Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz Vistaboy #1486 üzenetére

Nem fogják elcseszni a befejezést. Kvázi ez lesz az első játék a szériából, bármilyen "wow aztakurv@" faktoros befejezést oda lehet pörkölni neki, aminek a következményeivel (még) nem kell foglalkozniuk, aztán majd akövetkező részben ignorálják, vagy elmismásolják. Mintha láttunk volna már ilyen Bioware részről, Mass Effect kapcsán. :U Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.

(#1487) Rossi

Ez a tili-toli lassan már ipari standard. Az a meglepő, ha egy AAA-s játékot nem tolnak el a bejelentett premierhez képest kő még idő hogy csússzuper legyen érvre hivatkozva. Hol is vannak akkor a nem hiú ábrándok? :)

Amúgy annyiban azért örülök ennek a tiszta lapos kezdetnek, hogy bármilyen is lesz a játék, nem lesz benne olyan, hogy XY fan az alapanyag megbecstelenítése miatt fogja szarul érezni magát. Én a W3-mal pont így voltam...játéknak szuper, csak ha éppen olvastad (és szeretted) a könyveket (ráadásul elsősorban a főszereplők miatt), akkor Ciri és talán még inkább, Yennefer rettenetesen rossz beimplementálása a játékba az összes bicskát kinyitotta a zsebedben. Nekem ez eléggé tönkre vágta az élményt, olyannyira, hogy mérgemben be sem fejeztem. pedig ha ettől elvonatkoztatok, valóban zseniális játék, új minőségi standard az iparágnak. Nade visszakanyarodva, az új Mass Effect kapcsán ilyesmi szerencsére nem fenyeget.

Új hozzászólás Aktív témák