- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dérné
csendes tag
válasz
tunci125 #1560 üzenetére
Nekem rengeteg a gyomorsavam, így sokszor van hasmenésem, van úgy hogy hányok is. Akár az elmúlt két évben elfogyasztott 6millió antibiotikum is okozhatja. És az időponz azért ilyen kései, mert úgyfest csak nekem lenne sietős megszabadúlni a mandulámtól! Lehet, hogy nagyon s.ar lesz, de már szívesen cserélnék olyannal, akinek holnap lesz! Már az elmúlt egy évben mindenféle doki látott. Még béltükrözésen is voltam... Nagy élmény volt! Ugyanis nekem nem fáj és nem is fájt a mandulám vagy a torkom. Végül az arcomon megjelenő akne miatt elmentem bőrgyógyászhoz, aki elküldött gégészhez... Na így derült ki, hogy a mandulám a ludas, mert gennyet nyomott ki belőle a doki! Most pedig türelmesen várok, hogy végre eljöjjön az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest