Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPILER
Azért kicsit lelombozó, hogy mindig szeretnek összevágni a dolgok 1-2 év átfutásban. Pl. a 2009-es Star Trek részben is sötét anyagot dobtak a nap magjába, és az időugró bányászhajó is hasonlít egy picit a gyűjtőkére (bá itt még nem tudom mit hoznak ki ebből a sötét anyag témából). Jó, hát mostanság ez a divat, csak kicsit olyan, mint mikor 5x adják el ugyan azt.
Gondolom a 2. helyre pályázik a két "Classified" csapattag, ami a honlapos leírásban van. Na most találtam egy upgrade-et geth páncélokhoz (nem geth technológia humanoid páncélhoz, geth páncél...). Ez most komoly? Jön majd egy geth, aki kiszakad a kaptártudatból, és úgy dönt, hogy a "népe" ellen fordul? Vagy Talinak sikerül meghekkelnie egyet az apja kutatásai nyomán?
De inkább nem merengek többet, majd kiderül. De végül is jó játék lett ez. Riogattak itt páran 20-30 óra játékidővel, de én saccra ezzel a résszel is elleszek majdnem annyit, mint az elsővel.
(#335) Xelo - Az első 4 szó után úgy döntöttem inkább mégsem olvasom tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest