- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
És a másik galaxisban is lesznek emberek ? Jön a kérdés, hogy jutottak oda el ?
Milyen fajjal leszünk, ha másik galaxis ?
Szerintem ez elsőnek nem tűnik rossznak, de elég vad. Esetleg össze akarják e kötni valamilyen szinten a történéseket ? Túl sok a változó ahhoz, hogy erről elsőnek rossz/jó véleményt mondjak.(#478) Vistaboy : Azt írják, hogy tapasztalt harcosként, de kezdő felfedezőként érkezünk meg, hogy új otthont teremtsünk az emberiségnek.
Ahha. De hogy értünk oda ? Ez lesz az achilles sarka az egésznek. Pl.: Azt tudjuk, hogy a Reaper-ök, elméletileg tudnak galaxis közti utazásra, de ha valaki elpusztítja őket, akkor hogyan ?

Ja igen, az is érdekes, hogy eddig a történelem során, senki (vagy én nem tudok róla) nem állt elő intergalaktikus utazással. Jelen pillanatban nekem sincs ötletem, hogy ez hogyan lenne lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs