Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz J.Hetfield #2859 üzenetére

Ja persze. Mert külön csak a nőről nem tudtál volna képet berakni, meg a "close enough" comment is totálisan véletlen volt csak megszaladt a kezed a billentyűzeten. :U Hagyjuk már...

Nyilván én csinálok a bolhából elefántot, meg nincs is gond azzal ha a játékot fikázzuk (én is azt teszem), de engem amikor valaki ez unfair módon csinálja attól kiver a víz. Redditre is beraktak képet a Sarah arcról párba állítva egy olyannal amit valaki szépen ph-sel átdolgozott (feljavított). Persze hogy jobban nézett ki (mondjuk nekem ez sem volt teljesen egyértelmű, mert a photoshoppolt változat már túl szép volt hogy egy picit is hihető legyen, plusz rakott rá egy kiló sminket, úgy persze hogy szebb lett), csak közben az egyik kép egy ps-elt 2D kép volt, a másik meg egy játékbeli 3D modell aminek arcanimációkat is csinálni kell. Nem mindegy azért. Meg is van: [link]

Jött is a komment háború, hogy milyen gáz. Gáz, de az összehasonlítási alap röhejes. Ilyen téren érdemesebb Mark Vanderloo meg a default Shepard modellt megnézni. Na az már fair összehasonlítás (és sajna látszik is, hogy Sara feje mérföldekre van a default Shep "modellhűségétől).

Új hozzászólás Aktív témák