Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz Romvr #4568 üzenetére

A renegát válaszok viccesek voltak ugyan, de a 90%-ok hülyeség volt a Shepard sztoriban (gondolok itt arra, hogy nem nagyon illett egy galaxismegmentő hőshöz az arrogáns pöcsfejkedés), amit ráadásul ha nem poénból játszott, akkor kb senki nem választott. Szóval az alapelgondolás szerintem jó amit csináltak a MEA-val. Viszont, tényleg zavaró nagyon, hogy a legtöbb helyen összesen 2 féle választási lehetőség van, nagyon ritka a 4 féle. A ME1 párbeszédrendszere sokkal jobb volt ilyen téren, ott sokszor 5 féle lehetőség volt, nagy részük értelmes is, és tényleg volt jelentős különbség közöttük. Szóval én azt mondanám, ha a ME3 agyonkurtított rendszerével kellene összemérni, akkor inkább az ami a MEA-ban van, viszont ha mondjuk a ME1-hez hasonlítanám (de talán még akár a ME2-höz is), akkor én is kérném vissza a régi rendszert inkább...

A döntéseknek én sem érzek semmi következményét, mondjuk ez a korábbi részekben is csak egy buta illúzió volt, szóval ilyen téren én szerintem komolyabb visszalépés nem történt, max már nem is próbálnak úgy tenni, mintha számítana. A katonai vagy tudományos irányú terjeszkedés kapcsán én annyi következményt láttam, hogy NPC-k benyögték, hogy jobb lett volna a katonai (Drack talán...). A tüntetés kapcsán én sem láttam semmi következményt. vagy amikor Voeld-en lehet dönteni egy régi angaran AI sorsáról, akkor én azt megmentettem, aztán kaptam egy e-mailt arról, hogy okozott egy kis galibát a Nexus-on (persze semmi maradandót).

Új hozzászólás Aktív témák