Új hozzászólás Aktív témák

• xPraetoriaNx

senior tag

(Megint kicsit elcsúszva a témához képest)
    Én se nagyon értem ezt az arcokon nyenyegést... Mármint az obvious hibák (kaméleon módjára működő, Gollum szintű szemek és társai) miatt oké, de most attraktívság miatt? Wtf, félretéve a karakterszerkesztés lehetőségét, ha egy nőstény karakter nem úgy néz ki mint <ide most mindenki illessze be a neki legjobban tetsző celeb nevét>, akkor lázongás van belőle? :F Emberek, galaxisfelfedezésre megyünk, nem szépségversenyre... Még ha kifejezetten ronda karakterekről lenne szó se igazán érezném jogosnak a kétségbeesést, így meg aztán pláne nem, több okból se. :((

A "ki milyen nemű karakterrel játszik" dolog kapcsán pedig én alapvetően ha választani lehet, mindig pasival tolom. Trilógiában a 3 végigjátszásból 1 volt csak csaj, az is azért, mert egyrészt kíváncsi voltam hogy a "kivel dughatsz" opciókat leszámítva van-e valami ami más úgy, másrészt Infiltrator volt, ahhoz meg úgy éreztem csaj jobban passzol.
    A "szívesebben nézek női popót meg szép/helyes női pofit" dolog meg így önmagában teljesen jogos, való életet nézve, de szerintem ha valaki a pixelseggeket stíröli akkor ott már gondok vannak. :U Engem sose befolyásolt az ilyesmi... Pedig a fentebb említett női karakternek szüttyögtem az arcával nem keveset, hogy ilyen "szép belevaló csaj" hatása legyen, de így se éreztem semmi pluszt. (És igen, heteró vagyok, még mielőtt valaki rákérdezne. :DD )

(#2902) Keldor papa --- Hátőőő, ez nekem így fura :D Recommended 3 gigás 1060, de 1070-en is alig van 60 fölött az average FPS? Itt most vagy nagyon el van baszva valami, vagy 2/4K-t mutat a benchmark.

Új hozzászólás Aktív témák