Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ja persze. Mert külön csak a nőről nem tudtál volna képet berakni, meg a "close enough" comment is totálisan véletlen volt csak megszaladt a kezed a billentyűzeten.
Hagyjuk már...Nyilván én csinálok a bolhából elefántot, meg nincs is gond azzal ha a játékot fikázzuk (én is azt teszem), de engem amikor valaki ez unfair módon csinálja attól kiver a víz. Redditre is beraktak képet a Sarah arcról párba állítva egy olyannal amit valaki szépen ph-sel átdolgozott (feljavított). Persze hogy jobban nézett ki (mondjuk nekem ez sem volt teljesen egyértelmű, mert a photoshoppolt változat már túl szép volt hogy egy picit is hihető legyen, plusz rakott rá egy kiló sminket, úgy persze hogy szebb lett), csak közben az egyik kép egy ps-elt 2D kép volt, a másik meg egy játékbeli 3D modell aminek arcanimációkat is csinálni kell. Nem mindegy azért. Meg is van: [link]
Jött is a komment háború, hogy milyen gáz. Gáz, de az összehasonlítási alap röhejes. Ilyen téren érdemesebb Mark Vanderloo meg a default Shepard modellt megnézni. Na az már fair összehasonlítás (és sajna látszik is, hogy Sara feje mérföldekre van a default Shep "modellhűségétől).
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hagyjuk már...