Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
ma leporoltam a jó öreg helios-t, és újra beleszerettem, szal most ráforrt a vázra, zuiko-t hanyagolom egy kicsit...
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett. 
-
ati3x
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én egy ilyen obit ajánlok. Ez volt az első manuálom, de aztán elajándékoztam öcsémnek, mert jött az 1.4-es canon ssc-m. Kicsit meg is bántam, mert nagyon-nagyon kellemes képe volt. 1.8 körül kicsit lágy volt,de bőven vállalható, aztán 2.8 körül már nagyon pöpec volt.. Abokeh-ja ennek volt a legjobb.. jobb mint a jelenlegi Canon-om, meg az 1.4-es chinonnál is.. Valamikor veszek egyet megint. Méretre is perfekt volt, és mechanikailag is... És nem is drága
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett.