Új hozzászólás Aktív témák

• L3zl13

nagyúr

válasz tiv83us #1760 üzenetére

Kis kiigazítás: A megvásárolt upgradeket nem kell utána kikutatni.

Inventory: Az inventory dolgot és sajnálom, hogy kihagyták. Számomra az RPG-hez kicsit hozzá tartozik a lootolás. Ugyanúgy, mint a karakter fejlesztése. Ahogy egyre erősebb leszel, és egyre durvább cuccokat találsz...
    A fegyver moddolással pedig elég jól lehetett variálni.

A 2.-ben lévő rendszer inkább RTS stílusú. Ne érts félre, tetszett a fejlesztgetés is. (És ezzel sikerült a bolygó szkennelést sokkal jobban integrálni a játékba.) De ezt meghagyhatták volna a modokra/upgradekre míg a páncélok, fegyverek maradhattak volna lootnak.

Az első részben a legnagyobb gond az volt az inventoryval, hogy a vége felé már nem tudtál mit kezdeni a pénzzel és az omnigéllel. Amint megszerezted a szinteden elérhető legjobb páncélt, és fegyvert már csak felesleges extra vesződséget jelentett a mindig megtelő inventory.

De amit a 2.-ben csináltak, azzal kicsit átestek a túloldalra szerintem, bár azoknak akik inkább az akció játékokat kedvelik, gondolom tetszik ez a fajta egyszerűsítés.

Üzemanyag: Ha kifogy az üzemanyag, akkor a nyersanyagokat kezdi használni, szóval nem feltétlenül kell rá pénzt költeni. Akár az üzemanyag duplázó upgrade is kihagyható.

Szkennelés: Eleinte még minden létező bolygót végigszkenneltem, aztán én is beleuntam a dologba. A későbbiekben csak annyira szkenneltem rá a bolygókra, hogy megnézzem, van-e valami anomália. Illetve ha valami kutatáshoz kellett nyersanyag.
    Amit szerintem még beletehettek volna a játékba, egy olyan boltos, akinél nyersanyagot lehet venni és eladni. A játék végén nekem nem volt elég pénzem az összes upgrade-re, tudtommal ezzel mindenki így van. Több küldetés nem lévén nem is tudtam több pénzt szerezni.
    Ekkor jól jött volna, ha a megmaradt, felhasználhatatlan nyersanyagot be tudtam volna váltani.

Új hozzászólás Aktív témák