- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
janos666
üzenetére
Biztos jó a MEA is de az is több mint biztos, hogy ebben a játékban (egyszer ha megveszem max 15Eu-ért) jó ha lesz 100 órám max vagy amennyi kell, hogy kitoljam normálisan és ennyi, amíg a Witcher-ben lassan megvan a 200 (úgy, hogy a B&W DLC-t el se kezdtem mert újrakezdtem a játékot) aztán magabiztosan száguldok tovább a 300-ig és így tovább, de ha mindentől eltekintünk akkor a Witcher széria folyamatosan több, jobb és minőségibb lett amíg a ME már a 3. végét is elkúrta, sőt a 2. rész csővé alakításával nálam már akkor elindult lefelé a sorozat, pedig mindkét játéknál de főleg a pénzeszsák EA-nél megvolt/van minden forrás, hogy jobb és több lehessen egy folytatás az előzőnél, hát nem így lett (grafika nálam abszolút nem a legfontosabb).
Ez saját vélemény, ahogy az is, hogy a mindent bedaráló Gta 5-nél a Witcher 3 jobb minden téren, pedig a Gta az Gta, ahogy a R* (elvileg) a legjobb az open world játékokban.
Azt meg se említem, hogy a Witcher-t én csak ismertem de sose szerettem, aztán valamiért májusban megvettem a 3-at és ennyi, megvan az új kedvencem, amíg a ME-nél csak 3. nagyon jó játék volt amikkel mind játszottam és nagyon de nagyon szerettem.
(Amúgy meg a 2. rész virágos kiadása miatt (megvan mind, még Steam-en is amit ott is van) vettem meg a Witcher 3-at mert mint tudjuk legálisan nincs GOTY a ME 2-3-ból és a DLC-k nevetségesen drágák, viszont a virágos meg beszart mindig egy helyen, pedig a 2 előtt toltam ki az 1-et, hogy a mentések átrakva toljam ki az egész szériát, de ha nem akkor nem, én csak jobban jártam a Witcher-re váltással, szóval még az ág is húzza nálam ezt a sorozatot, köszi EA!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)