Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ja ok, na majd kipróbálom. Én most egy Zalkin-ra raktam beam modot single player-en és elég durván szeleteli az ellent az is.
Amúgy a fenti jeges micsodánál a nagy kék állatot folyamatosan lerakta oda, ahova mentem, aztán folyton letámadta a csapatot. Valamikor kettőt is kirakott. Mindenesetre vicces, mert a kocsit simán felburítja egy ütéssel, nem tudom Ryder-el mit tenne, ha közel engedném. A csapattársak állandóan hergelik, amikor kiszállunk, aztán kinyírja őket, én meg kénytelen vagyok egyedül elintézni utána. Gondolom valami bug lehetett, mert mióta újraindítottam, azóta nem találkoztam vele. Erről van szó egyébként, csak az enyém valamivel aktívabb volt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Beütött a szer, elburjánzott a Tecno-buli
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest