- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ejnye, szégyelld magad.
Én amikor először elindítottam a Mass Effect-et és megláttam a deafult arcot, egyből az jutott eszembe, hogy "húbakker, hogy csináltak ilyen egyedi fizimiskát a játékban lévő eszközökkel?" Nagyon elütött a többitől, hozzá képest a női deafult Shep-ről sütött, hogy csak úgy összedobták a csúszkák állítgatásával. Szóval rá is kerestem mi a fene van itt, aztán a mass effect wiki egyből kidobta persze, hogy valódi modellről lett mintázva (és érdekes módon, csak a férfi változat). Nem nagyon találkoztam addig még ilyennel, úgyhogy megjegyeztem a nevét. Főleg, hogy a szinkronhang meg Mark Meer, szóval Shepard keresztneve igazából Mark Shepard. 
Nekem annyival jobb volt a default Shep arc, mint bármi amit össze lehetett dobni az "arcgenerátorral", hogy mindig default Shep fejjel mentem.
Ezzel szemben ez a Scott Ryder arc egy sima generált arcnak tűnik, meg nem mondtam volna, hogy valódi modellről lett mintázva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én amikor először elindítottam a Mass Effect-et és megláttam a deafult arcot, egyből az jutott eszembe, hogy "húbakker, hogy csináltak ilyen egyedi fizimiskát a játékban lévő eszközökkel?" Nagyon elütött a többitől, hozzá képest a női deafult Shep-ről sütött, hogy csak úgy összedobták a csúszkák állítgatásával. Szóval rá is kerestem mi a fene van itt, aztán a mass effect wiki egyből kidobta persze, hogy valódi modellről lett mintázva (és érdekes módon, csak a férfi változat). Nem nagyon találkoztam addig még ilyennel, úgyhogy megjegyeztem a nevét. Főleg, hogy a szinkronhang meg Mark Meer, szóval Shepard keresztneve igazából Mark Shepard.