Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Ma életemben talán másodjára sikerült megértenem az a6300 focus peakingjét, pontosabban a bele nagyítást. Ez már nagyon nem olyan mint régen volt a Nikon D50-en a manuálozás. Sigma 56 1.4 normásl napvilágos szoba körülmények között, iszonyat jó az MF. 2004 óta szinte kivétel nélkül mindent M módban azaz manuálban fotózok, a beállításokkal nincs gondom. Csak amíg a Nikonnal elbabáztam 1-1 expo között manuálban, addig a Sonyn pofon egyszerű minden. Tetszik.
Van egy Tamron 28-75 2.8-am Nikon véggel ami ilyen:
Ehhez milyen adaptert kell beszereznem (tudom az AF-es drága) ami olcsó és jó, megbízható, nem vágja tönkre a Sony bajonettjét, amivel manuálisan tudom használni? Ezekből is annyi féle van mint égen a csillag. Gyűrűs meg gyűrű nélküli, Ai, G stb.
Szazbolha: köszönöm a tippet!
MC-11+Tokina 11-16 2.8+Sony a6300-al van valakinek tapasztalata? UWA-ban mi lenne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Proxmox VE
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest