Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Esetleg elolvastad, amit írtam? Nekem a vastag falak és a hatalmas ház miatt legalább 5 mesh eszköz kéne! Lehet még több is. Na az már egyáltalán nem filléres dolog. És mivel csak telefonnal vagyok wifin, és azzal is csak nagyon ritkán, így egyáltalán nem áll szándékomban még egy telefon árát belefektetni a megoldásba! Az hogy te mire szórod el a pénzed, az a te dolgod, viszont én minden egyes kiadást többször átgondolok és próbálok mindent a lehetőségekhez mérten költséghatékonyan megoldani! És ez nem fillérb@szás, hanem átgondolt cselekedet. Ha nem tudsz segíteni, akkor kérlek (ahogy Mcrazy is tette) tartsd meg magadnak a véleményed, az előitéleteid továbbá a megjegyzéseid! Nagyon köszönöm! És elnézést kérek az Off miatt.
Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
UI.: köszönöm Mcrazy-nek hogy kiállt értem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Horgász topik
- Autós topik
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 12/256GB,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
Mcrazy
Oldman2