Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem oldódott meg a lefagyás problémám (ASUS INtel J2900, intel HD videokártya).
Főleg xfce alatt, próbáltam egyéb desktopokkal, de sajnos ott is lefagy néha. Semmi összefüggés nincs, hogy mit használok vagy mit csinálok, egyszer csak leáll az egérkurzor és semmire nem reagál. Próbálkoztam fórumokat olvasgatva ezt azt átírni rendszerfájlba, de az sem vált be. Valakinek volt hasonló problémája? Van rá valamilyen megoldás? Ja meg több kernerrel is megpróbáltam attól sem javult meg. A gépem viszonylag új [asztali gép]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 4
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox One
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő