- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #9530 üzenetére
Tényleg és g3, gx1 meg a gh2 is ilyen, most néztem meg
Ez elég gáz a pana részéről, mert ők általában alaposan teletömik jobbnál jobb szoftveres ficsőrökkel a vázaikat. A módban van még rendszervakuval az 1/60-as baki, vakuval belövi a záridőt fix 1/60-ra és nem mozdul
Ezért szoktam M módra váltani rendszervakuval... Meg hogy on topik téma is legyen, amikor mf obival belenagyítasz a képbe, legkisebb nagyítással megjelenik egy kis ablakocska, amit tetszőlegesen lehet a kijelzőn bárhová helyezni. Na ez nagyon frankó lenne, mert egyszerre látod az élességet a kinagyított élőképen meg a kompozíciót is, de így a belenagyított élőkép homályos...
Magic lantern-el volt hasonló a magic zoom, csak az működött is normálisan, nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Renault, Dacia topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Epson nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest