- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Beírom ide is amit a hivatalos MED fórumon, mert nem tudom, hogy lesz-e eredménye.
Hátha itt valaki segít aki vágja az angol és esetleg beírja az angol fórumra, mert ott elvileg jobban foglalkoznak a földi halandókkal, mint nálunk.Nah szóval lenne 1-2 fw javítási/módosítási ötletem/igényem vagy, hogy is nevezzem.
Én örülnék, ha az infó azt is kijelezné egy filmnél, amikor megnyomom, hogy mennyi idő van még hátra a filmből és nem csak azt, hogy milyen hosszú és épp mikor nyomtam meg az "i"-gombot.
Valamint még annak is örülnék, ha kiírná a hangok bitrátáját, akár ott, akár a hangok választásánál és ne csak azt, hogy pl DTS 6ch, meg ugye az infónál még mellette van, hogy 48 khz.
Plusz még engem érdekelne a film épp aktuális vagy legmagasabb bitrátája is ha ezt is látnám. Úgy mint pl a Dune-nél van.Hát ennyi bajom lenne csak.
Nagyon megköszönném, ha valaki ezt átültetné angolba és ott is terjesztené ezt.
-
Wucky
senior tag
válasz
z123456789 #5595 üzenetére
Gondoltam routeren keresztül meg lehetne csinálni.
-
Wucky
senior tag
Srácok!
Valaki próbálta már a pcjét NAS meghajtóként használni,hogy a med onnan játszon le? -
spiky03
veterán
Szerintetek az mitől lehet, hogy vészhelyzetbe nyomtam volna a MED-et, ahogy itt javasoltátok, hogy hátha helyre hozza a sorozatos JB problémámat.
Kihúztam majd vissza dugtam az áramba, utána nyomtam 20 másodpercig a on/off gombot, majd elengedtem de nem kezdett el villogni a kék LED az elején.
Átkapcsoltam a TV-t a MED-re, ott meg egy MED logo van csak ilyen kockákból.
Remélem nem kell kukáznom a lejátszót?[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok!
megcsináltam ezt az agregált jukebox-os megoldást és a kérdésem az lenne hogy a létrehozott mappán belül van egy data mappa és azon belül a borítok..ez másnál is így van? másnál is van data mappa?
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
spiky03
veterán
Nekem a gyári beépített az nem csinált sajnos semmit sem.
Ezért próbáltam ki ezt a TV Rename progit.Nem rossz, csak még nem vágom annyira, hogy miért válogat a sorozatok között, hogy van amit megcsinál és van amit meg nem, amikor ugyan olyan mind a kettő.
@(#5586) coreska
Majd hétvégén kipróbálom ezt is.
Remélem utána is működni fog minden, mint most, mármint a megosztások.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #5583 üzenetére
Nah itt van képekben is a problémám.
Jól látható inden jól van beállítva, aztán mégsem csinál ez a f*s semmit sem.
De ma megint csinált ilyet más sorozatokkal is.
A check-nél pedig renden megtalálja a sorozatokat és a hozzájuk tartozó ID-ket is.Pl az Éghasadást sem csinálta meg, se az Empire-t, se a Gotham-et, se a Hemlock Grove-t. se a Társas játékot.
Valaki tud segíteni???
Mert én nem értem, hogy mi történik.
Mert pl van olyan is, hogy nincs egy darab file sorozatrész sem a mappában és megcsinálja.
Köszönöm
Igaz most kicsit kihalt lett ez a fórum.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Köszi, ezzel most sokra mentem
Amúgy az az érdekes, hogy pl, amik nem is voltak elnevezve úgy, ahogy kell, csak úgy voltak az mkv-k ahogy kikölcsönöztem és azokat is pl szépen elnevezte úgy, ahogy kell: sorozatnév- évad epizód - sorozat címe.
Úgyhogy nem értem, hogy azt amit meg nem is kellet átnevezgetnie, mert minden úgy van, ahogy kell azt miért nem találja meg. Mást meg igen, ami szintén el van rendesen nevezve.
Ezzel a két sorozattal van csak valami baja, csak nem tudom, hogy mi.
-
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #5578 üzenetére
Ebben tudna valaki segíteni? Vagy valami tanácsot adni, hogy mit kéne csinálnom, hogy azokat is felismerje?
Mert a Daredevilnél semmit sem ismert fel, míg az Extant-nál van sorozat kép meg háttérkép, csak a részeknél nincsenek képek, meg a szezonnál.Próbáltam már mindenhogy átnevezni, de a TV Renamer nem csinál velük semmit sem. Érdekes mert a My Show-nál meg ott van mind a két sorozat, vagyis gondolom megtalálta őket.
Előre is köszönöm.
-
Met
nagyúr
Számít hogy törlök egy filmet a vinyóról? Win-en keresztül vagy a lejátszón keresztül?
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #5576 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a progit kell elindítani és ha változás van a mappában akkor magától befrissíti.
Mondjuk még arra nem jöttem rá, hogy két sorozatot miért nem csinált meg.
A Firefly-t meg az Extant-ot. Mappát csinált hozzájuk meg a funart is megvan, csak a sorozatokhoz nem csinálja meg a képket meg az xml-eket.
Más sorozatoknál meg megcsinálta, igaz volt ahol nem elsőre, de megcsinálta.Nah szóval nem értem miért nem jó annál a két sorozatnál, amikor olyannál is megcsinálta ahol csak egy mappa név van és nincs benne egy darab sorozat rész sem.
-
berbatov2
senior tag
Feliratoknál csak az opensubtitles adatbázisából tud keresni, vagy be lehet mást is állítani?
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #5575 üzenetére
Nah jó lett, vagyis majdnem.
Mert mint írtam vannak olyan sorozatok amiket nem csinált meg. Érdekes, hogy olyat meg megcsinált, amiben nem is volt sorozat csak a mappája volt meg.
Meg olyat csinált, hogy nem sorrendbe tette a sorozat részeket, hanem visszafelé.
Valamint ha egy új sorozat részt vagy sorozatot teszek be a mappába akkor azt, hogy kell újra scannelni vagy valami, hogy azokat is megcsinálja?Más:
A múlthéten párszor újraindult a MEDEz ugyan mitől lehet? Pl tegnap is amikor lépegettem a sorozatokban akkor fogta magát és egyszer csak restartolta magát.
Jah és a magyar leírást még mindig nagyon megköszönném a TV Renamerhez.
-
spiky03
veterán
NAh most próbálkoztam a TV Rename progival, több kevesebb sikerrel.
Vannak olyan sorozatok, hol megcsinálta a képeket meg az xml-t, de vannak olyanok is ahol meg semmit sem.
Az a fura, hogy ott csinálta meg ahol csak a mappa volt és benne közvetlenül a sorozat rész, ott meg ahol úgy volt megcsinálva, hogy sorozat név, alatta szezon név majd abban a sorozat részek, ott meg nem.Még a MED-en nem néztem meg, hogy mutatja-e a képeket vagy sem.
Esetleg ha valaki megcsinálná magyarul ezt a TV Renama turorial pdf-et annak biztos sokan nagyon hálásak lennének!
-
Monngoose
aktív tag
válasz
modflow #5572 üzenetére
Szerintem a TV beállításainál találod a megoldást.
Nekem volt hasonló élményem a med-del. Úgy nézett ki, mintha a dinamikus kontraszt, vagy a környezeti fény érzékelés be lett volna kapcsolva a TV-n, pedig nem. Majd megőrültem, mire rájöttem: a TV különleges beállításainál (ISF) volt egy olyan lehetőség, hogy HDMI/PC videójel érzékelés, az okozta a jelenséget. Kikapcsoltam és minden helyreállt. -
modflow
veterán
A múltkor azt vettem észre, hogy a Med800-am azt csinálta, hogy a menüben minden oké volt, de amikor elindult a film, levette a fényerőt és sötét lett. Leállítva menü újra világos.
Holott a lejátszón nem is tudok ilyeneket állítani. Resetelni kellett. Ez mitől lehetett?
4.0.1-van rajta. -
stomi76
tag
Sziasztok!
Letudnátok írni szájbarágósan, hogy hogyan lehet fix IP címet adni a mednek, A router egy TP link 841
üdv T.
-
spiky03
veterán
válasz
Monngoose #5564 üzenetére
Óóó fááák tényleg.
Sorry, annyira bennem volt amikor átraktam az összes sorozatomat ilyen felépítésre, hogy itt is első évadnak neveztem el a mappát.Nah megnézem, hogy most mit csinál már helyes mappa névvel.
Szerk.:
Nah de tök mindegy, mert így sem talál filminfókat.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baja.Jah és most lett egy újabb hibám a változatosság kedvéért.
Amikor bekapcsolom a MED-et akkor ugye automatikusan el is indul a JB, viszont ma cseréltem egy másik NAS-ra, és most meg azt írja ki, hogy Logon fail majd, hogy ellenőrizzem a hálózatot mert nincs bedugva.
Fura mert utána meg a Kedvencekből rendesen elindítja, meg el is érem az összes megosztásomat a Saját médiából.Lehet, hogy valamelyik xml-ben, vagy db file-ban még a másik NAS elérése lenne és azért csinálja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz
coreska #5560 üzenetére
Nah nálam Pendrive-ról sem csinálja meg a sorozatos JB-ot.
Így néz ki a PEN.
NTFS-re van formázva
Egy TV Series mappa van rajta csak, amiben van egy Arrow mappa, abban egy Season 01 mappa, amiben van 4 db file, 2 db mkv és 2 db srt, ilyen néven:- Arrow.S03E22.This Is Your Sword.mkv
- Arrow.S03E22.This Is Your Sword
- Arrow.S03E23.My Name Is Oliver Queen.mkv
- Arrow.S03E23.My Name Is Oliver Queen.srtAmit csinált a MED xml-t, abban meg ez van csak ott a sorozatok mellett:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<FolderTag>
<ViewMode>Movie</ViewMode>
</FolderTag>Úgyhogy ennyi.
Még kipróbálom azt a progit, amit ajánlottatok, igaz nem nagyon vágom az angolt, de a képek alapján csak rájövök majd, hogy mit kell csinálni, hogy jó legyen.[ Szerkesztve ]
-
-
spiky03
veterán
válasz
coreska #5554 üzenetére
A legfrissebb FW van rajta,a múlthéten tettem rá amikor megvettem.
Neked, hogy van a NAS-on az NFS megosztás?
Mert nekem van egy NFS mappa és abban vannak a BD25/50, Remux mappák.
Ide tettem a TV Series mappát is, de így sem lett jó, azt írta, hogy nem található infó file.
Máshova nem tudom tenni.Vagy egy olyan megosztást kéne csinálnom aminek a neve az a TV Series?
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #5552 üzenetére
Nah csináltam egy teljesen új mappát és most jó lett.
De azt megkérdezném, hogy másnak is csak 70 filmet tölt be elsőnek a JB? Mert nekem igen. Egy ki-be lépés a JB-be tölti be az összes filmet, a 104 darabot.A Sorozatos JB nekem nem jön össze a gyárival így majd kipróbálom azt a progisat, hogy azzal összetudom-e hozni.
-
spiky03
veterán
válasz
Monngoose #5549 üzenetére
Így csináltam most is.
Van egy All Movies mappa,a mit a JB+-nak csináltam. Ebben található összes file-t töröltem.
Majd a MED-ben is töröltem a JB+-t a kedvencekből.
Utána beléptem a Saját médiában kikerestem az All movies mappát, majd mindent úgy csináltam ahogy le van írva.
Belépve a JB+-ba minden duplán volt.
Viszont már ott is megjelentek a trailerek is. -
z123456789
addikt
válasz
spiky03 #5548 üzenetére
Úgy csináld meg ahogy Monngoose leírta! Töröld a JB+ mappáját is, és hozz létre egy újat!
Egyes ponttól kezd el! Úgy, hogy azt a mappát amit az egyes pontban említ (amit korábban te már létrehoztál) töröld a fenébe! -
Monngoose
aktív tag
válasz
spiky03 #5548 üzenetére
"Mertén csak simán töröltem a JB+-t a Kedvencekből."
Akkor csak a JB+ linkjét törölted, maga a JB+ mappa (az amit annak neveztél ki az elején) fizikailag ott marad a meghajtón, az összes összegyűjtött adattal. Abból törölj ki mindent (attól még a Filmek és egyéb gyűjtőmappáidban minden megmarad, nem kell újra yadis) , utána ebből az üres mappából csinálj új JB+-t a Kedvencekben, majd add hozzá újra azokat a mappákat, amiket akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #5545 üzenetére
Nah töröltem a JB+ mappából a cuccokat, majd újra hozzáadtam a Filmek mappát meg az NFS megosztáson lévő filmeket is, és most nagyon jó lett, mert most már mindegyikből kettő van.
Hogy tudom teljesen törölni, de úgyhogy ne kelljen újra Yadisolni az összes Filmemet ami van?
Mertén csak simán töröltem a JB+-t a Kedvencekből. De akkor úgy látszik az nem volt elég. Lehet, hogy törölni kell minden about.jpg-t is? De félek, hogy azzal akkor kezdhetem előröl a Filmek beállítását is.
De arra is gondoltam, hogy kimásolom belőlük a két jpg-t meg az xml-t és ha úgy alakulna a törlés, hogy eltűnnek azok is, akkor csak visszamásolom őket és kész. Mert épp ma csináltam a Trailereket is, így már vannak azok is.
[ Szerkesztve ]
-
-
coreska
aktív tag
válasz
spiky03 #5538 üzenetére
A "TV series" mappát oda tedd a NAS-on, amelyik mappa be van állítva NFS megosztásba. Nálam például egy "Media" mappa az NFS megosztás, és ott vannak a könyvtárak. SMB megosztást nem is kell így használni.
A mappa szkennelést a med-el a TV series mappán állva kell elindítani. -
Monngoose
aktív tag
válasz
spiky03 #5538 üzenetére
"Azt az átnevezős progit majd megnézem..."
A programmal kapcsolatban korábban ezt írtam neked: "A med saját scraper-ét még nem használtam, helyette ajánlhatom a TVRename nevű programot...."
Azt hittem, ebből világos, hogy ez nem egy "átnevezős" progi, hanem egy alternatíva a sorozat jukebox készítésére, ha a med gyárijával nem menne a dolog. Olyan, mint a sima filmekhez a yadis... -
spiky03
veterán
válasz
Monngoose #5537 üzenetére
A sorozatok jukeboxolásáról már letettem, mert az sehogy sem akar összejönni.
Tegnap már csináltam egy új Tv Series megosztást is a gyökérkönyvtárban is, de úgy sem lett jóVagy megtudná valaki esetleg mondani, hogy a NAS-on hova kéne tennem azt a mappát???
Azt az átnevezős progit majd megnézem, mert van fent egy most, azzal át is tudtam rendesen nevezni az összes sorozatomat amit fent van a NAS-on.
A kérdés arra 1 T-s mappára vonatkozott volna, hogy az mi. Mert törölni nem tudom, helyet nem foglal és csak a Win-ben látható, mert sem a MED nem lát olyat, sem ha az MC-vel belépek a NAS-ra és ott nézem.
-
Monngoose
aktív tag
válasz
spiky03 #5535 üzenetére
"És ebben a hozzászólásban feltett kérdésemmel tud valaki valamit kezdeni?
[link]"Erre már kétszer válaszoltam: egyszer itt, egyszer priv.-ben.
Amíg beágyazod a Tv Series mappát és nem közvetlenül a gyökér alá teszed, nem fog működni.
Hogy a med miért hoz létre - a fentiek miatti hibás - scrapelés során 1 terás mappát, fogalmam sincs.Tegyél rendet, és próbáld újra az egészet. Ha nem akarod a med-del csináltatni, használj külső programot, amit korábban, itt linkeltem neked...
-
laccy88
senior tag
válasz
z123456789 #5534 üzenetére
Valóban csak bd iso tartalmaknál jelentkezik. Ez az nfs megosztás nem sokat mond számomra, de ez már más téma.
-
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #5534 üzenetére
Igen erre én is gondoltam, hogy törlöm az egész JB+-t meg a mappát is, és megcsinálom előröl.
Mert a múltkor is csak így lett jó, amikor minden fim duplán volt benneAmúgy másik xml-t nem találtam, csak egy mede8er.db file-t a Filmek mappában.
Meg egy kérdés hozzád, mindenkihez.
Nektek sem tölti be elsőre az összes filmet a JB, amikor bekapcsoljátok a lejátszót?
Mert nekem csak 70 filmet tölt be a 103-ból. De ha jól vettem észre akkor az SMB-t betölti és az NFS-t meg nem. Csak úgy ha kilépek a JB-ből, majd újra visszalépek. Mondjuk nem nagy fáradság, csak érdeklődöm.És ebben a hozzászólásban feltett kérdésemmel tud valaki valamit kezdeni?
[link]
Hogy ez mitől lehet, vagy, hogy lehet törölni.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz
spiky03 #5532 üzenetére
(#5532) spiky03
Hát, lehet hogy kicsit nagy a katyvasz mostanság már a rendszerben...én kezdeném előről.
(Yadisolást nem, csak az aggregált JB-t és a többieket)
Nem lehet hogy valahol a filmek mappáin kívül is van még xml file? (Nem az aggregált JB mappájában, hanem máshol)(#5533) laccy88
Szia!
Jellemzően BD iso filmeknél szokott ez előfordulni, amennyiben SMB megosztásról küldöd a lejátszást. A BD iso/BD iso 3D filmek magas bitrátája miatt NFS megosztásra van szükség.
Ha nem ez van, akkor írd le hogy milyen anyagot küldesz miközben akadozik!
A kábel hibának van a legkisebb esélye, de ha van rá lehetőséged másikkal kipróbálni, próbáld ki![ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
Van egy med600X3D lejátszóm, mely tagja az itthoni hálózatomnak. Egy TP-Link AC750 router-hez csatlakozik. Illetve ugyanígy egy Zyxel NSA320S. Az utóbbi időkben történik(nem tudom, korábban miért nem), hogy egyre több filmnél lejátszás közben(hálózaton keresztül a nas-ról) időnként laggol a lejátszás, kép is, hang is. Viszont ha az adott filmet ssd-re másolom, és usb-ről játszom le a médialejátszómmal, nincs ilyen probléma. Szóval valamiért nem tud megfelelően stream-elni. Elméletileg minden tag tud Gigabit-et lan-on...
Esetleg bármi ötlet, hogy merre indulhatok el? Nem vagyok otthon hálózatban, lan kábel lehet gyenge pont? -
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #5531 üzenetére
NAh a változatosság kedvéért nem lett jó.
Áthelyeztem, majd töröltem a mappát, majd újra hozzáadtam és most duplán jelenik meg a JB-ben
Valakinek vmi ötlet?
Esetleg töröljem a Remux mappából is a jpg-ket meg az xml-t?
-
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #5529 üzenetére
Big THX.
-
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #5527 üzenetére
Reméltem, hogy lesz aki érti.
Nah de akkor még egyszer, konkrét példával.
Van most egy sima SMB megosztás a NAS-on Remux névvel, abban benne van egy Terminator mappa.
Nah ezt ha átteszem az NFS megosztásra az egész Remux mappát majd a MED-en belépek az NFS megosztáson és megkeresem a Remux mappát és azt hozzáadom a JB+-hoz akkor minden olyan lesz mint régen?Természetesen az újra hozzáadás előtt a JB+ által létrehozott mappából törlöma Terminator mappát, csak a Remux mappában található mappában hagyom meg a két kép jpg-ét meg az xml file-t.
Így már jobb volt?
-
spiky03
veterán
Egy gyors kérdés.
Ha egy egyik mappámat átteszem az NFS megosztásra, akkor ugye elég csak majd újra hozzáadni a JB+-hoz , hogy újra megjelenjen abban?
Előtte persze a mappából törlöm a megcsinált mappáját és csak a saját mappájában hagyom meg a xml file-t meg a két képet. -
Zjunior
veterán
Koszi!
A legújabb firmware hez dobnal egy linket?
Thx! -
Zjunior
veterán
Osx rendszerrel is tudok csinalni pendrive-ra updatet ?
Koszi! -
spiky03
veterán
válasz
Monngoose #5518 üzenetére
Köszi akkor jól gondoltam, hogy mind a két helyen kell. Mert meglévő filmnél csináltam.
Mondjuk szerencsére nem nagy munka.
Mert most a meglévő filmeknél akarok trailereket, amiket még nem láttunk, hogy az asszonynak is megtudjam mutatni, hogy mik azok és, hogy érdekli-e őt egyáltalán.
Köszi a segítséget most is, mint mindig.
-
Monngoose
aktív tag
válasz
spiky03 #5517 üzenetére
"mind a két helyre be kell szerinted másolni ezt? Vagy elég csak a Filmek mappában, és abban nem kell amit az agregált JB csinált?"
Jukebox+ esetében az adatokat a Jukebox+ mappából veszi a med, szóval feltétlenül kell az itt lévő xml-be is.
Ez csak akkor + munka, ha meglévő filmeket egészítesz ki. Új film esetén elég a forrásmappában lévő xml-t bővíteni, ha hozzáadod a jukebox+ mappához, úgyis viszi magával a módosított xml-t is.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz
Monngoose #5512 üzenetére
Köszi megpróbálom akkor így is.
Akkor a Video mappába jó lesz ha oda helyezem ugye? Abban Van a többi mappa is a Filmek, BD, Kileppek, stb@(#5483) Monngoose
Óóó fáákk tényleg, pedig olvastam is, de a nagy izgalomban úgy látszik nem dolgoztam fel.
Még egy kérdés, hogy mind a két helyre be kell szerinted másolni ezt? Vagy elég csak a Filmek mappában, és abban nem kell amit az agregált JB csinált?[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Monngoose #5510 üzenetére
"Med" tud olyat, hogy sztereóra lekever minden hangot optikán, így arra lehet DAC-ot dugni. HDMI-n ezzel párhuzamosan kiadja a többcsatornás hangot is ettől függetlenül.
Én ezt teszem és sokkal jobb hangot kapok, mint bármelyik HD hangsáv. Pl. koncertet csak így nézek/hallgatok a Med-el és inkább bukom a "sokcsatornát" a sokkal jobb sztereóért.
(#5515) aldebaran: aha, értem. Ezt sajnos nem tudom, mert én nem használom a "képnézegetőt".
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
addikt
válasz
dgyuri0123 #5508 üzenetére
Nas-ról dlna-val megy a zenehallgatás kihagyva a mede8er. Csak azt kellene megoldani, hogy miközben nézem a képeket, alatta zene legyen... Ja és ne ugyanaz a zene, hanem folyamatos lejátszással, tehát ha véget ér egy szám, jöjjön a következő. A képek is és a zene is a NAS-on vannak, csak más alkönyvtárakban.
[ Szerkesztve ]
-
martinkeet
aktív tag
válasz
spiky03 #5509 üzenetére
Velem is történt egy érdekes dolog!
Szerettem volna egy sorozat Jukebox-ot.
Elindítottam az áthelyezéseket a "transmission" mappából a "TV Series" mappába ,az asztali számítógépen ,wlan-non összekötve.
Kb 200 Giga anyag. Áthelyezés közben az egyik résznél feljött (az összes anyag kb 80%-nál) ,hogy "rendszergazda jogosultság szükséges. Újra?".
Rákattintva az "Újra" gombra ismét megjelent a kérdés.
Újraindítottam a lejátszót ,és a "TV Series" mappa konkrétan tök üres volt!
Átraktam a vinyót a PC-be.Megnyitottam a meghajtót ,és ott már nem volt "TV Series" mappa.
Volt már ilyen kettőször ,de akkor az összes dolgom eltűnt a meghajtóról.
Nem értem! -
Monngoose
aktív tag
válasz
spiky03 #5509 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztésem...
"Csináltam a Sorozatokon belül egy Tv Series mappát..."
Ez lehet a gond. A Tv Series (ha jól tudom) nem lehet almappa, a scraper így nem dolgozza fel. Vedd ki a Sorozatok mappából közvetlenül a gyökér alá.
Egyébként a leírásban is így szerepel: Gyökér Mappa ----> TV Series[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
válasz
dgyuri0123 #5500 üzenetére
"tök mindegy milyen kimeneten hallgatod. Szinte "bármilyen" külső DAC jobb nála."
Na ezt most nem értem.
Szerinted a HDMI-n, optikán v. coax-on dekódolás nélkül továbbküldött anyagot milyen DAC dolgozza fel?[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz
mikoljan #5506 üzenetére
Úgy ahogy itt is az összefoglalóban le van írva.
Csináltam a Sorozatokon belül egy Tv Series mappát, majd abba bemásoltam az összes sorozatos mappámat (teljes sorozatokat is, meg azokat is ahol épp a jelenleg tartó rész van csak, pl Arrow). Ezekben ugye csináltam almappákat Season 01 címmel, amiben a sorozat rések szerepelnek elnevezve a Renamer progi segítségével. Van ahol így néz ki a cím: sorozat neve.S01E01.cím, de van ahol így sorozat neve - S01E01 - cím.
Amikor ez megvolt, hozzáadtam a kedvencekhez ezt a Tv Series mappát és nyomtam rá egy szkennelést, és nem csinált semmit sem.Ellenben valamiért csinált egy SXGY34~T nevű mappát, amiben benne van újra az egész sorozatom és 1,3 Terra.
Vagyis ezt írja ki, de nem foglal ennyi helyet természetesen.
Így néz ki.Valakinek valami ötlete esetleg?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
aldebaran #5504 üzenetére
Nem mondtam, hogy vegyél másik erősítőt, csak jeleztem, hogy érdemes lenne zenehallgatáshoz egy "akármilyen" külső DAC, kb.15-20e Ft-ért már van értékelhető minőségű, ami jobb, mint a Med / HDMI-vel való zenehallgatás. Bár, ha "csak" képnézegetés aláfestésére kellene valami, akkor nem mondtam semmit.
-
aldebaran
addikt
válasz
dgyuri0123 #5500 üzenetére
A gyerekfotókat amikor nézegetjük, csak ne néma csöndben kéne... De most vettem egy onkyo 636-ot, másik erősítőt tuti nem fogok venni, ha kínnak is érzed a zenehallgatást vele...
Szóval, sehogy se lehet képnézegetés alatt zenét lejátszani, mint a wdtvlive-al? -
mikoljan
tag
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #5501 üzenetére
Valamint még egy kérdés a trailerhez.
Az xml-be hova kell bemásolni a szöveget?
Mert én a végére beraktam a Film-ek mappában is az adott filmhez meg az agregált JB mappában található xml-hez is ugyan ahhoz a filmhez de nem jelent meg. Pedig csináltam mappa újra szkennelést is.Ide másoltam be:
<videos>
<item name="Trailer" site="YouTube" size="1080"><url><![CDATA[https://www.youtube.com/embed/S8XkGxfXkPc?version=3&loop=1&playlist=S8XkGxfXkPc&autoplay=1&showinfo=0&autohide=1]]></url></item>
</videos>
</details>A végére.