Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2033) Zoli133 válasza atainprison (#2032) üzenetére


Zoli133
őstag

"Egyrészt, a Cerberus támasztotta fel Shepardot. Ha ők nem lennének még mindig hulla lenne" - Ez a szövetségi ügyeljárás során mit számít?
"A Cerberus célja, az emberiség, mint faj dominanciája." - ISISsre is rámondható hogy iszlám dominanciára hajt, ha nagoyn lecsupaszítjuk nem különbözik, cerberus is hajtott végre terrorista támadásokat. Öltek meg rengetek fajú lényt. Tehát bőven terroristaszervezet.

Shep meg nem egy magas rangú katonatiszt amikor visszamegy, már rég nem fantom(tehát nem is cisnálhat akármit, de ha fantom si lenne saren-t is kidobták a rendből mert külön utakon járt), a szövetségben sincs szerepe, hivatalosan nem is katona.
Tehát amíg nicsn tárgyalás, honnan tudják hogy pl nem vette át shep a cerberus eszméit semmi garnacia niscn erre, nem tudni, hogy tényleg összebalhézott e TIM-el, vagy szövetséges-e e még (miért nem lehetne, TIM feltámasztota, meg hajót adott neki bőven feltételezhető), TIM egy emberét meg csak nem engedhetik szabadon járkálni nem?

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.