- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ja ok, na majd kipróbálom. Én most egy Zalkin-ra raktam beam modot single player-en és elég durván szeleteli az ellent az is.
Amúgy a fenti jeges micsodánál a nagy kék állatot folyamatosan lerakta oda, ahova mentem, aztán folyton letámadta a csapatot. Valamikor kettőt is kirakott. Mindenesetre vicces, mert a kocsit simán felburítja egy ütéssel, nem tudom Ryder-el mit tenne, ha közel engedném. A csapattársak állandóan hergelik, amikor kiszállunk, aztán kinyírja őket, én meg kénytelen vagyok egyedül elintézni utána. Gondolom valami bug lehetett, mert mióta újraindítottam, azóta nem találkoztam vele. Erről van szó egyébként, csak az enyém valamivel aktívabb volt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest