- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Kis kiigazítás: A megvásárolt upgradeket nem kell utána kikutatni.
Inventory: Az inventory dolgot és sajnálom, hogy kihagyták. Számomra az RPG-hez kicsit hozzá tartozik a lootolás. Ugyanúgy, mint a karakter fejlesztése. Ahogy egyre erősebb leszel, és egyre durvább cuccokat találsz...
A fegyver moddolással pedig elég jól lehetett variálni.A 2.-ben lévő rendszer inkább RTS stílusú. Ne érts félre, tetszett a fejlesztgetés is. (És ezzel sikerült a bolygó szkennelést sokkal jobban integrálni a játékba.) De ezt meghagyhatták volna a modokra/upgradekre míg a páncélok, fegyverek maradhattak volna lootnak.
Az első részben a legnagyobb gond az volt az inventoryval, hogy a vége felé már nem tudtál mit kezdeni a pénzzel és az omnigéllel. Amint megszerezted a szinteden elérhető legjobb páncélt, és fegyvert már csak felesleges extra vesződséget jelentett a mindig megtelő inventory.
De amit a 2.-ben csináltak, azzal kicsit átestek a túloldalra szerintem, bár azoknak akik inkább az akció játékokat kedvelik, gondolom tetszik ez a fajta egyszerűsítés.
Üzemanyag: Ha kifogy az üzemanyag, akkor a nyersanyagokat kezdi használni, szóval nem feltétlenül kell rá pénzt költeni. Akár az üzemanyag duplázó upgrade is kihagyható.
Szkennelés: Eleinte még minden létező bolygót végigszkenneltem, aztán én is beleuntam a dologba. A későbbiekben csak annyira szkenneltem rá a bolygókra, hogy megnézzem, van-e valami anomália. Illetve ha valami kutatáshoz kellett nyersanyag.
Amit szerintem még beletehettek volna a játékba, egy olyan boltos, akinél nyersanyagot lehet venni és eladni. A játék végén nekem nem volt elég pénzem az összes upgrade-re, tudtommal ezzel mindenki így van. Több küldetés nem lévén nem is tudtam több pénzt szerezni.
Ekkor jól jött volna, ha a megmaradt, felhasználhatatlan nyersanyagot be tudtam volna váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest