- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Nekem még lenne bőven mit nyitni, ultra rare-m szinte semmi csak 2 fegyó. Mióta tudok goldozni, azóta jobban is tudok nyitogatni na meg néha váltok karit, ha még olyanra ami nem is annyira fekszik, de kevéssé unom meg. Így húztam fel egy krogan vanguardot, 14 körül már tudott goldozni, már 8-as meg asszem 6os ruzadja van nem olyan rossz. Kicsit ésszel kell, charge egy flekk shoti, probléma hogy a melee-n húzniuk kéne goldon mert elég gyengusz. Tegnap olyan bandát fogtam ki a parodoxon, hogy a evac helyre mind a 3 beállt kempelni.. mondom fasza, ráadásul kett, charge-olgattam előttük kersztbe egy dbig, aztán csak rájöttek hogy az objektivek miatt vkinek ki kell jönni, de utána rögtön ásták be vissza magukat. Hosszú kínszenvedős menet volt ne is mondjam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest