- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ja ezt én is tapasztaltam. Valszeg így tartja "frissnek" a játék magát, hogy nem ugyanazokra a kis külső bázisokra rakja le az ellenfeleket. Viszont az tényleg furcsa, hogy néha meghalsz, mész vissza és tök üres. Mondjuk ez nem jellemző, inkább az, hogy eltérő az ellenfelek összetétele. Többször volt már olyan, hogy túl vakmerő voltam, belementem a közepébe, meghaltam. Volt a helyszínen egy rakás kett, voltak a sima katonák, volt az a füstbe burkolózó pajzsos csávó, volt a gépágyús pajzsos csávó, voltak a láthatatlanná váló dögök meg minden. Amikor mentem vissza meg volt vagy 4-5 közkatona aztán csápá. Alapból tetszik ez a rendszer, hogy nem tudod mire számíthatsz egyik-másik betöltés után, viszont ez tényleg hülyeség, hogy a közvetlen halálod után nem ugyanazt az ellenfélmennyiséget (és összetételt) tölti vissza. Valahogy rögzítenie kellene a játéknak, hogy halál miatt töltesz be mentést, és akkor ebben az esetben X ideig ugyanazokat az ellenfeleket töltse vissza, gondolván arra, hogy a játékos visszamegy rendezni a számlát.
(#4497) drachoHUN
Nekem mint felesketett Vanguard-nak természetesen a Charge+Nova. A Combo primer mindegy, mert nincs olyan ami "üti" a többit. Pull-nak az a "baja" hogy sem pajzsos sem páncélos ellenfél ellen nem jó. Cryo beam-nek korlátozott a hatótávolsága. Az Incinerate sem jó pajzsos ellenfélre. Szóval ezeket cserélgetem Combo primernek attól függően hogy milyen kedvem van, robbantani meg Charge-zsal robbantom a kombókat. A kedvenc shotty-t még nem sikerült megtalálni, mindegyikben volt valami ami miatt nem tetszett, de még nem próbáltam ki az összeset. nekem van 2 Vangurad profilom, anniy a különbség közöttük hogy az egyikben Combo primer van, a másikban meg Backlash, a Nova+Charge közös. Meg van egy tisztán Adept profilom Singularity-vel, meg két detonátorral (Throw+Lance). A negyediknek valami Tech orientált cuccot akarok, ha lesz elég skill pontom hogy érdemben invesztáljak abba a részbe, lvl 23-as Ryder mellett összesen a Cryo beam + Incinerate van feloldva a harmadik tier-ig a Tech részlegről.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs