- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
A renegát válaszok viccesek voltak ugyan, de a 90%-ok hülyeség volt a Shepard sztoriban (gondolok itt arra, hogy nem nagyon illett egy galaxismegmentő hőshöz az arrogáns pöcsfejkedés), amit ráadásul ha nem poénból játszott, akkor kb senki nem választott. Szóval az alapelgondolás szerintem jó amit csináltak a MEA-val. Viszont, tényleg zavaró nagyon, hogy a legtöbb helyen összesen 2 féle választási lehetőség van, nagyon ritka a 4 féle. A ME1 párbeszédrendszere sokkal jobb volt ilyen téren, ott sokszor 5 féle lehetőség volt, nagy részük értelmes is, és tényleg volt jelentős különbség közöttük. Szóval én azt mondanám, ha a ME3 agyonkurtított rendszerével kellene összemérni, akkor inkább az ami a MEA-ban van, viszont ha mondjuk a ME1-hez hasonlítanám (de talán még akár a ME2-höz is), akkor én is kérném vissza a régi rendszert inkább...
A döntéseknek én sem érzek semmi következményét, mondjuk ez a korábbi részekben is csak egy buta illúzió volt, szóval ilyen téren én szerintem komolyabb visszalépés nem történt, max már nem is próbálnak úgy tenni, mintha számítana. A katonai vagy tudományos irányú terjeszkedés kapcsán én annyi következményt láttam, hogy NPC-k benyögték, hogy jobb lett volna a katonai (Drack talán...). A tüntetés kapcsán én sem láttam semmi következményt. vagy amikor Voeld-en
, akkor én azt megmentettem, aztán kaptam egy e-mailt arról, hogy okozott egy kis galibát a Nexus-on (persze semmi maradandót).lehet dönteni egy régi angaran AI sorsáról
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest