Új hozzászólás Aktív témák

• Ellia

addikt

válasz Vistaboy #5405 üzenetére

Sok mindenben egyetértek de van pár dolog amiben nem vagy kihagytad:

- Amivel egyetértek, hogy kevés az idegen lény értelmes/értelmetlen. Na meg mindenhol csak szénalapú létformákkal találkozunk. Ha már egy másik galaxis Helius klaszterében rohangálunk igazán lehetett volna valami más is.

- Szerintem a fedezékrendszerrel nincs gond, engem nem zavar, hogy nem kell megállítani a játékot ahhoz, hogy utasítást adjak ki a társaknak, kombóznak ők, ha van rá lehetőség. Igaz, hogy csak normálon tolom, itt elég OP vagyok már, ha végeztem Sara-val kis idő után biztos indítok egy new game+ Scottal a legnehezebb nehézségen.

- Pl. a románcoknál nem csak a csapatunk tagjaival lehet "kikezdeni", hanem számos másik karakterrel is. Na meg számos vicces pillanatot szülhet az egész. Az egyik kedvencem: Kill me now...

- A zenék szerintem gyengén sikerültek, valahogy kissé jellegtelenek, nekem hiányoznak a tempósabb darabok belőle. Valami hasonló stílust elviseltem volna. Na jó csak vicceltem, pár témától eltekintve nem sok köze van a játékhoz, de a lényegen nem változtat, hogy a soundtrack nem lett túl erős.

- Profilok. Ez se igazán jön be, szerintem totál megtöri a játékot ez a folyamatos váltogatás. Maga az ötlet tetszik, de nem érzem "fluidnak" a rendszert. Na meg főleg, úgy, hogy 3 képesség aktív egyszerre csak...

- Kett ősi faj? Erre nem emlékszek - aztán persze lehet, hogy tévedek. Remanantok meg nem hiszem, hogy ilyen robotszerű izék voltak, bár lehet a játék végére kiderül, hogy kik is voltak de ott még nem tartok.

Még egy dolog a margóra, ez igazából a nagyon tetszik, tök jól feldobja a hangulatott, az a csapattársak közötti kommunikáció. Vigyétek Drack-et meg Phebee-t el egyszer, nagy szövegek vannak :D

Sokat lehetne írni, de szerintem se rossz játék ezeken a pár dolgokon kívül. Tuti még n+1 órát elleszek vele :)

Új hozzászólás Aktív témák