Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Sosem gondoltam hogy a Mass Effect 3 ennyire rohadtul jó,már bánom hogy régen kihagytam.Még mindig nem végeztem vele,de nem bánom,mindnfelé el császkálok és beszélgetek mindenkivel,nagyon jókat lehet csapattársakkal dumálni és eszetlen vicces és szórakoztató dumák vannak meg küldetések.Viszont az nekem meglepetés volt hogy Shepard-nek ezúttal nem egy barátnője lehet,bár kicsit zavar hogy ilyen ledér nőszemélyt csináltam belőle és a következő végigjátszásnál tuti másképp csinálom.De tényleg nem gondoltam hogy több csajt is fűzhet és össze is jöhet velük.Most nem olvastam utána a végigjátszásnak mert nem találtam magyart.Maga a sztori szerintem jól halad,csak kicsit zavar hogy az ex barátnők egy kicsit pikkelnek Shepard-re.
De ezenkívül szerintem a játék eszetlenül jó,olyan jókat lehet néha ökörködni társakkal mintha nem is háború lenne és a kaszások akarnának minket kirtani,kis időre átmegy a játék egy sci-fi környezetben játszódó vígjátékba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest