Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Sosem gondoltam hogy a Mass Effect 3 ennyire rohadtul jó,már bánom hogy régen kihagytam.Még mindig nem végeztem vele,de nem bánom,mindnfelé el császkálok és beszélgetek mindenkivel,nagyon jókat lehet csapattársakkal dumálni és eszetlen vicces és szórakoztató dumák vannak meg küldetések.Viszont az nekem meglepetés volt hogy Shepard-nek ezúttal nem egy barátnője lehet,bár kicsit zavar hogy ilyen ledér nőszemélyt csináltam belőle és a következő végigjátszásnál tuti másképp csinálom.De tényleg nem gondoltam hogy több csajt is fűzhet és össze is jöhet velük.Most nem olvastam utána a végigjátszásnak mert nem találtam magyart.Maga a sztori szerintem jól halad,csak kicsit zavar hogy az ex barátnők egy kicsit pikkelnek Shepard-re.
De ezenkívül szerintem a játék eszetlenül jó,olyan jókat lehet néha ökörködni társakkal mintha nem is háború lenne és a kaszások akarnának minket kirtani,kis időre átmegy a játék egy sci-fi környezetben játszódó vígjátékba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Excel topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Társasjáték topic
- VR topik
- Formula-1
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Ulefone RugKing 4 Pro
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest