Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
őstag
A Mirandás rész ami aképen van, le van fordítva a 2.6-os magyarításban.
Mass Effect Legendary Edition\Game\ME2\BioGame\DLC\DLC_EXP_Part01\CookedPCConsole\DLC_24_INT.tlk
Ha ezt is bemásoltad és felülírtad akkor ennek magyarnak kellene lennie.
A többit a pontos szöveg nélkül nem tudom.<String id="376812">Relé-közi Szöveges cset
Hely: Fellegvár, Alsó Szárnyak
Címzett: LawBringerSR2
Feladó: HighRollerLLCJ
18:12 HR: Hééééé, bébi! Hogy tetszik a képem? Ezt nézd!
18:12 LB: [SZÉTKAPCSOLVA]
Köszönjük, hogy az iPartner Kapcsolatokat használta!</String>A másik képen amit beraktál szintén ugyanabban a fájlban van a magyar szöveg:
<String id="375324">Amikor a csapatod készen áll, áthaladsz az Omega 4 relén.</String> -
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Észrevettem egy dolgot,az árnyékbróker bázisán a személyes dossziékban van pár ami nincs le fordítva magyarra.
Csak pár dosszié,például Miranda csetelései közül az egyik,vagy Mordin egyik dossziéja,de Cerberus és Anderson részben is van angol.
Lehet hogy hülyeség,de én végig olvasgattam mindenkiét. 
Találtam még egy kis angol részt.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Ó emiatt nem aggódom,tervezem végig vinni még vagy két karival minimum.
De nem második részből importált karival hanem elsőrészből importáltal,hogy változtathassak az osztályán.Valami harcos félével meg valami tech mániákussal is tervezem végig vinni.
Sőt talán az első részt is,mert abban jobb volt a csapat felszerelés.Ott még volt rengeteg féle fegyver és armor a vendoroknál és a pályákon is elrejtve.Második részben ugyan azzal a fegyverrel mész végig és még modolni sem lehet.
A harmadik rész nem tudom milyen,még arra is kíváncsi vagyok.
Mert azt sosem játszottam ki.
De előbb befejezem ezt a végigjátszást és ezt a karit importálom háromba,ha meg tudom menteni Kelly-t és utána a csapatot.
Ha nem akkor frászt kapok úgy is.
Egyébként az első részben még a karakter fejlesztés is érdekesebb volt. -
Plata
félisten
Érdekes dolgot vettem észre importált karival játszva,némelyik küldetésben nem kell megcsinálni újra dolgokat.
Például Liara kéri hogy törjünk fel biztonsági csomópontokat,az importált karival újra játszva a történetet például egyből teljesül is ahogy megkapjuk,beszélgetés közben egyből mondhatjuk is neki hogy meg vannak az infók.Nem ez az egyetlen küldi amit egyből befejez,na persze apró mellék küldik,de érdekes. -
Plata
félisten
Megmentettem Miranda tesóját és gondoltam most majd sikerül másodjára közelebb kerülni hozzá
Szerencsére beszélgetés előtt mentettem,mert most sem sikerült barátkozni vele.
Utánanéztem neten és láttam hogy nagyobb Paragon szint kellene hozzá.Szóval ciki vagy sem módosítottam karim paragon szintjét.De jó magasra kellett és igen így már barátkozik.
Már csak a végén Kellyt kell megmentenem.
Gondolom ha Légió küldetését nem csinálom meg akkor meghal a végén.Vagy majd jön velem és vigyázok rá. -
Plata
félisten
Én a második részben nem szeretem hogy nincs térkép.
Elsőben volt térkép és meg tudtam nézni.
A másodikban második végigjátszásra már két pályán is sikerült eltévedni.Egyszer mikor Mordin-t keressük,meg amikor az Atlas állomáson vagy mi a fenén megyünk a magas vasúthoz.
Nincs olyan mod ami megmutatja merre vannak el rejtve a pályákon az értékes cuccok?
Vagy egy lista legalább hogy mit kell még keresni. -
hevepapa
őstag
Ha a Magyarítások Portálról töltötted le aug 12. után akkor az a 2.6-os.
Készül a 2.7 is, de abban már csak tényleg nagyon aprócska javítások lesznek. Év végénél hamarabb nem is adom ki. A Mass_Effect_LE_Patch_Pack_HUN_v1.9.1 a közeljövőben fog frissülni, mert belekerül a Unofficial LE2 Patch 0.9.5-höz igazított magyarítás is. Már kész van, csak várok még egy kicsit lesz-e valami hotfix a 0.9.5-höz. -
hevepapa
őstag
Mivel nem először játszol a ME2LE résszel, javaslom még a Zero Probe All Resources (LE2) modot is. Ezzel is sok időt meg lehet spórolni a bolygó szkennelésnél... Essen le a keze aki azt a részt kitalálta
https://www.nexusmods.com/masseffectlegendaryedition/mods/1152 -
Plata
félisten
Mellesleg köszönöm a skip mingame mod ötletet,jelenleg 6 és félóra játékidőnél tartok ,de szerintem félórát megspóroltam már.
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Hát fantáziám az van.
Mindig szerettem a sci-fi könyveket,sőt a képregényeket is,ha nem vesztek volna el a 90-es években egy költözésnél a képregényeim,tudnék neked mutatni pár érdekes darabot.
Volt egy sorozat aminek a nevére már nem emlékszem,rengeteg sci-fi volt benne,bár egyik másik számban 18+ tartalom is volt,meg némelyik elég durva thriller,bár mondjuk még gyerek voltam,viszont a szüleim nem szóltak bele mit olvasok,max akkor ha rajta kaptak éjjel háromkor hogy az ágyban zseblámpával olvasok.
A nyolcvanas években sok érdekes képregény meg sci-fi volt.
De attól még szeretem a happy endet egy játékban.
Az egyik kedvenc képregényem viszont gyerekkoromban az volt aminek a végén a főhőse megölte magát.De nem emlékszem a nevére,volt vagy 40 éve.Jut eszembe,nagyon vicces a Dragon Age-es páncél.
Van persze full is,de az már kicsit sok.
Dragon Sge-ben mindig Alistair-re pakoltam ezt az armort.
Egyébként meg jó hogy újra kezdtem kettőt,kedvelem ezt a kerge Kelly-t.
-
hevepapa
őstag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Egyetértek! A content modokat a "vanilla" végigjátszása után érdemes csak kipróbálni. Eleve csak így derül ki igazán. hogy mit módosít a mod.
Viszont vannak olyan modok amiket érdemes egyből felrakni. Ezek jellemzően nem piszkálnak bele a sztoriba, csak pl. kivágott jelenteket raknak vissza vagy mint az ALOV, ALOT ME1LLO modok a vizuális hatást javítják fel. -
SpazzMaticus
tag
Ez szubjektív vélemény persze, de én nem javaslom a "happy ending" mod-ot, vagy legalább először nézd végig a hagyományos ending-eket.
Borzasztóan elterjedt a 3-megjelenése után az a hihetetlen hiszti -főleg a fiatalabb játékosok által gerjesztve- amire az akkori gamersajtó ezt látva még jól rá is licitált egymást lovalva a hülyeségbe, hogy a vége "összecsapott/gyenge" lett.
Ez egy baromság igazából és az a lényege, hogy sokan egyszerűen nem tudták elviselni hogy Shepard meghal, és hogy nincs olyan vége ahol a történetben aktuálisan meghúzott pixelpartner oldalán heroikus zenére belenéz a naplementébe...
Ha olvasol sci-fi-t esetleg, és itt most pl. Ray Bradbury, Stanislav Lem, Philip K Dick (stb, stb) léptékűekre gondolok, nem a tesco "könyvsarkában" kapható a "Vaják versus Terminator" szintre, akkor rendkívül élvezni fogod a "vanilla" befejezéseket is, napokra elgondolkodtatnak, és oldalakat lehetne írni mindről, mint ahogyan írtak is róluk komolyabb sci-fi fórumokon...
Azon ritka játékok egyike, ahol felnőttként kezelnek téged történetmesélés szempontjából, és bíznak abban hogy vannak személyes gondolataid, nézőpontod a témában, értően figyeled az eseményeket, nem kell mindent a szádba rágniuk, illetve ami egy jó sci-fi-nél a legfontosabb : nincs minden meg/túlmagyarázva, maradnak rejtélyek....
Van fantáziád, használd... -
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Ok,az nem gond.
Ma tettem fel pár modot a játékhoz,mármint másodikhoz.Skip minigames,meg Shepard-nek pár ruha,amit már egyszer említettem.Abban is van egy két ruha ami angol,de nem gond.Jah és feltettem az unofficial patch-et.
Ugyanis már az első pályán kfagyott a játék.
Amikor felébredün a laborba és Miranda beszél hozzánk,mivel importált ME2 karakter,így egyből 30-as szintű és a képesség pontjait ki kell osztani,amit megtettem,de a játék összevissza rakta ki skilleket nekem a menüben,próbáltam a saját sorrendemet összerakni,de ahogy az egyik skillt próbáltam mozgatni a játék kilépett.
Így aztán úgy véltem itt az ideje peccselni.
#2777hevepapa
Ó értem,akkor már a háromban nem ő fog nekem dumcsizni a hídon?
Kedvelem mert a halaimat eteti meg mindig sokat dumál. -
Plata
félisten
válasz
alratar
üzenetére
Az első részt nem azzal toltam hanem valami mással.már nem emlékszem.

Beszivárgó voltam az első részben.
Megnéztem a képernyőmentéseimet.
De egyébként kettőt szivesen le tolom újra.Csak kár hogy a kari importálásánál nem lehet váltani osztályt.Kíváncsi vagyok milyen ha újra végig viszem ugyanazzal a karival.
Volt hogy éjjel háromig toltam a játékot úgy hogy reggel hatkor kelek.
De mondok jobbat,a Mass Effect jobb mint a nyugtató.
Amíg napi 2-3 nyugtató nem elég hogy le nyugodjak addig az esti mass effect elég.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Nem inkább újra tolom.
Szerettem volna hárommal játszani,főleg happy end moddal.
Sosem toltam a játékot csak kipróbáltam másét,mivel mondták vacak a vége nem játszzottam vele.
De nekem kell Kelly így újra kezdem kettőt,kár hogy nem tudok váltani osztályt.Adeptus nem nagyon jött be -
hevepapa
őstag
Trilogy Save Editor
Nagyjából mindent át lehet vele írni ami a történet szempontjából variáció lehet. Meg persze a küldetések eredményét, fegyvereket, kutatásokat stb. Akár a nemet és az arc kódot is
De hogy érdemes-e a sztoriba belepiszkálni azt mindenki maga dönti el. A ME trilógia egyik legnagyobb erőssége hogy ha impotált karakterrel viszed végig akkor a 3. részben is visszaköszönnek az első-második rész döntéseinek a hatásai. -
hevepapa
őstag
Mass Effect 2: How to Save Kelly:
https://gamerant.com/mass-effect-2-save-kelly/
De ha probléma hogy Kelly meghalt, a ME3 első mentésében írd át és akkor a játék úgy érzékeli, hogy életben maradt.
Problem solved. -
Plata
félisten
Az este végig vittem a második részt.
Sajnos nem túl jól ,Kelly meghalt,de a csapattársak közül mindenki túlélte,meghagytam a begyüjtő bázist.
Kár volt megcsinálni Légió küldijét,akkor Kelly túlélte volna.
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
De én nem mérgelődtem a bugok miatt,sőt szerintem viccesek voltak.
Mindig mentek így sokat sosem vesztek max 1-2 percet. -
SpazzMaticus
tag
Esküszöm, neked tesztelőnek kellene menned...
5-6-alkalommal játszottam végig az 1-et, ennek minimum a kétszerese annak a száma ahányszor végigvittem a 2-t, és még a 3-is 4-szer, egyszer sem kevesebb mint 30-órányi játékidővel/végigjátszás, és összesen nem futottam ennyi bug-ba mint amit te itt az utóbbi napokban felsoroltál...
Egyébként tényleg rakd fel a community patch-eket, az tényleg neked akkor hasznos lehet.
-
Plata
félisten
válasz
alratar
üzenetére
Ma is volt hasonló,újra kellett kezdeni mentéstől.
Küldetés vége felé harcoltam valami bázison,már elfelejtettem mi is volt az.
Lényeg hogy aktiváltam valami szutykot jöttek a rosszarcok és lőttem őket,majd mikor jönne a fő rossz arc küld pár mech kutyust.Na az egyik kutya bebugolt mert lökéshullámmal megkínáltam őket,felrepült a levegőbe és ott ragadt.
Nem lehetett lőni,át lehetett rajta sétálni mint egy szellemen.
Mivel nem halt meg nem jött ki a fő boss így a kijárat is zárva maradt.
Most ott tartok hogy a legénységet elrabolták és lett egy geth csapattárs,az ő küldijét fogom majd tolni.
Ha volna pár jó tanácsotok a játék végére annak örülnék.
Elvileg minden fejlesztést megvettem a hajóra meg a legénységnek,legalább is nem láttam már újta sehol,vagy érdemes még egyszer végig menni?
A bolygókat érdemes mind felfedezni?Mert azonkívül hogy szét szkenneltem pár gazdag bolygót más értelmét nem láttam. -
Plata
félisten
Tegnap vicces bugba futottam bele.
Zakkant dokinőt kellett megvédenem a hullámokban jövő ellenségtől.
Az volt a jó hogy liftel jöttek fel felé én mindig simán be löktem őket a mélybe.
Gondoltam ezzel elintézve az összes ökört belöktem a mélybe,hát a fenét,nem ment tovább a küldetés hiába vártam.Aztán rájöttem hogy a rohadékok nem haltak meg csak a gödörben vannak élve.
-
Plata
félisten
Lövöldözés közben észre vettem hogy a szobában ahol vagyok,valami nem egészen kóser.
Jobban megnézve az egyik szobort rájöttem hogy valami tényleg nem illik ide.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
A Happy endinget lehet le fogom szedni és a többire is rá keresek.
Viszont néztem nexuson ezt a ruha modot,azt hiszem ki hagyom kell hozzá egy tonna másik mod is.
Expanded Shepard armory.
Ennyi modot ha felpakolok tuti valamit eltolok.
Ui:A LE3 Community peccset és a happy ending modot töltöm. -
hevepapa
őstag
Általában ezek a kimaradt részek inkább csak a teljesség miatt érdekesek. Kivétel Miranda feneke
De vannak komolyabb tartalmi modok. Pl a LE3-hoz az Audemus' Happy Ending Mod ami egy teljesen új befejezést hoz be. Vagy a Take Earth Back, ami a LE3 utolsó küldetését turbózza fel kisebb-nagyobb elemekkel. Meg vannak a "Consistency" modok, amik egységesre hoznak dolgokat a 3 részben. Akár karaktereket, akár egyenruhákat.
Meg vannak kicsi de hasznos apróságok. Pl. 1 gomnyomásra megvan minden erőforrás bányászata a LE2-ben. Ez felgyorsítja a játékot, mert többedik végigjátszásra már elég unalmas a farmolgatás...
Vagy pl. amik átlépik a mini játékokat. Többedik végigjátszásnák ez is hasznos lehet 
Vagy az ALOV mod, ami az ingame videók minőségét nagyon feljavítja, az ALOT mod meg a textúrákét. A ME1LLO mod a LE1 bevilágítását javítja fel.
1 szó mint 100: nem igazán lehet ismeretlenül tanácsot adni, mert mindenki majd el dönti neki mi a prioritás. -
hevepapa
őstag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
A 2-3 moddolása sima sor. Pikk-pakk kész van. Bár ha valaki textúra modot is használ akkor nagyon fontos a telepítési sorrend betartása: tartalmi modok, textúra modok.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Hát elsőre az ötlet nagyon nem tetszett a mod neve miatt,de ránéztem a nexuson és látom csak csajok vannak benne,úgy már rendben van.Le szedtem ezt a mod managert is.Meg a modot is,sikerült is be üzemelni,hogy meglévő játékkal működik-e még nem tudom.Épp ott tartok a sztoriban hogy még vagy egy óra mire vissza mehetek Normandiára kipróbálni,mert egy süket sznob buliban vedelem a piát.
-
hevepapa
őstag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Azért a ME1LE (az első rész) moddolása a régi UE motor miatt elég meredek időnként
A magyarítása miatt eléggé bele kellett másznom a lelkivilágába és okozott pár álmatlan éjszakát meg ősz hajszálat
Pl. a Pinnacle Station mod magyarítása elég kacifántos volt. -
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Eredeti steames.

Nézd elég sokáig toltam vele miután sikerült beütemezni,bár egyszer feladtam és le töröltem de újra próbáltam később még is.
Ment is jó ideig,de egy nap a steam le töltött valami nevetségesen kicsi frissítést,utána már csak úgy ment volna ha új karaktert kezdek,régi kari mentése nem ment,vagy be sem tudta tölteni vagy ha elindult akkor a játék kifagyott tőle.Egy karival végig toltam a játékot.
Egyébként még annyit,hogy szerintem az összes steames dragon age fura dolgokat csinál.Már bánom hogy az inquisition is nem inkább origines. -
SpazzMaticus
tag
Plata bocs, rendes gyerek vagy nem akarlak b@sztatni, de ezt már más fórumon is beszéltük hogy a DAI-magyarítással is embert rajtad kívül nem találni akinek baja lett volna vele, ráadásul -újra mondom- hogy egy automatikus telepítővel volt problemád, ami -ha eredetivel játszottál- egy enter megnyomásán kívül más beavatkozást nem is igényelt, de egyébként még tört verziókon is tökéletesen működött...
De tucatnyi más egyébként kő egyszerűen moddolható játéknál is írtál már hasonlókat, úgyhogy -bár az ME se egy bonyolult ilyen szempontból főleg az alant említett METweakMM-segítségével, inkább ne gondolkozz ezen, játszd a "síma" verziót, túl sokat ebben a game-ben egyébként sem adnak hozzá a mod-ok, meg neked sem kell újratelepítened ezt is megint...
Bocs, no offense...
-
hevepapa
őstag
A Mass Effect moddolása teljesen más elven működik, mint a Frostbite motoros (ME: Andromeda, Dragon Age, stb) játékoké. A 2-3 részben teljesen külön vannak a mod fájlok. Az 1. rész kicsit más, mert ott régebbi UE motor van. Ott sok esetben a mod az alap fájlokat is felülírja. A textúra modok viszont felülírnak eredeti fájlokat is (pl. ALOT mod)
A ME3TweaksModManager segítségével pofonegyszerű a Mass Effect (eredeti és Legendary Edition) moddolása. Ha csinálsz backupot a játékról a mod manager Backup/Restore menüjéből akkor még ha valami gixer be is csúszik pár perc alatt minden visszaállítható. De nem szokott probléma lenni, mert már nagyon kiforrott a MELE moddolása. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Még annyit tennék hozzá hogy nem mertem modolni a játékot.
Megvan nekem Steam-en a Dragon Age Inquisition,tettem fel magyarítás modot.
Sajnos ott mod van nem olyan egyszerű magyarítani mint a Mass Effectet.
Rengeteg bajom lett a magyarítás modtól,töbször újra kellett rakni a játékot végül a második végigjátszásnál 80 valahány órás karakteremmnél egy pár kb-os frissítés után végleg játszhatatlan lett a játék.Mass Effect-et nem merem modolni nehogy így járjak ezzel is.
Viszont azt hiszem a következő végigjátszásnál nem adeptus leszek.
Azt hiszem ez a magyar neve,az első részben beszivárgó voltam,sokkal könnyebb volt. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Tegnap volt egy vicces bug.
Az árnyékbróker hajójának a külsején amikor harcolunk,futottam fal felé hogy fedezékbe vonuljak és a karim nem fedezékbe bújt hanem felugrott a fal tetejére.
Nem is olyan fal volt amit át lehetne ugrani.
Nem tudtam vele mozogni csak forogni meg lőni,amíg ki nem fogytam,az ellenség meg lőtt de nem tudott eltalálni.Mivel sehogy sem tudtam le jönni betöltöttem az utolsó mentést,szerencsére 5 méterenként mentek amúgy is.
Jól sejtem hogy női Shepard karival nem folytathatok viszonyt Mirandával? -
hevepapa
őstag
Az alap Legendary Editionban található kisebb-nagyobb bugokhoz...
A megjelenés után az EA/Bioware gyakorlatilag már nem foglakozott vele, de a modderek nekiláttak a hibajavításoknak. Mind a 3 részhez megjelentek már Community patchek amik többszáz hibát kijavítottak. Sőt, beleraktak olyan funkciókat amire szerintem a Bioware sem gondolt
Pl. 3rd party modok beállítása a játékban külön menüben, FOV álíltási lehetőség, DLC kezelés a LE1-ben stb. -
-
Plata
félisten
Mass effect 2-ben kicsit fura a fegyver és páncél kezelés,az elsőben egyszerű volt,be kerültek táskába összehasonlítottam és a jobbikat viseltem.
De most nincs semmi ilyesmi.
Kicsit fura még,plusz még rá kell keresnem hogyan is kell a karakteremet tovább fejleszteni.
Gondolom a második részben is van lehetőség.
Az elsőben valami küldi után lehetett fejleszteni a képességeket.
Vicces hogy a második rész a kedvencem,de nem emlékszem erre.
-
S1M0N
senior tag
Lehet azért nem szerepelt nálad a térképen néhány rendszer, mert nem vetted fel a küldetést, ami megnyitotta volna ezeket, vagy nem tudom.
Sehol nem kell DLC-ket aktiválni, egyedül a Pinnacle Station az, ami nincs benne alapból a játékban, de a rajongóknak hála modként az is elérhető.
Bugok nálam is voltak, kifagyásom mondjuk talán nem, macskás baleset meg teljesen kizárt.
Nekem Steam szerint 172,5 óra volt a trilógia végigjátszása, igaz, én legnehezebb fokozaton játszottam és minden teljesítményt kioldottam, szóval voltak küzdelmesebb részek, a csodálatos EA app-ről nem is beszélve...
-
Plata
félisten
Hát végül nem tudtam mindent megcsinálni.
A bányászós küldetés nem jött össze,1 érc lelőhely kimaradt.
Megnéztem wiki-n és végig jártam minden helyet,de pár rendszer nem is volt rajta a térképen,ami szerepelt a wiki-n.
A legendary editionban talán külön kell a DLC-ket aktiválni?
Mert arra gondoltam ezek a rendszerek dlc-ben vannak talán.
Már a másodikat kezdtem el az éjjel.
Rá jöttem hogy szinte mindent elfelejtettem,kivéve a kezdő küldetést,az nagyon ismerős volt.
Egyébként az első rész végén kétszer ki fagyott a játék.
Először ott ahol Mako-val megyünk az ugrókapu felé ami vissza visz citadellára,az átvezető videóban a macskám rálépett a billentyűzetre és ettől kifagyott.
Végső harcnál Saren-t mikor öljük meg mert csúnya rossz zombi lett és jön átvezető na ott megint meghalt a játék.
Örültem neki mint a fene.
De végül második próbálkozásra ez is sikerült,szerencsére a játék mentett automatikusan amikor jött az átvezető.
Körülbelül 30 óra lett a Mas Effect 1,gondolom a 2 jóval több lesz,régen az volt a kedvenc részem,a hármat sosem játszottam végig,csak kipróbáltam és nem jött be.Bár talán saját karakterrel más lesz.Mellesleg 57-es szinten fejeztem be. -
Plata
félisten
Tegnap felnéztem a mass effect wikire,ott jöttem rá már csak egy bolygó van hátra és vége a szabad mászkálásnak.
Mik azok a mellék küldetések amiket érdemes az első részben le tolni?
Már tolnám kettőt mert régen is az volt a kedvencem.
Bár női Shepard karim van én Ashley-t mentettem meg sztoriban.
Bár az aszári tudóssal jóttem össze. -
Plata
félisten
Sziasztok.
Újra neki fogtam a Mass effect-nek,csak ezúttal legendary változatban,régen az első részt egyszer végig toltam,bár nem volt a kedvencem,mert sok bajom volt vele,például hogy az eredeti dobozos változatom,mindig meghalt az első bolygóra lépésnél és kezdhettem új játékot,végül nem is jutottam tovább annál a küldinél vele.
Viszont azt hiszem a legendary edition sem teljesen százas.Fagyás vagy ilyesmi nincs vele 10 óra után sem,de szerintem túl gyorsan szinteződök.Eredeti steames játék modok nélkül.A játék elején vagyok de már azt hiszem 23-as szintű.Vagy ez a gyorsított xp szerzés lenne a normális? -
A_Papa
senior tag
Hátha valaki így jár.... a megoldás: Ha van joy, azt ki kell húzni.

Ellenben egy alapkérdés...

ME1-ben hogy kell a galaxis térképét megnyitni? Ott állok a hídon megjelenik a szöveg hogy térkép megnyitása mozgatom az egeret de semmi... Basszus nem emlékszem rá...Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm szépen a választ!
Most nagyon le van akciózva a Steam-en úgyhogy megvettem... felraktam rá a honosítást, de sajnos 5-10Fps-t produkál (Afterburner-ben alig van CPU, ill. GPU kihasználtság) és olyan mintha kontrollert látna, holott nekem nincs is... találkozott valaki ilyennel már?
Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
A Mass Effect Legendary Edition-ben a 3 játék összes DLC-je benne van?
Köszi a válaszokat!
-
-
hevepapa
őstag
Egyébként készült egy olyan Mass Effect Legendary Edition magyarítás változat is, amiben ki van javítva az 1.0-ban található több ezer helyesírási, elgépelés, nyelvhelyességi hiba.
A legnagyobb változás: most már egységes lett a 3 rész nyelvezete. Mivel eredetileg kb. 10 év volt a 3 rész megjelenése közt és minden részt más-más fordított le magyarra, ezért baromi sok kisebb-nagyobb eltérés volt a szövegekben. Ez annak idején nem volt feltünő, de a Legendary-ban ha valaki egymás után játszotta a 3 rész, bizony szemet szúrtak ezek.
Na.. ez most már rendbe lett rakva! -
G4ga
őstag
Sziasztok,
Ha esetleg valaki gyűjti a játékok tokjait értékelhető ajánlat esetén megválnék egy ME 1 első kiadás + ME 2 + ME 3 Collector edition kiadás és egy bontatlan SteelBookos Andromédától ( Csak fizikai tartalom, kodók aktiváltak )
Részletek Privátban. -
janos666
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
- Nincs level cap, 56/60-on zártam egy "normál" végig-játszást (nem NewGame+)
- Több loot container -> több hasznos kütyü (vagy pénzforrás) -> jobb felszereltség
- A legtöbb Mako küldetés effektíve "God Mode" (kivéve a thresher maw harapást) *
* Egyedül az X57 aszteroidán "fájt", ha eltalált egy ágyú (ahol vagy védett, vagy néha mozog).
+ Persze az is, hogy már ismertem a játékot (milyen sorrendben érdemes végigjárni a galaxist, illetve hova milyen csapatot érdemes vinni). Bár ez itt kevésbé érdekes, mint pl. a DAO-ban (ahol normál nehézséges is szana-szét szabdaltak Orzamar-ban, mint ha Difficult, vagy akár Nightmare-en játszanék, aztán meg egy ütéssel vertem le mindenkit a többi helyszínen, mert ott inkább fix a nehézség, nem skálázódik, legalább is teljesen biztos nem...)Érdekes, hogy a legutolsó Auto Save itt is az utolsó lövöldözés közepébe visz vissza, pedig ahogy beleolvastam a Legendary újdonságaiba, ott azt ígérték, hogy most már benne lesz a save-tranfer után az utolsó döntés is. (De hogy? Felülírja az utolsó mentést úgy, hogy mégis a lövöldözésbe dob vissza, mikor betöltöm? Vagy nem is a mentés file-t fogja beolvasni, hanem "EA App Magic"?).
-
janos666
nagyúr
A Legendary Edition egyrészt bugosabb, mint a sima (grafikailag nem, de game-play/mechanics téren több a glit/bug), másrészt sokkal könnyebb és gyorsabb végig játszani (bár ezt nem bántam), de Ilos-on el kellett takarnom a képernyőt a kezemmel, mikor HDR10 képmódban Vigil stroboszkópot játszott a TV-mmel, pedig nem vagyok epilepsziás (vagy úgy általában érzékeny az ilyesmire, de ez szó szerint kiverte a szemem egy OLED TV-n --- a HDR10/DV mozifilmek effektjei nem szokták...).
A másik, ami nem tetszett, hogy szerintem több a loot container, mint az eredetiben, és nem adtak hozzá "auto loot" opciót (még olyat sem, ami a minijátékot átugorja, nem még olyat, hogy automatikusan összeszed mindent -> újabb játékokban láttam már ilyet, és nem rossz ötlet, főleg ha nem először játssza őket az ember).
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet hogy hülyeség,de én végig olvasgattam mindenkiét. 

Ha minden végigjátszásnál mindig, minden azonos lenne, akkor elég gyér lenne az újrajátszási faktor
Készül a 2.7 is, de abban már csak tényleg nagyon aprócska javítások lesznek. Év végénél hamarabb nem is adom ki. A Mass_Effect_LE_Patch_Pack_HUN_v1.9.1 a közeljövőben fog frissülni, mert belekerül a Unofficial LE2 Patch 0.9.5-höz igazított magyarítás is. Már kész van, csak várok még egy kicsit lesz-e valami hotfix a 0.9.5-höz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)