Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz -KP- #5157 üzenetére

Hol írtam, hogy minden jó lenne ? Már a trial alatt is írtam, hogy a MP pályadesign nem tetszik. Most is írtam, hogy a fegyvereknél eleve felesleges a 10 szint és nem kéne csak kettő. Érdekes módon ezt nem idézted.

"Azért tudott fennmaradni, mert egy jó game volt. Jók voltak a fegyverek, a kombók, a karakterek, a pályák. Volt hangulata az egésznek. Fél képernyőt teleírhatnám apróságokkal amik sokat hozzáadtak az ME3 multihoz, és 100%-ban hiányoznak Andromédából.Volt változatosság a fegyverek és a karekterek és a képességek között."

Aha, a sokadik DLC után. Az alap karakterekkel és fegyverekkel ott sem volt ilyen eleinte, sőt. Itt már most normálisabb karaktereket lehet unlockolni.

"ME3 esetén vettél mondjuk 1 millió kreditért jumbo packot, hogy 255-ön legyen minden és utána össze tudtál szedni egy csomó hasznos cuccot, "

Ez továbbra is egy bug miatt volt így. Ahogy pl. ugyanúgy dobálta a krakterekhez az XP kártyát akkor is ha már megvolt. Ha elegen küldenek feedbacket erről biztos, hogy alakítanak rajta.

"Tessék? Bármire nyomsz, ott van a buy andromeda points?"

És ? ME3-nál is ott volt a Buy with Bioware Points. Mégsem vettük a Bioware pontból, hanem a kreditekből. Itt sincs másképp - opcionális, aki így is megveszi csak gratulálni tudok, megérdemli.

Erre nálad -> fizetős irányba terelik a multit, miközben ugyanaz van mint régen: minél többet játszol annál többet tudsz unlockolni.

Új hozzászólás Aktív témák