- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majdnem mindenhol ilyen minden növényzet, a Nexus/Hyperion fedélzetén is. Épp csak akkor nem válik áttetszővé, ha valahol véletlenül pont úgy lóg bele a képbe, hogy kitakar valami érdekeset, és épp nem tudsz mozdítani a kamerán (szerintem ez lenne a cél, hogy ne takarják ki a képernyőt a növények játék, főleg lövöldözés közben).
Nekem tetszett. Nagy kontrasztú, és sötétszürkékkel is jól bánó kijelzőn szerintem lehet rajta látni mindent, amit kell, és még látványos is, illetve adott egy kis változatosságot a sivatag után (ahova most visszamentem, de megint hamar elegem lesz belőle, mert már rengeteget sétáltam ebben a sivatagban Inquisitor-ként is
).Hasonló téma: Azt hiszem Szabi mutatta már ezt. Úgy tűnik minden VGA-val ilyen (AMD, nVidia, 4, vagy 8Gb).
Ami kezd zavarni, hogy gyakorlatilag az ellenfelek ~90%-át nekem kell megölni. A társaim folyton csak beragadnak valahova, nem is tüzelnek (legfeljebb a saját fedezékükre
), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.
Mivel nincs Pause, így nem adok nekik utasításokat (nem vagyok akkora Pro, hogy nyomjam a lövöldét a képesség-gyorsgombokkal együtt, és még közben őket is nyomkorásszam valós időben), pedig a régi ME (és DA) részekben inkább úgy szerettem harcolni, hogy több időt töltöttem a parancsolgatással, mint a lövöldözéssel(/kardozással).
Kár hogy nem kapta meg a DAI-féle autopause-os taktikai nézetet, azt nagyon szerettem (szerintem a legjobb az összes EA-era Bioware játékból, szerettem szellemként körberepkedni a harcmezőn).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Yettel topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Steelseries Arena 7 Hangfal
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB RTX A2000 4GB, HP Garancia, Gyönyörű.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.