- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én lehet akkor semi-pöcsfej vagyok.
A 3(,5) trilógia végigjátszásomból az elsőt úgy toltam, hogy mindenhol azt választottam ami nekem szimpi, függetlenül attól, hogy paragon, renegade, vagy "tartózkodó". Mondjuk ezzel jól be is szopattam magam amúgy (ami egyébként sajna nagyon jól mutatta a rendszer problémáját), mert így "felesben" voltam ez is az is (nem pont fele-fele, de érted), és bizonyos szituációkól azért jöttem ki szarul, mert se a renegade se a paragon válaszlehetőséghez nem volt elég magas az adott szintem. Tipikusan ilyen volt Tali ME2 beli loyality missionje. "Szélsőségek" nélkül asszem csak azt lehetett választani, hogy elmondod az apja mit csinált (ezt választottam, Tali megmenekül, de lényegében elküld anyámba, amiért a földbe döngöltem az apja nevét), vagy nem, és ennyi. Utóbbi esetben "gondolom" azért fail a loyality mission mert az "inkompetenciám" miatt számkivetett lesz Tali.Summa summarum, azt azért nem állítanám, hogy a piros opciókat csak "poénból" nyomkodta volna az ember.

Úgy általában a MEA-ról --- Engem teljesen beszippantott, fapofájú emberek ide vagy oda.
S csinálnivaló is van benne, majd' 70 órát raktam bele eddig, amelyből 4-5 volt csak eddig a multi, és még szerintem közel se vagyok a végén. Konkrét %-ot nem néztem (load-nál a savegame-eknél elvileg kiírja), de az említett 60+ óra sztorizás után még a . És mindezt úgy, hogy csak "féligmeddig" megyek kimaxolásra. Oké, hogy minden datapadot / terminált lecsekkolok meg ilyesmi, de mondjuk bolygók leírását nem olvasgatom (nem röhög, előző játékokban az is megvolt), bányászást se tolom maxra, sőt, csak akkor csinálom ha épp keresztül vezet az utam egy mezőn (pedig ME2-ben ezt is kifulloztam, MINDEN bolygót totál lefosztottam), illetve a rejtett lootládákért se mentem el, azt is ilyen "ha közelben van egy akkor felszedem, de amúgy leszarom" módon tolom. Mondjuk tény, jelenleg csak normalon tolom, majd ha második végigjátszásra fentebb kapcsolok akkor valszeg ezeket jobban fogom gyűjtögetni, mert igen erős cuccok potyognak belőlük alkalmasintSalarian Ark-ról egy darab infóm sincs, és Havarl-t se fejeztem be, most kezdtem el keresni az "elveszett monolith"-et, így ott outpost sincs még. Illetve a loyality mission-ökből is hátra van Vetra. 
Kisebb-nagyobb bugok persze vannak, és most lehetne nyenyegni azon, hogy "omg ez hogy kerülhetett bele egy 2017-es AAA játékba", de csak fölösleges energia lenne. Szerencsére még semmi olyasmivel nem találkoztam, amit egy reload / játékújraindítás ne oldott volna meg. Amikre most így nagy hirtelen emlékszem azok olyan apróságok voltak, hogy Ryderem valamiért casual outfitben is olyan hangon beszélt mint amikor rajta van a sisak, meg hogy csapattárs beragad a levegőbe, mert épp
ugrabugrálás közben "kiszedtem alóla a platformot". Volt olyan is hogy a karakterem a semmiben állt (valaminek a pereméről lelépve leesés helyett lebegtem), de azt inkább csak megmosolyogtam. Falba süppedő és onnan lövöldöző ellenféllel szerencsére csak 1x találkoztam, akkor is nyílt terepen, szóval ott tudtam hagyni a picsába.Remnant vaultban Illetve korábban kérdezte valaki, hogy ki milyen speccel tolja, én jelenleg totál Combat, elsőre lövöldözni akarok.
A favorit szetek meg az Omin grenade, Turbocharge, Flak Cannon, Concussive Shot és Barricade skillek különböző kombóiból állnak. Fegyver terén pisztolyt leszámítva minden van nálam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Konzol Screenshot
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Napelem
- Subaru topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 3(,5) trilógia végigjátszásomból az elsőt úgy toltam, hogy mindenhol azt választottam ami nekem szimpi, függetlenül attól, hogy paragon, renegade, vagy "tartózkodó". Mondjuk ezzel jól be is szopattam magam amúgy (ami egyébként sajna nagyon jól mutatta a rendszer problémáját), mert így "felesben" voltam ez is az is (nem pont fele-fele, de érted), és bizonyos szituációkól azért jöttem ki szarul, mert se a renegade se a paragon válaszlehetőséghez nem volt elég magas az adott szintem. Tipikusan ilyen volt Tali ME2 beli loyality missionje. "Szélsőségek" nélkül asszem csak azt lehetett választani, hogy elmondod az apja mit csinált (ezt választottam, Tali megmenekül, de lényegében elküld anyámba, amiért a földbe döngöltem az apja nevét), vagy nem, és ennyi. Utóbbi esetben "gondolom" azért fail a loyality mission mert az "inkompetenciám" miatt számkivetett lesz Tali.