- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fpeter07
üzenetére
Ennyi? Ott szoktam. Egyszer kiválasztom neki a sörétest és onnantól azt fogja használni?
(#1471) szn0rbi:
Én a katonát javasolnám. Elsőre azzal toltam végig és később nehézpáncéllal és felfejlesztett karabélyal nem volt ellenfelem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most harci adeptussal tolom (azt hiszem az a vanguard? javítsatok ki ha tévedek) és ez annyira nem jön be. Nagyon hiányzik a karabély. Ezekkel a csiri-biri biotikus erőkkel meg én nem igazén tudok mit kezdeni. Lökdösődni szoktam és aztán fejlövések közelről. Végülis nem rossza csak fedezékről-fedezékre kell haladni taktikusan és nem gyorsba legépelni mindenkit mint a katonával.
Kíváncsi leszek a második részben változnak-e a képességek. Lehet most a végére megszeretem ezeket a biotikus varázsolásokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Pixel 7 eladva
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)