- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
Köszi, az eladó mondta, hogy nem befolyásol semmit se a képalkotásnál, de én még soha se láttam három év alatt egy olyan hirdetést se sérült obiknál, hogy "igen, meglátszik", azért álltam így hozzá már rögtön,hogy biztos szét kell kapni. De persze így eszembe se jut. Ha valami extrém körülményeknél előjönne akkor se szedném szét, a lényeg, hogy amire használni akarom arra tökéletes.
(#7914) 80hun: Nálunk volt egy pár évig, aztán eladtuk, végigment 4-5 emberen pár év alatt és így került vissza hozzánk/hozzám. Csak annyit mondanék, hogy berakom a fotóstáskámat és megsokszorozódik az autónak az értéke.
De amúgy futómű+motor (1.5D,örök mint a nyomorúság) + fék viccen kívül meglepően rendben van, a többi meg annyira nem lényeg (nekem)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest