- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
(Megint kicsit elcsúszva a témához képest)
Én se nagyon értem ezt az arcokon nyenyegést... Mármint az obvious hibák (kaméleon módjára működő, Gollum szintű szemek és társai) miatt oké, de most attraktívság miatt? Wtf, félretéve a karakterszerkesztés lehetőségét, ha egy nőstény karakter nem úgy néz ki mint <ide most mindenki illessze be a neki legjobban tetsző celeb nevét>, akkor lázongás van belőle?
Emberek, galaxisfelfedezésre megyünk, nem szépségversenyre... Még ha kifejezetten ronda karakterekről lenne szó se igazán érezném jogosnak a kétségbeesést, így meg aztán pláne nem, több okból se. 
A "ki milyen nemű karakterrel játszik" dolog kapcsán pedig én alapvetően ha választani lehet, mindig pasival tolom. Trilógiában a 3 végigjátszásból 1 volt csak csaj, az is azért, mert egyrészt kíváncsi voltam hogy a "kivel dughatsz" opciókat leszámítva van-e valami ami más úgy, másrészt Infiltrator volt, ahhoz meg úgy éreztem csaj jobban passzol.
A "szívesebben nézek női popót meg szép/helyes női pofit" dolog meg így önmagában teljesen jogos, való életet nézve, de szerintem ha valaki a pixelseggeket stíröli akkor ott már gondok vannak.
Engem sose befolyásolt az ilyesmi... Pedig a fentebb említett női karakternek szüttyögtem az arcával nem keveset, hogy ilyen "szép belevaló csaj" hatása legyen, de így se éreztem semmi pluszt. (És igen, heteró vagyok, még mielőtt valaki rákérdezne.
)(#2902) Keldor papa --- Hátőőő, ez nekem így fura
Recommended 3 gigás 1060, de 1070-en is alig van 60 fölött az average FPS? Itt most vagy nagyon el van baszva valami, vagy 2/4K-t mutat a benchmark.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Milyen autót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Emberek, galaxisfelfedezésre megyünk, nem szépségversenyre... Még ha kifejezetten ronda karakterekről lenne szó se igazán érezném jogosnak a kétségbeesést, így meg aztán pláne nem, több okból se. 
Engem sose befolyásolt az ilyesmi... Pedig a fentebb említett női karakternek szüttyögtem az arcával nem keveset, hogy ilyen "szép belevaló csaj" hatása legyen, de így se éreztem semmi pluszt. (És igen, heteró vagyok, még mielőtt valaki rákérdezne.
)
Recommended 3 gigás 1060, de 1070-en is alig van 60 fölött az average FPS? Itt most vagy nagyon el van baszva valami, vagy 2/4K-t mutat a benchmark.