Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6988) janos666 válasza maajsz (#6986) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

"a játék valszeg legjobb oldala a combat play volt" -> :K, legalább is a ME játékon belül nekem tuti.
Szerintem majdnem minden OW játéknál van valami gyengéje a kialakításnak. Sokszor csak azt érik el, hogy relatívan üresebbnek érződik a tágabb világ (ugyan annyi hasznos terület és tartalom nagyobb keretben oszlik szét, a többi töltelék), illetve őrli a játékos idejét az utazás és keresgélés (+ kell a jármű, de macera, ha a lóról/tankból nem lehet megtalálni az elrejtett tárgyakat, úgyhogy ki/be szállsz, futkosol is, stb). Volt, ahol egész jól összejött, mint pl. Skyrim (bár azt nagyon rég játszottam, kevésre emlékszem már belőle és messze nem tökéletes játék más szempontból), de még a sokat méltatott The Witcher 3-nál is többször éreztem azt, hogy csak az óra ketyeg a vágtatás közben a fejem felett, mint hogy szívesen lovagolok keresztül egy szép tájon (igen, néha ilyen is volt, de ritkább). Magányosabbnak, elveszettebbnek érzed magad és nincs kedved felfedezni a rejtett dolgokat, ha tudod, hogy gyakorlatilag úgyis képtelenség bejárni az egészet, de az OCD hajlamok mégis előjöhetnek, hogy elkezdd, aztán mérges leszel a játékra ezért (pl. a milliónyi kérdőjel a TW3-ban).

Mikor mindenki szidta a MEA-t, akkor tudtam, hogy nem ez lesz, de nekem az volt a személyes véleményem, hogy ezek után már pont hogy inkább azonnal rá kellett volna bízni egy közvetlen folytatást ugyan arra a csapatra némi extra felügyelet mellett. Már megfizették az árát minden tekintetben, hogy megtanulták hogy lehet összetákolni egy MEA-t (beleértve azt is, hogy Frostbite3-al), így ebből a tapasztalatból, a visszajelzések alapján a saját hibáikból tanulva szerintem már egy egész barátságos második részt is össze tudtak volna hozni belátható időn belül. Míg ha behintik sóval a nyomát az egésznek, akkor a következő ME játék megint egy random kockadobás lesz, ismét tele a saját új gyermekbetegségeivel. Főleg igaznak érzem most ezt az Anthem láttán: nem használták fel értelmesebb dologra az embereiket, mint ami egy MEA2 lett volna, és a studio megítélése attól a játéktól sem lett jobb.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.