- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
nagylátóban kizárólag a natív 4/3 obi az ajánlott, minden más megoldás a kitzoom zd14-42 szint közelébe sem ér. Amúgy az szerintem elég jó képminőségű és nagyon olcsó 13-18e., ennyiért nincs alternatívája. Van 14-54 a családban, én úgy tapasztaltam, hogy a fényerőt leszámítva a képminőség különbség hasonlítással, pixelkukkolással mintha jobb lenne, de csak mintha. 40-ért se cserélném el arra a 14-42-m. Most milyen obid van hozzá?
-
HollyBoni
veterán
Felesleges. Veszel valami ratyi manuál zoomot aminek alapból szar a képminősége, aztán arra még ráraksz valami wide angle konvertert ami mégjobban lerontja, HA elég széles lesz 5x szarabb képminősége mint a kitobinak, ott van az obi elején egy nagy plusz lencse szóval lesz egy jó nagy és nehéz obid, és még AF-ről is le kell mondani.
-
HollyBoni
veterán
-
MrChris
nagyúr
pentacon 29, ami nekem van és amit hallottam róla igen xar. Egy forintot nem adnék érte. Még rekeszelve is. A másik 2 jó is lehet, nem ismerem. Ha van rá lehetőség lőj vele nyitott rekeszen és egyet rekeszelve teljes felbontáson és nézd meg 1:1-ben is képközép, szél, sarok. És eldöntöd megfelel e.
Lutrisabb megoldás, kereselnvele készült fenti paraméterekkel képmintát... -
copass
veterán
chinonom nem volt, de picit túlárazottak, nézz szét itt helios-t is vehetsz 4-5k körül normál obinak.
pentaconnak a 28-asa az jó aránylag. -
copass
veterán
nagylátószög ritka és húzós is zenitar 2.8/ 16mm 40-50k körül megy vagy több.
portréhoz 85 mm az ideális vagy nagyobb, nem az ekv. kell nézni hanem amit tud az obi. drágák.
135mm teléknél 2.8 a pentacon, de az olyan is, sonnar jupiter f4 fényerővel, szebb rajzzal.
a fényerő nem minden ha hót takony a rajza nyitva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest