- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
Lehet, ennyire nem merültem bele. De most, hogy célzottan visszaolvasgattam, ez megragadta a figyelmemet:
"Azért maradhat ennyit ébren a teló, mert a Helper figyelteti a dolgokat (főleg wifit), ha kikapcsolom a wifit, máris megnő a a deep sleep"
Lehet, hogy valamit, valamiért? A Robotnál nincs ilyen extra merülés, viszont, kikapcsolt kijelzőnél bizonytalan a Wifi alapú helyazonosítás. Ez egy sok összetevős probléma. Lehet akár program, készülék, vagy Androidverzió függő. Ezért szoktam (tunk) vegyesvágott projecteket csinálni. Könnyebben kiszűrhető, ha az automatizáló a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- xBox One x 1Tb lemezes
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2