- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A nyomás meg a hőmérséklet kéz a kézben jár, az űrben azért van közel nulla fok mert nincs nyomás, ugyanakkor iszonyat nyomáson ezért van nagy hő, legalábbis a termodinamika ezt hazudja (ha meg már van egy atmoszféra felfűteni azt a pár fokot nem nagy kunszt)
. Az végül is relatív, hogy a nagyon kis helyen elférő kvázi végtelen levegő mennyivel hat realisztikusabbnak mint az hogy valami láthatatlan erőtér megvédi őket. Igen, úgy első ránézésre laikusan persze hihetőbb ha van ruha, szerintem is jobban mutat, de annyira nem akadtam ki rajta ha nem volt. Ez amúgy a Galaxis Őrzőibe jobban szembeütött, ott tényleg csak egy maszkba meg egy bőrdzsekibe flangált odakint, sőt amikor le is vette, hogy átrakja a csajra.. na ha ott ilyen lazán megjátsszák akkor itt egy mondhatni fejlettebb technika mellett már nem is vészes 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az végül is relatív, hogy a nagyon kis helyen elférő kvázi végtelen levegő mennyivel hat realisztikusabbnak mint az hogy valami láthatatlan erőtér megvédi őket. Igen, úgy első ránézésre laikusan persze hihetőbb ha van ruha, szerintem is jobban mutat, de annyira nem akadtam ki rajta ha nem volt. Ez amúgy a Galaxis Őrzőibe jobban szembeütött, ott tényleg csak egy maszkba meg egy bőrdzsekibe flangált odakint, sőt amikor le is vette, hogy átrakja a csajra.. na ha ott ilyen lazán megjátsszák akkor itt egy mondhatni fejlettebb technika mellett már nem is vészes