- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem fogják elcseszni a befejezést. Kvázi ez lesz az első játék a szériából, bármilyen "wow aztakurv@" faktoros befejezést oda lehet pörkölni neki, aminek a következményeivel (még) nem kell foglalkozniuk, aztán majd akövetkező részben ignorálják, vagy elmismásolják. Mintha láttunk volna már ilyen Bioware részről, Mass Effect kapcsán.
Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.(#1487) Rossi
Ez a tili-toli lassan már ipari standard. Az a meglepő, ha egy AAA-s játékot nem tolnak el a bejelentett premierhez képest kő még idő hogy csússzuper legyen érvre hivatkozva. Hol is vannak akkor a nem hiú ábrándok?

Amúgy annyiban azért örülök ennek a tiszta lapos kezdetnek, hogy bármilyen is lesz a játék, nem lesz benne olyan, hogy XY fan az alapanyag megbecstelenítése miatt fogja szarul érezni magát. Én a W3-mal pont így voltam...játéknak szuper, csak ha éppen olvastad (és szeretted) a könyveket (ráadásul elsősorban a főszereplők miatt), akkor Ciri és talán még inkább, Yennefer rettenetesen rossz beimplementálása a játékba az összes bicskát kinyitotta a zsebedben. Nekem ez eléggé tönkre vágta az élményt, olyannyira, hogy mérgemben be sem fejeztem. pedig ha ettől elvonatkoztatok, valóban zseniális játék, új minőségi standard az iparágnak. Nade visszakanyarodva, az új Mass Effect kapcsán ilyesmi szerencsére nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.