Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Ez kicsit off, de sok volt itt a MEA <-> TW3 hasonlítgatás, amihez akkor nem tudtam hozzászólni. Szóval, durván áprilisban játszottam végig a MEA-t, majd egy vastag hónap szünet után kezdtem el nagyon apránként kóstolgatni, és most 2-3 hete játszom ténylegesen a TW3-al (még mindig kisebb adagokban, mint ahogy a MEA-t "faltam", de már van róla némi véleményem), és azt hiszem sohasem szabadott volna a két játékot hasonlítgatni, mert mindegy milyen sorrendben, ha közel egymás után játsszuk őket (mikor még élénken emlékszünk a másikra), akkor sokat romlik az időben második élmény. Rengeteg olyan dolgot fedezek most fel a TW3-ban, ami valószínűleg azért zavar most, mert már elegem lett belőle a MEA során (de egyformán benne vannak mindkettőben, így ez fordítva is igaz lenne...).

- a gyermekarcok borzasztóan bénák és egyhangúak
    - nyak alatt majdnem minden női test egyforma, és sok a hasonló arcvonás
    - már az agyamra megy az egyik rekedtes hang-színész (10+ NPC sorban)
    - már a TW2 is ilyen volt, de nekem zavaróan túlszaturált a színvilág
    - egyszer két percen át ugráltam kifelé egy gödörből (amibe rögtön egy nehéz harc után estem, így nem akartam mentést betölteni, de be voltam ragadva)
    - sokszor nehéz úgy fordulni, hogy végre előtűnjön a "use" a tárgyakon (pl. ládák)
    - lassan kedvem lenne lemészárolni mindenkit, aki rám kiált az út szélén, hogy a nyakamba varrjon egy "vidd már el a szennyesem a mosodába, köszi!" küldit, mert már kezelhetetlenül hosszú a quest list (és már van időtúllépés miatt meghiúsult is), ami egyre csak nő, mikor nekilátok szándékosan aprítani a listát (ahelyett, hogy oda mennék, ami érdekel, a legrövidebbeket veszem előre, hogy fogyjanak, mégis csak nőnek, mint a gomba, levágok egy fejet, kettő nő helyette).
    - szívesen cserélném le a lovat egy értelmesebbre, mert ez minden fűszálban felakad
    - n a g y o n l a s s ú m i n d e n a j á t é é é k k k b b a a a a n n n . . .
    - őrjítő kezd lenni, hogy minden loadscreen egy rajzos összefoglaló (már 10x hallottam mindet, de újra és újra bedobja, én meg csapkodom a SPACE-t, mert meggyőződésem, hogy attól néha gyorsabb)

Ettől függetlenül persze még mindig sokkal összeszedettebb a TW3 (bár korai MEa és kései TW3 verziókat hasonlítok), de számomra meglepően nagy az átfedés a zavaró dolgokban, és abban is biztos vagyok, hogy ha fordított sorrendben játszottam volna a két játékkal, akkor jobb lenne a véleményem a TW3-ról és rosszabb a MEA-ról (mert úgymond elhasználta minden türelmem az egyik hülyesége, mire odaértem a másik hasonló nyavalyájához).

Új hozzászólás Aktív témák