Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Egyébként meg lehet vele csinálni azt, amit odaát írtam? Mondjuk, egy activity, broadcast, intent indításához szükséges adatokat (pl. csomagnév, vagy data uri) változóból beolvastatni?
Az előbb ráböktem a "launch application" -ra, de ahogy a Robot, ez is csak a csomaglistát dobta. Tegyük fel, hogy én egy fél órával krábban fókuszban volt alkalmazást szeretnék elindítani. Adott időben elmentem az alkalmazás csomag nevét egy változóba. De, hogyan indítom el, ha nem tudom a változó értékét használni az indításhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- VR topik
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox One S 1TB
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.28
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2