Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz olymind1 #2864 üzenetére

Na most nemtom ha reagálok erre hozzászólásra akkor vajon megint megkapom, hogy túlpörgök a fórumon? Kockáztatok...

"Szép nők léteznek, nincs abban semmi hihetetlen.
    Az eredetin is van simink bőven: szeme alatt-fölött, arcán. Meg elvitte egy kozmetikushoz és rendbe hozták a szemöldökét picit. Igazából az eredeti képen vannak nagy, majdhogynem kidülledő és bámuló szemei, a szerkesztetten meg picit talán közönbösebb a nézése. Az orrából, ajkaiból, füleiből és az álkapcsából vett picit vissza."

Persze léteznek, de a ps-olt csaj már a 100-ból ha 1 kategória (és akkor még lehet jó arányt mondtam). Oké, kicsit erősen fogalmaztam a hihetőséget illetően, de a classic szupermodell karakter az sosem éppen a leghihetőbb, szinte semmilyen játékban.

Amúgy igen, alapvetően átszabta az orrát meg az állkapcsát. Így nőiesebb lett, de ezek a részletek szerintem nem rondák az eredeti Sara arcon sem. Mámint ízlés kérdése, reálisnak reális részletek, vannak olyan nők akiknek ilyen férfiasabb, vaskosabb arcberendezésük (orruk, állkapcsuk) van. Ami a leglátványosabban javítva lett ps-sel (és az eredeti képen is a "grafikailag" ronda, totálisan irreális volt) azok valóban a szemek. Kisebbre csinálta őket, rakott rájuk több sminket, plusz megszüntette ezt a műanyag hatást. Viszont utóbbi már annyira szerkesztett, hogy ilyet nem nagyon lehet videojátékban csinálni ahol a szemeknek, szemhéjaknak mozogniuk is kell. Az eredeti arccal a legnagyobb (bár szerintem egyetlen) probléma a szemekkel volt, és ezek ugyan cserélve lettek jobbra/hihetőbbre a későbbi modellen, de láthatóan a Bioware még mindig erősen küzd velük, a 13 perces prologue-ban is pl. Alec-nek olyan műanyag játékbaba szemei vannak hogy csak ihaj.

Új hozzászólás Aktív témák