlás nélkül élvezhettem így nagyobb képet.
Az új tv-men már akár nem is használnám, de a család többi tagja sok Minimax-ot RTL KLUB-ot néz ami miatt beégésvédelemre be-be kapcsolom még mindig.Mégegyszer köszönöm mindenkinek az információkat, használjátok egészséggel ezt a készüléket, mely szerintem is a legjobb választás a mai lejátszó piacon!
-
Sanyyka
aktív tag
válasz
martinkeet #291 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, beüzemeltem, frissítettem,
de nem győzött meg.
Korrekt gép, ha nem lenne meg a kis WDTV Live-om, lehet, hogy megtartanám, de az mellett durván túlárazottnak érzem.Ami tetszik:
- érezni, hogy erős, gyors a gép
- 3DBD iso lejátszás ( többnyire )
- 2DBD iso lejátszás menüvel - ez nagyon király
- a távirányító világításaAmi nem:
- 3 3DBD iso file-omból csak kettőt játszott le
- Ez nem a lejátszó, hanem az én szemem hibája ( az egyik sajnos gyengébb ) de ezek sem nyújtottak nekem az SBS-nél lényegesen nagyobb "wow" érzést.
- néhány mozis képarányú filmnél ( főleg rajzfilmek ) kb. fél cm fekete sáv oldalt, nem tölti ki a képernyőt.
- a képméret változtatáshoz ki kell lépni a filmből és saccolva kell mókolni a piros csíkkal, ráadásul csak csökkenteni tudtam...
- ami nagyon gáz: van olyan filmem, aminek a magyar hangsávját egyik nap látta, másnap pedig feliratosan kellett megnéznem, mert eltűnt ( WD TV-vel meg van )
- 2D-ben nem láttam jobbnak a WD-nél a képminőséget, pedig egy jó szemem azért van ehhez.
- nem emlékszem milyen formátum volt, de másik felvételt sem volt hajlandó lejátszani
- a bazinagy távirányító formája, szögletesben sokkal jobb lenne.Biztosan van néhány dolog, amit csak a lámaságom miatt nem tudtam beállítani rendesen, mivel még hétvégén nyúzom a kicsikét megköszönném, ha rávilágítanátok a sutaságaimra.
Összegezve az eddigieket, tudom, hogy nem lehet ezt így kifejezni, de nekem 5, max 10e forint ráfizetést érne ez a gép, 30-35-öt nagyon nem, ezért, ha a következő napokon nem találok benne valami extra varázst visszaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz
martinkeet #275 üzenetére
Akkor a release-el van baj.Én igaz csak BD25 vagy BD50 verziókat gyüjtök de még eggyel sem volt gondom.
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #254 üzenetére
Annyi a különbség, hogy lejátssza a frame packed 3D-s filmeket is, ez BD25-nél kezdődik. Amit a TV-n kell átváltani az a felezett 3D (half-sbs/ou) Az asus biztosan nem jeleníti meg 3D-ben a frame packedet.
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #199 üzenetére
Ez az app megy a mede8er-el?
-
Bandikut
tag
válasz
martinkeet #183 üzenetére
A kulcsszó: Cinavia
-
válasz
martinkeet #183 üzenetére
Itt van leírva: Cinavia
-
Bandikut
tag
válasz
martinkeet #180 üzenetére
"Ha jól tudom a mede8er a BD menü megjelenítéséhez szükséges licenszet nem vásárolta meg."
Így van szerencsére, ennek oka az, hogy a full BD menüvel olyan mellékhatások járnak, aminek a tipikus médiaplayer felhasználók nem örülnének.
-
Bandikut
tag
válasz
martinkeet #168 üzenetére
A lejátszón bekapcsolod az SMB szervert, megadod ugyanazt a munkacsoport nevet, ami a gépeden van és a hálózati megosztások között eléred az USB-s merevlemezed.
-
luigi106
tag
válasz
martinkeet #128 üzenetére
Ok. De már túl vagyok a három napon, és így már csak a szervíz játszik.
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #128 üzenetére
Én is!! Vidd csak vissza, nem nagy macera.
-
válasz
martinkeet #109 üzenetére
Az nem sok, akkor valszeg a Nas lesz a megoldás hosszú távon...
-
rappit4
őstag
válasz
martinkeet #90 üzenetére
Értem, kipróbálom! Köszi!
-
mikoljan
tag
válasz
martinkeet #83 üzenetére
Van android-os app hozzá, de teljes körűen nem váltja ki a qwerty-s billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gitáros topic
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...