Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2032) atainprison válasza Zoli133 (#2031) üzenetére


atainprison
senior tag

Bocs, de szerintem az ISIS-es hasonlat egyáltalán nem jó.
Egyrészt, a Cerberus támasztotta fel Shepardot. Ha ők nem lennének még mindig hulla lenne (már ez is elég magyarázat lenne, de Shephard egyáltalán nem ezért maradt velük, hanem azért mert velük tudta leginkább szolgálni a civilizációt. Ezen a ponton a Szövetség és a Tanács sem hitt a Reaperekben.)
Másrészt, maga a szervezet célja is teljesen más. A Cerberus célja, az emberiség, mint faj dominanciája. Persze az eszközei közel sem legálisok, ezért tekint a Szövetség és a Tanács (főleg ők) terrorista szervezetként rájuk.

Azonban a lényeg, hogy Shepard nem simán egy magas rangú katonatiszt. Ő már több alkalommal biznyította, hogy teljesen elkötelezett a Szövetség és a Tanács irányában. Ezért is választották meg fantomnak. Ja, és ha már itt tartunk: egy fantom szinte bármit megtehet, a törvény felett áll (persze ha valami durvát csinál a fantom, akkor a Tanács elveheti tőle a fantom státuszt).
Szóval mindezek fényében én nem tartom logikusnak, hogy csak azért, mert egy ideig a Cerberussal volt (nem sokáig mivel 2 évig csak hulla volt, és az idő alatt, amíg a Cerberussal nyomult, nem tett semmi törvénybe ütközőt) hadbÍróság elé állítsák.
Azonban több, mint 300.000 batáriai kinyírása már kellően elég indok a hadbírósághoz (a Reaperekben még mindig nem hisznek, szóval Shepard indoka is gáz).

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.