- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah végül én is végeztem a 3. résszel.
A befejezések fényében, és az új résszel kapcsolatos bejelentéseket nézve – mármint hogy Shepard sztorija lezárult – remélhetőleg ignorálva lesz az első három rész. Előzményt nem akarok, az gáz lenne. Inkább kéne egy reboot, mintha az első három rész meg sem történt volna. Ez valószínűbb, mert ha pl. Reaperek segítenek a népeknek, vagy zöld lesz a szemük, tuti hogy mindannyian lerakjuk a hajunkat, én biztos.
A 3 választható befejezései miatt így logikusabb lenne tehát, ha nem törődnének az eddigiekkel, legalábbis én nagyon örülnék neki. Részemről a storyline az elsődleges és legfontosabb, egy galaxist figyelembe véve meg ugye végtelenek a lehetőségek, bízom benne hogy ezt ezúttal sem fogják elcseszni (a base storyt legalábbis)
Szóval így vagy úgy, de nekem nagyok az elvárásaim, és szerintem nem fogunk csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest