- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Végigjártam a távcsöveket is nagytele ügyben... A linkelt 80/600 ED az a szint ami már jó minőségű képet ad. Skywatcher kapható itthon, de használtan is 100K köröl van. Hátránya a távcsöveknek, hogy nehezen élesíthetők.
Akinek olcsó de még fotózásra használható távcső kell, annak ajánlom a 70/500 refraktor.
Korrekt felbontás, de a színihiba (CA) eléggé jelentkezik. 20 efT alatt adtam el.
Aki izmoskodni akar annak a fényerős 120/600-ast ajánlom. Csak teszteltem, de akkor (canonon) meglepően jó volt, kevés CA-val. De nem szeretném cipelni.
Vannak kisebb gyútávú APO-s ED-k pl a 66/400, ami használható természetfotózásra, kontrasztosabb szebb képet ad mint a 3 lencsés, de használtan ez sem a 30 ezres kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Okos Otthon / Smart Home
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest